Home » , » "Η ξενόδουλη κυβέρνηση έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία' (Βίντεο)

"Η ξενόδουλη κυβέρνηση έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία' (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 | 9:06 μ.μ.

Οι εργάτες της καθαριότητας είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με κάθε τρόπο την χούντα του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρακολουθούμε – στο βίντεο που έχουμε αναρτήσει- αν με κυβερνητική εντολή προσπαθήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ να ανοίξουν τους ΧΥΤΑ στην Φυλής υπάρχει περίπτωση ενδεχόμενης αιματοχυσίας. Και αυτό δεν είναι απίθανο. Η δικτατορική του ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση είναι αδίστακτη και τίποτα δεν αποκλείετε.

Πολύ καλή η παρουσία στο βίντεο που παραθέτουμε του Νίκου Αδαμόπουλου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ανεξάρτητα, απ’ ότι αποτέλεσμα και να έχει η προσφυγή στα δικαστήρια που κατέθεσε εναντίον τους ο «Συνήγορος της τρόικας και της κυβέρνησης», όπως χαρακτήρισε τον δήμαρχο Αθήνας Γ. Καμίνη αυτοί θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Τόνισε, ο Ν. Αδαμόπουλος ότι αγωνίζονται για να μην περάσει το σχέδιο της «ξενόδουλης κυβέρνησης που έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία» να «ιδιωτικοποιήσει τους δήμους να ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα».
«Μιλάμε για δουλειές δισεκατομμυρίων» συμπλήρωσε και απέδωσε τον ρόλο του «ντίλερ μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» στον Περιφερειάρχη Σγουρό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2011 στις 12:05 π.μ.

Τώρα τα ιδιωτικά σκουπιδιάρικα αδειάζουν τα σκουπίδια στο ΚΤΕΟ Ελληνικού! Ο δήμαρχος Κορτζίδης προσπαθεί να τα διώξει αλλά οι μπάτσοι διαπραγματεύονται με τους παράνομους ιδιωτικούς σκουπιδιάρηδες για το αν θα φύγουν ή όχι!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger