Home » , » Aνακοίνωση​-καταγγελί​α της Αντιεξουσι​αστικής Κίνησης Αθήνας

Aνακοίνωση​-καταγγελί​α της Αντιεξουσι​αστικής Κίνησης Αθήνας

Από giorgis , Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 | 9:40 μ.μ.

Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής ...υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.
  Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 58 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 9:55 μ.μ.

Ευτυχώς τα μέλη της ΑΚ το λένε μόνοι τους:

""Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.""

Λέει δηλαδή:

1) Το ΚΚΕ είχε περιφρούρηση και την έβαλε σε κίνηση
2) Η περιφρούρηση του ΚΚΕ συνετρίβη "με το πρώτο μπαμ"
3) Αλλά διεσώθη από την επέμβαση των ΜΑΤ.

Άρα παραδέχονται ανοιχτά ότι δεν κατέβηκαν σήμερα στη διαδήλωση για να συγκρουστούν με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους αλλά με το ΚΚΕ!!!

Το λένε μόνοι τους!!
"Στο πρώτο μπαμ συνετρίβη", και μετά (υποτίθεται πως) "τα ΜΑΤ τη διέσωσαν".

Έτσι για να βλέπετε μερικοί τι ρόλο παίζει ο καθένας σ' αυτή την ιστορία.


ΥΓ: Υπογράμμισα μερικές λέξεις: "διεσώθη", "συνετρίβη"... Μα καλά, αναρχικοί/αντιεξουσιαστές και να γράφουν ανακοινώσεις σε καθαρεύουσα;

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:00 μ.μ.

Από τους φονιαδες τσάτσους της ασφαλειας δεν περίμενα καμμια καλύτερη ανακοίνωση από αυτό τον ΕΜΕΤΟ. Για σένα όμως διαχειριστή του μπλογκ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που αναρτας αυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Για τους μπαχαλους έχω να πω ένα πραγμα: ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:12 μ.μ.

παλλικαρισια απαντηση στα παπαγαλακια του κρατους και των φιλων τους κνατ

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:16 μ.μ.

Αξιος ο Μισθός σας.
Σήμερα κερδίσατε με την έννοια ότι η υπερψήφιση υποβαθμίστηκε.
Το ελικόπτερο όμως δεν θα σας χωρέσει όλους

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:26 μ.μ.

ok φίλοι αντεξουσιαστές!Βγάλτε λοιπόν τις κουκούλες να δούμε τέλος πάντων τα προσωπά σας!και πείτε μας που στην ευχή οικονομήσατε το οπλοστάσιο που εκτοξεύσατε εναντίον των ταξικών σας εχθρών απόψε????????σας είδαμε ευτυχώς.....είχε φροντήσει ο Σκαι σε απευθείας σύνδεση ......ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑς!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:45 μ.μ.

Ayta einai ta karagkiolizikia ton ellinon pou anti na paleyoune oloi enomenoi enation tis antiergatikis lelapas kai tis dialisis tis xoras, plakononte metaksi toys.Diladi i antieksousaistikis kinisis ti tha ekane?Tha stamataghe toys vouleftes i tha eixame pali ta gnosta episodia, to idio violi pou to mono pou kanei einai na stamataei ton kosmo na katevenei stoys dromoys, kai olo to kathestos na vallei enantion tis aristeras kai ton diadiloton??
Kai ti exei kataferei olo to baxalistan tosa xronia??Kai poioi einai aytoi oi koykoylofori kai "epanastates"??Yparxoyne aytoptes martires poy eidane iperghimnasmenoys fitnes koukouloforous pou apotelousane tin proti grammi tis epithesis prin ksekinisei i ghenikeymenoi sirraksi!!Ego den kateveno me to pame, diafono me tin aytistiki grammi toy kke, alla tetoia sinvanta xaropoioune mono ton gap, ton thiaso toy kai to komprdoriko politiko oikonomiko sistima tis xoras!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 10:58 μ.μ.

Φρικη.
Οι φασιστικες ομαδες κρουσης των τοκογλυφων, με "αριστερη" κουκουλα, αναλαμβανουν δραση εναντια στο "προβλημα" ΚΚΕ.

Οποιος δεν παιρνει καθαρα και ξαστερα θεση, απεναντι στους φασιστες, δεν μπορει να θεωρειται αριστερος.

Αντωνης

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:12 μ.μ.

Ηθικοί αυτουργοί!


Όχι δεν ήμουν προφήτης γι αυτό που έγινε, με τον θάνατο ενός συντρόφου του ΠΑΜΕ και τον τραυματισμό δεκάδων, στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ήταν απλά ενστικτώδη αντίδραση σε κάτι που ήταν φανερό. Μιλάω για την ανάρτηση που έκανα στο blog «Αριστερά και πολιτική» «Μαθήματα προβοκάτσιας!». Πρόβλεψα απλά ότι το «μήνυμα» των «τριών» θα το λάμβαναν αμέσως οι προβοκάτορες έμμισθοι, ακροδεξιοί, "αναρχοαυτόνομοι" κλπ και θα εξορμούσαν να κάνουν μακελιό.


"Με την ευκαιρία του «Μανιφέστου μίσους και αυταρχισμού» των τριών υπουργών, Άννα Διαμαντοπούλου,Ανδρέα Λοβέρδου και Γιάννη Ραγκούση, στις 16/10/2011και το απόσπασμα που μιλάει παραπειστικά για «αδικαιολόγητες και ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες κάποιες φορές στρέφονται ανοικτά και κατά της Δημοκρατίας» και ότι «ορισμένοι σπρώχνουν τα πράγματα πέραν των ορίων, για να γίνει μακελειό, πιστεύοντας, πως η Δημοκρατία δεν θα τολμήσει» γίνεται φανερό ότι στη πράξη επιθυμούν και υποδαυλίζουν τη προβοκάτσια για να δώσουν ένα ισχυρό κτύπημα στο λαϊκό κίνημα. Αυτή είναι πάντα η πρακτική των ταξικών εξουσιών του κεφαλαίου και δεν γίνεται να είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. Παντού τα ίδια γίνονται."


Αυτό έγινε σήμερα. Οι επιθέσεις ήταν δολοφονικές. Δεν ήταν απλές. Είχαν και στόχο, το ΠΑΜΕ γιατί τάχα εμπόδιζε αυτούς τους «επαναστάτες» με τα μαύρα και την κουκούλα να… καταλάβουν τα «Φθινοπωρινά Ανάκτορα»!

Παρακολούθησα όλη τη διαδικασία συγκρότησης της ομάδας των προβοκατόρων που κάλυπταν τον χώρο που εγκατέλειπαν οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Μαύρισε ο τόπος οργανωμένα. Ήταν φανερό τι θα έκαναν.
Όταν οι πολιτικοί που υποτίθεται ότι θέλουν τη σωτηρία της χώρας γίνονται ηθικοί αυτουργοί εγκληματικών ενεργειών δεν υπάρχει συγχώρεση.


Δολοφονικό σχέδιο σε εξέλιξη


Θρηνούμε έναν νεκρό. Είχαμε δεκάδες τραυματίες. Κάποια από αυτά τα «παιδάκια» που βομβάρδισαν με μάρμαρα και μολότοφ τους παμίτες πήγαν οργανωμένα στο νοσοκομείο που διακομίσθηκαν ο νεκρός και οι τραυματίες με σκοπό να τους κτυπήσουν μέσα εκεί! Αναγκάστηκε μεγάλη δύναμη της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο! Αυτά είναι απίστευτα! Δεν πρόκειται για μίσος κάποιων. Πρόκειται για οργανωμένο δολοφονικό σχέδιο. Δεν αποκλείεται να το δούμε να εκτυλίσσεται ολοκληρωμένο από δω και πέρα που θα οξυνθούν οι μάχες του λαού με την εξουσία τη κεφαλαίου.



Μια λύπη.



Άκουγα γύρω μου τόσο στην οδό Αμαλίας όσο, στη Κ. Σερβίας και μετά στη Πανεπιστημίου πολλά εν χορώ υβρεολόγια κατά του ΠΑΜΕ, με απίστευτες και αντικρουόμενες δικαιολογίες κάθε φορά. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες δεν έχει νόημα. Η λύπη μου είναι γιατί ανάμεσά τους διέκρινα και ανθρώπους που ήταν κάτω από πανό αριστερών κομμάτων (ο ρ/φ Κόκκινο δεν υστέρησε..) και κάποια νέα παιδιά. Δεν μπορούσα να κατανοήσω το απίστευτο μίσος με το οποίο έβριζαν ακόμη και εκείνους που προσπαθούσαν να τους πουν να είναι πιο κόσμιοι. Με την πρώτη ήταν έτοιμοι να εφορμήσουν και σε αυτούς. Λύπη και ντροπή! Εκτός από τον εμφύλιο που μας επιβάλει το κεφάλαιο να έχουμε και εμφύλιο μεταξύ μας;
http://aristeripolitiki.blogspot.com/2011/10/blog-post_20.html

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:18 μ.μ.

Δυο ερωτήσεις μόνο : Όποιους βρέθηκαν στα χέρια του το ''Κ''ΚΕ τους παρέδωσε ναι ή όχι στούς μπάτσους? Είναι ή όχι αυτό παραδοχή πως τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους-έστω αυτούς που θεωρεί προβιοκάτορες -τους παραδίνει στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους της ''πλουτοκρατίας'' όπως ψεύτικα διατείνεται? Και αν είναι υποθετικά κάποιος ασφαλίτης, τον παραδίνεις στους δικούς του......με ποια λογική να τον αντικαταστήσει?

Η ΨΕΥΤΙΚΗ λογική δεν θέλω να προκληθούν επεισόδια, ανεξάρτητα στιγμής, ανεξάρτητα συνθηκων υπηρετεί την ''επανάσταση'' ή απλά συνδράμει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς στην υπηρεσία της ανυπαρξίας λαικής παραλυσης? Σήμερα το ''Κ''ΚΕ έβαλε μάσκες, κράνη, πέταξε πέτρες κράτησε και χρησιμοποίησε καδρόνια, έκανε εκτεταμένα ντου γιατί?...................για να μη γίνουν επεισόδια? Ή σήμερα ο αντίπαλος ήταν πιο αντιδραστικός από ποτε?



Όλα αυτά από κάποιον που δεν συμφωνεί με τα εθιμοτυπικά ντου, αλλά που η ιδεολογία του δεν ''δίνει'' κανέναν στο αστικό κράτος, γιατί προσπαθεί να είναι κομμουνιστής και κρίνει πως οι στιγμές δεν είναι για εσωτερικές μετωπικές συγκρούσεις ακόμη και με τους πιο αντιδραστικούς στο κίνημα-ακριβως αντίθετα με τον Περισσό και τους προδότες του.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:20 μ.μ.

Από τη στιγμή που το ΚΚΕ έκανε (και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα στην κρίση) την συνειδητή επιλογή να προστατέψει το κοινοβούλιο μου φαίνονται αστείοι όσοι εδώ μέσα θέλουν να κάνουν πλειοδοσία λαικομετωπικού ανθρωπισμού. Ειλικρινά πολύ περισσότερο θα νοιαστώ για τον μαλάκα τον ΜΑΤατζή που ούτε ποτέ του δήλωσε εχθρός του συστήματος ούτε παρίστανει τον αγωνιστή, παρά για το συνειδητό Σταλινικό που πουλάει εκδούλευση στην αστική δημοκρατία. Η Μαρφίν κυρίως μέσα από την προσπάθεια δικαιολόγησής της ήταν έγκλημα και ο αναρχικός χώρος, σχεδόν στο σύνολό του, είχε το θάρρος να βγει ανοιχτά και να το καταδικάσει και να μην πετάξει την μπάλλα στην κερκίδα για "προβοκάτσιες" και όλα τα άλλα αριστερά ρέστα. Αλλά όταν ένα μαχητικό σώμα περιφρούρησης υποκαθιστά τα ΜΑΤ με ποιά λογική θα πρέπει να βρει διαφορετική αντιμετώπιση από τα ίδια τα ΜΑΤ; Γιατί αυτό το σώμα (το μαχητικό σώμα και όχι ο"κόσμος" γενικά) να έχει ασυλία απο τα μπουκάλια;

Τέλοσπάντων, το κόμμα πήρε ένα πολύ σοβαρό μάθημα σήμερα και θα το ξανασκεφτεί (συλλογιζόμενο και τη δική του οργανωτική αδυναμία και την ποσοτική δύναμη του αναρχικού κινήματος) να ξανακάνει τον νταβατζή των κινητοποιήσεων. Αλλά και οι αντισυστημικοί αγωνιστές, κυρίως της επαναστατικής αριστεράς (γιατί για τους αναρχικούς είναι κοινός τόπος) πήραν ένα μάθημα:

Καμιά συμμαχία, κανένα μέτωπο, καμία σχέση δεν είναι δυνατή με τα αποβράσματα του Περισσού. Όσοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν το παιδικό τραύμα να μην ανήκουν στο μεγάλο "κόμμα" θα καταλήξουν να το ξεπεράσουν στον ευαγγελισμό ή (λέμε τώρα) στα γκουλάγκ...

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

προβατα-λυκοι ......με κουκουλες..!!! αληθεια γιατι παντα φορατε κουκουλες? φοβαστε μη δειτε τους εαυτους σας στο καθρεπτη??

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

Η εθνικοσοσιαλιστική χούντα των νοσταλγών του στάλιν δεν πρόκειται να περάσει.Επίσης θα θέλαμε να τους εκφράσουμε την σφοδρότατη επιθυμία μας να τους ξαναδούμε είτε ως ''Κ''ΚΕ είτε ως ''Π''''Α''ΜΕ είτε ως Μ''Α''Σ στη συνοικία των εξαρχείων.Κι αυτό δεν είναι προειδοποίηση αλλά ΑΠΕΙΛΗ.Θα φύγετε με σπασμένα πόδια και χέρια.Οι αλήτες που χτύπησαν άοπλο κόσμο με τα ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ,όπως ούτε ακόμα και οι φασίστες δε θα κάνανε,θα μπούνε πίσω στις τρύπες τους.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ



Κατά τ'άλλα να εκφράσω τη μεγάλη και ειλικρινή θλίψη μου για το θάνατο του διαδηλωτή,που απ'ότι ειπώθηκε χάθηκε λόγω των χημικών προφανώς (αναπνευστικά προβλήματα) πολύ φοβάμαι όμως ότι θα τα χρεωθεί πάλι συγκεκριμένος πολιτικός χώρος,αντί για τους πραγματικούς υπευθύνους με τις καρκινογόνες ριπές των σκυλιών τους.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:45 μ.μ.

Ήμουν εκεί σήμερα και τα είδα όλα. Ήμουν επιφυλακτικός έναντι στο ΚΚΕ μετά τα σημερινά τους σιχάθηκα εντελώς όπως το ίδιο έκαναν και χιλιάδες άλλοι ανθρώποι. Το ΚΚΕ ξεφτιλίστικε σε τέτοιο βαθμό που για να είμαι ειλικρινείς ούτε και εγώ το πίστευα θα μπορούσε να συμβεί. Η αλήθεια στο τέλος πάντα νικάει και σήμερα το ΚΚΕ φανέρωσε τη κατάντια του. Είχανε και το θράσος να αποκαταστήσουν τον Άρη Βελουχιώτη οι προσκυνημένοι της Βάρκιζας! Κουβαλάνε τον φασισμό του Άδωνη και το νοητικό επίπεδο των ΜΑΤ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:50 μ.μ.

Υπάρχει κυβέρνηση τρόικα ΕΕ ΔΝΤ και αφεντικά.
Που είναι αυτά στην ανακοίνωση ???
Να τι έπρεπε να λέει:
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ !
ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ.
πολιτική απεργία για να φύγει η κυβέρνηση και όσοι τη στηρίζουν.
Το κίνημα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Κοινή δράση της αριστεράς και της πολιτικής αναρχίας-αυτονομίας για όλα τα παραπάνω

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:50 μ.μ.

Υπάρχει κυβέρνηση τρόικα ΕΕ ΔΝΤ και αφεντικά.
Που είναι αυτά στην ανακοίνωση ???
Να τι έπρεπε να λέει:
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ !
ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ.
πολιτική απεργία για να φύγει η κυβέρνηση και όσοι τη στηρίζουν.
Το κίνημα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
Κοινή δράση της αριστεράς και της πολιτικής αναρχίας και αυτονομίας για όλα τα παραπάνω

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:52 μ.μ.

Σε καμία περίπτωση αυτοί οι απαράδεκτοι τύπου δεν είναι αγωνιστές.

Δεν ξέρω αν αυτοί οι500 είχαν σκοπό να κάνουν επανάσταση σήμερα και το ΚΚΕ τους σταμάτησε.

Πάντως αν είχαν σκοπό να μπαχαλέψουν με τους μπάτσους (στο ραντεβού των 15:00) να πέσουν τόνοι χημικών και να διαλυθεί η πορεία, καλά έκαναν και τους σταμάτησαν.

Όσον αφορά την ΑΚ που το είδαν αυτοί οι απολίτικοι χουλιγκάνοι να πετάνε πέτρες, μάρμαρα και μολότοφ σε αγωνιζόμενους εργάτες, απολυμένους και παιδιά. Αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε ότι κάθε μία πέτρα-μολότοφ από αυτές που πετάξανε θα μπορούσε να σκοτώσει έναν εργάτη.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2011 στις 11:58 μ.μ.

Συγχαρητηρια στο μπλογκ σας που ειναι τοσο προοδευτικο ωστε να μην εχει προβλημα να δημοσιευει ανακοινωσεις της ασφαλιας και μαλιστα μια τετοια μερα.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:02 π.μ.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/blog-post_879.html

Το ιστορικο μας καθηκον επιβαλλει

ψηλα το κεφαλι συντροφοι!!!

21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 π.μ.

ενα θα σας πω είμαστε τοσο κορόιδα (του παμε) που στριμοξαμε 4 "αναρχικους"και

αντι να τους αφήσουμε κατω τους διώξαμε με αποδοκιμασίες μόνο, και πράγματι 2

ηλικιωμένοι 2 τέτοιους τους δώσανε στους μπατσους με δυο χαστουκιά μονο.

που φυσικα θα τους αφήσουν αφου ουτε κάνανε κατι που οι μπατσοι ηταν παρόν

ουτε έγινε καμια μήνυση δηλ σπάει καρυδιά ώρες ωρες

οσο για αυτους που φτιάχνουν ιστορίες η αστυνομία επενέβη μετα απο 3/4

της ωρας,

Αλλα στην Βουκουρεστίου χαμηλα που δεν υπήρχαν οι Μολότοφ και μάθαμε να παίρνουμε

τα κοτρόνια που μας πετάγανε τα πράγματα γιναν αλλιώς,και τα ματ μπήκαν στην

μέση όταν οι άλλοι είχαν απωθηθεί,στη σταδιου προς τα κατω για να τους δούμε

αργότερα να "επιστρέφουν"

Η πρώτη δήλωση τις αστυνομίας για την αργοπορημένη επέμβαση ηταν πως δεν

ηταν δίκια τους δουλειά την δήλωση αυτη μετα τον θανατο ενός εργατη την θάψανε

μαζι του.Εδω ομως και το κκε πρέπει να καταλάβει πως η αστυνομια δεν θα γινει

ποτε δημοκρατική,ουτε πως μπορεί να εχει δυο μέτωπα ταυτόχρονος και αν θελει

να αποκλείσει την βουλη ας το κανει μονο του ξέχωρα απο αλλα μπλοκ,γιατι

δημιουργεί άσχημο κλιμα για τον εαυτο του.

Οσο για την αναρχικη κίνηση Αθηνών εχουν το πλεονέκτημα να ειναι αγέλη που χάνεται και

δεν μπορεί να την βρει κανεις. ετσι εχει το πλεονέκτημα να ειναι μόνιμος επιτιθέμενη

Οσο για την υποκρισία τις μαρφιν και της καλιδρομιου νομίζω ποια πως σημερα

η πραγματικότητα μιλάει απο μονη της.

Οσο για το μπουκάρισμα στην βουλη ελπίζω αφου έφυγε το παμε να την εχουν

καταλάβει ήδη.μια και το παμε τους εμπόδιζε

Υ.Γ

Περίπου στις 12 το μπλοκ του παμε εκει που εγω ημουν στον φράκτη υπήρχε σουλάτσο

απο άλλους χωρους μου φάνηκε ωραίο να πω την αλήθεια,μάλιστα επειδή ξερω κάποιους απο

παλιότερα είδα οχι τους ίδιους άλλα 2-3 που κανουν παρέα δεν πονηρεύτηκα που να

ήξερα οτι η εργατική ταξη θα είχε αλλο ενα θύμα.

Παρασυρόμενος απο τα γεγονότα θα γινω και εγω λιγο ποδοσφαιρικός ,αν ο στόχος ηταν το

σύνταγμα κερδίσαμε αν ο στοχος ηταν άλλος ενας εργάτης νεκρος κερδίσατε

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:14 π.μ.

Τραγέλαφος η ανακοίνωσή σας...
Δολοφονική η πράξη σας...
Ψέμα η ιδεολογία σας...
Το πλήθος μας εφιάλτης σας...
Μπάτσοι η αβάντα σας...

Το ΠΑΜΕ νίκησε σήμερα ηθικά, συνειδησιακά, ιδεολογικά και αύριο πολιτικά... Είναι νομοτέλεια!

ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ...

Ένας προλετάριος

Υ.Γ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον συναγωνιστή και σύντροφό μας... "Έφυγε" στην ίδια ηλικία με τον πατέρα μου...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:24 π.μ.

Με όλα τα σημερινά γεγονότα, ανέσυρα από την μνήμη μου, ένα σύνθημα που φωνάζαμε εμείς οι "κουκουλοφόροι" και "προβοκάτορες" εκείνης της εποχής, της δεκατετίας του 80,

"ΚΝΑΤ ΚΑΙ ΜΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ"

Το ίδιο έργο μετά από πολύ καιρό, επαναλήφθηκε σήμερα. Την ημέρα που ίσως οι εκκατοντάδες χιλιάδες Λαού θα "μπούκαραν" στο κοινοβούλιο και θα χάλαγαν τα σχέδια της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.

Δεν έγινε εφικτό αυτό , γιατί το ΠΑΜΕ φρόντισε να δημιουργήσει αλυσίδες με μέτωπο προς τους διαδηλωτές και να εμποδίζει οποιαδήποτε συλλογικότητα να πλησιάσει την Βουλή.

Ταξιτζήδες, ΠΟΕ-ΟΤΑ και τέλος το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω, αφού οι κρανοφόροι και ροπαλοφόροι των ΚΝΑΤ του απαγόρεψαν να κινηθούν προς το μεταλλικό φράγμα των μπάτσων έξω από τα λουλουδάδικα.

Εύγε λοιπόν σ' αυτούς που πήραν συγχαρητήρια από τον Άδωνη, τον Πρωτόπαππα, τον Κουβέλη και τον Σαμαρά για την αποτελεσματική περιφρούρηση του κοινοβουλίου.



Υ.Γ. 1 Είμαι 55 χρονών για αυτό και η μνήμη μου φθάνει τόσο πίσω.

Υ.Γ. 2 Σύντροφοι του ΚΚΕ, μην ξαναπαίξετε αυτόν τον ρόλο, δεν σας αξίζει από την μια μεριά, και απο την άλλη πρέπει να καταλάβατε οτι δεν σας παίρνει κιολας. Συνεχίστε λοιπόν την τακτική που έχετε τόσα χρόνια, να κάνετε τον περίπατό σας στο Σύνταγμα και μετά να σας χάνουμε πότε στο Θησείο, πότε στις στήλες του Ολυμπίου Διός και πότε στην Ομόνοια.

Υ.Γ. 3 Καμία συμπλοκή δεν υπήρξε στη περιοχή του Ζαππείου μεταξύ ΚΝΑΤ και "κουκουλοφόρων". Ο συνανθρώπος μας έχασε την ζωή του, από την αλόγιστη χρήση χημικών από τους πραιτωριανούς της χούντας. Άλλά όλοι τους βολεύει να ρίχνουν την ευθύνη του θανάτου στους "κουκουλοφόρους".

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:27 π.μ.

άντε..ΚΝΑΤ την επόμενη να σας δούμε με χρυσαυγήτες και ΜΑΤ. Έχετε τα εύσημα του παπανδρέου και του χατζηνικολάου. Που ξέρετε μπορεί και να πάρετε και το υπουργείο ΠΡΟΠΟ δώρο..

Μπακουνιν
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:36 π.μ.

Δεν είμαι Κκε αλλά οι τύποι της Ακ.είναι φασίστες και έχουν φασίζουσα νοοτροπία...εγώ είμαι αναρχικός και εχω βρίσει το κκε πολλές φορές αλλά τελικά δεν καταλαβαίνουν ορισμένα άτομα ότι ο αναρχικός στο δρόμο και όχι να συγκρουστει με κάποιο άτομο που ανήκει σε αντίθετη ιδεολογία...ντροπή τους και δεν λένε ΤΊΠΟΤΑ τα μουνια για.τον νεκρό οικοδόμο...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:42 π.μ.

Ρε τι συζητάμε αν ηταν σωστό η λαθος που δολοφονήθηκε ενας διαδηλωτής

τι πίνετε εδω πέρα

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:44 π.μ.

Η δολοφόνοι της "Αντιεξουσιαστικής" Κίνησης Αθήνας και το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, διάλεξαν στρατόπεδο - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ !

Η Ασφαλίτες του Indymedia καταγγέλουν το ΚΚΕ
Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, ανέλαβε την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης κατά των εργαζομένων που διαδήλωσαν με το ΠΑΜΕ σήμερα στις 20/10/2011, με ανακοίνωση της στον αναρχοφασιστικό ιστότοπο του Indymedia. Προσπαθούν μέσω μιας φτηνιάρικης, ασφαλίτικης και φασιστικής ανακοίνωσης, να δικαιολογήσουν τον παρακρατικό τους ρόλο και ελπίζουν να στρέψουν όσους περισσότερους κουφιοκέφαλους μπορούν, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Προσπαθούν με ψευτοιστορικές αναφορές και δήθεν καταγγελτικό ύφος, να αποκτήσουν συμπάθειες στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με την οποία δεν έχουν διακόψει τις σχέσεις τους ...

Αν και δεν περίμενα πως θα βγάλουν και ανακοίνωση τα θρασύδειλα τομάρια, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, μας αποκάλυψε τον ρόλο της ως το αριστερό όργανο των αντιεξουσιαστών στην εξουσία και ως τμήμα του παρακρατικού μηχανισμού της ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Αντιεξουσιαστές δηλαδή όταν πρόκειται για την ΛΑΙΚΗ εξουσία, καθώς κατακεραυνώνουν την αστική εξουσία στις ανακοινώσεις, και την υπερασπίζονται με τις πράξεις τους. Με πέπλο την υπερεπαναστατικότητά τους, φλομώνουν νεαρά παιδιά με ψέμα, αντικομμουνισμό και μίσος ενάντια στους εργάτες και εργαζόμενους, τους οποίους σήμερα στοχοποίησαν με μολότωφ, πέτρες, ξύλινα ακόντια, πυροσβεστήρες, σπαθιά (?!?!) και βόμβες κρότου λάμψης, τις οποίες εφοδιάστηκαν απο τους συνεργάτες τους στην Ασφάλεια.
http://redflyplanet.blogspot.com/2011/10/blog-post_4342.html

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 12:47 π.μ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ συμφωνα με τα πρότυπα των οργανωσεων της ΣΙΑ
όποιος διαβασει το βιβλίο "τα κρυφά ελλατήρια της διεθνους τρομοκρατίας" του Λιο Ζαμοϊλσκι θα το αντιληφθεί.

Το κίνημα με την όξυνση της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ αποκάλυψε πλέον το πρόσωπο της κουκούλας.

Σήμερα έδειξαν ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !
επιτιθέμενοι σε εργατες συνδικαλιστες αγωνιστές, όχι μόνο Κομμουνιστες, αλλά και εργαζόμενους που κατέβηκαν να διαδηλώσουν μαζι με το ΠΑΜΕ αλλά και τις άλλες οργανώσεις.

Στόχος το κινημα
και στοχο τους εργατες μονο οι φασίστες έβαλαν μέχρι σημερα, τα τσιρακια των κεφαλαιοκρατών.

η αποκάλυψη έγινε συντροφοι και φιλοι, ας το αντιληφθουν πλέον όσοι ειναι αριστεροι και ας σταματησουν να αναπαράγουν πλέον την ανουσια προπαγάνδα των διάφορων κέντρων
προπαγάνδα με αριστερό περιτύλιγμα
αλλά ΔΕΞΙΟ περιεχόμενο.

Στην ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ χρειαζεται τωρα πλεον ΚΑΘΕ πραγματικός αριστερος, κάθε αγωνιστής.

Να απομονωθούν οι προβοκάτορες πριν ειναι αργά.
Χρήστος

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:00 π.μ.

Η νέα "Βάρκιζα" είναι εδώ... Δυστυχώς αυτή τη φορά με τη συνυπογραφή και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, αν κρίνω από τις ανακοινώσεις και τη στάση τους σήμερα. Το ΚΚΕ ήταν στη θέση των ΜΑΤ σήμερα και εισέπραξε αυτά που αναλογούν σε μια τέτοια θέση.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:09 π.μ.

πανω κατω τα ιδια λεει και η χρυση αυγη!Αλλα ετσι ηταν παντα τσατσοι της εξουσια γλυφτες των αφεντικων και τσιρακια της αστικης ταξεις...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:16 π.μ.

το ΚΚε περιφρουρει τη κυβερνηση και προστατευει τη βουλη.

Αυτο που γινεται στο συνταγμα ειναι η μεγαλυτερη αλητεια που εχει συμβει απο τη πτωση της Χουντας. μελη του ΚΚΕ σε ρολο ματ να δερνουν και να χτυπουν μαζικα αναρχικους συντροφους αναλαμβανοντας τον ρολο της αστυνομιας και με νταβατζιλιδικο τροπο διωχνουν οσους δεν ειναι στη πλευρα τους απο το συνταγμα και δεν αναφερομαι μονο σε αναρχικους.

Τελικα το ΚΚΕ εκανε οτι θα ειθελε να κανει η Χρυση Αυγη.Προστατευει τη κυριαρχια της βρωμικης κοινοβουλευτικης "δημοκρατιας". Αναλαμβανει ρολο υπερασπιστη της κυβερνησης προκειμενου να νομοθετησει χωρις την πιεση του οργισμενου κοσμου τον αφανισμο μας. Ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν τα συγχαρητηρια της κηβερνησης προς το φασιστικο ΚΚΕ μαζι με αυτα του συνιδεολογου τους Καρατζαφερη.



Σημερα το ΚΚΕ καταφερε αυτο που δεν εχει καταφερει η κυβερνηση με τα ματ της σε εναν χρονο.Καταφερε να χτυπησει,να συλλαβει και να διωξει τον οργισμενο κοσμο απο το συνταγμα.

Αξιος ο ρολος του φασιστομαγαζου του Περισσου και απο εδω και περα καθε κνιτης και μελος του ΚΚΕ θα πρεπει να αντιμετοπιζεται σαν αυτο που ειναι σαν μπατσος της κυβερνησης και του κρατους.Σαν φασιστας του χειροτερου ειδους.

θα λαβετε αυτο που σας αξιζει,διαλεξατε πλευρα διπλα στη κυριαρχια του συστηματος και σαν τετοιοι θα αντιμετοπιζεστε απο εδω και περα.

Θελετε εμφυλιο; Θα τον εχετε "κομμουνιστικα" σκυλια του κρατους!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:19 π.μ.

ρε κνιτες γιατι νομιζεται οτι το λαικο κινημα εισται εσεις ??η επιθεση εγινε εναντια στα σκυλια των κνατ που καμμια σχεση δεν εχουν με το λαικο κινημα παρα μονο αυτη του μπατσου

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:21 π.μ.

Τα ΚΝΑΤ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΝΙΤΕΣ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:25 π.μ.

Καλέ εσύ αντιεξουσιαστή των Βορείων Προαστίων, κλάσε μας μία μάντρα κόπρε, μαυραγορίτη, κουκουλοφόρε, χαφιέ των μπάτσων, μουνόσκυλο!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:30 π.μ.

Ασφαλίτες που παραληρείτε, σήμερα πήρατε τον πούλο και θα τον ξαναπάρετε αύριο, μεθαύριο κλπ γκρουπούσκουλα ορντινάτσες της Ασφάλειας. Σας είδα τί κάνατε σήμερα στις 17:30 στην Κοραή και σας έχω φωτογραφίσει παλιόπουστοι. θα δείτε σύντομα ρε πούστηδες τί σς ετοιμάζουμε.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:32 π.μ.

Α και πού είστε, μαλακοαναρχοφασίστες: Πάρτε και τον μαλακοτζιμακοΠΑΝΟΥΣΗ σας μαζί, τον πάμπλουτο αριστερό του κώλου!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:37 π.μ.

Para todos...nosotros!
Μιλάνε και οι νταβατζήδες της πλατείας. Η οργάνωση του άεργου αρχηγού που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για να συντηρείται(φοροδιαφεύγει και το διαφημίζει!)

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 1:37 π.μ.

ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΟΣΟ ΜΙΑ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:06 π.μ.

Έχετε κάθε δίκιο καημένοι σταλίνες να χαλιέστε που η αναρχία έχει πάρει κεφάλι όχι σαν μαγαζί όπως τα δικά σας αλλά σαν λογικές που διαχέονται μέσα σε ένα πολύπλευρο και πολύμορφο κίνημα, μέσα σε πλατείες, σε γειτονιές και σε χωριά οι άνθρωποι συλλογικοποιούνται στη βάση της αντιιεραρχίας και της αυτοοργάνωσης χωρίς να σας έχουν ανάγκη πεφωτισμένους πρωτοπόρους επαγγελματίες του ρεφορμισμού. Το μέλλον είναι ανήκει στις τάξεις μας καημένοι χαμένοι της ιστορίας. Σήμερα αποκαλύφτηκε το ΚΚΕ, αύριο η σειρά σας.
Μια που ζει στην επαρχία, στιγματισμένη αναρχικιά, χωρίς την κουκούλα αν και πότε πότε χρειάζεται, ειδικά όταν σε διώκει το κράτος.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:18 π.μ.

Αναρχοφασίστες,ασφαλίτες οι περισσότεροι, που χαριεντίζονται με τους μπάτσους και κάνουν και κανένα τσιγαράκι...
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, από δώ και πέρα δεν θα έχετε που να σταθείτε...Θα σας ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ, είτε έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα είτε όχι...

ΑΝΤΑΡΣΥΑκος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:40 π.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=ysB_A8bahdY&feature=channel_video_title

Κουκουλοφόρος συντονίζει τη διμοιρία,ενώ πριν λίγο κάποιοι ανόητοι δίπλα πετούν πέτρες!!

Δείτε σας παρακαλώ το βίντεο και να σχηματίστε άποψη μετά!!!!!!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:45 π.μ.

ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝΤΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:53 π.μ.

Ανακοίνωση αναρχικών σε ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ;;;;;;;;


AIΣΧΟΣ ΡΕ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:53 π.μ.

ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Εκφράζετε και "ειλικρινή πόνο" για το νεκρό οικοδόμο ενώ πετάγατε πέτρες και μολότοφ για να τον σκοτώσετε.

Ώστε σας εμπόδισε το ΠΑΜΕ να μπείτε στη Βουλή; Και γιατί ρε κότες δεν μπήκατε αφού έφυγε το ΠΑΜΕ; Γιατί δε μπορείτε; ή επειδή απλά ο ρόλος σας είναι να πετάτε 2-3 πετρίδια από 20 μέτρα απόσταση για να διαλύει μετά η αστυνομία τις συγκεντρώσεις; Σήμερα το ΠΑΜΕ μάλλον σας χάλασε τη ρουτίνα.

Προσέχτε πολύ καθίκια. Μετά τη Μαρφίν τίποτα πια δε σας δικαιολογεί. Είστε δολοφόνοι εργαζομένων. Εσείς και η αστυνομία που σας προστατεύει.

Υ.Γ. Αλήθεια, τι έχετε να πείτε για τα αγωνιστικά εύσημα που σας έδωσε ο χαφιές Τριανταφυλλόπουλος;

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:56 π.μ.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του νεκρού αγωνιστή, στους συντρόφους του και στους συναγωνιστές του.
Σεβόμενος τη μνήμη του νεκρού δεν θα καταφύγω στους βαρείς χαρακτηρισμούς που πρέπει να αποδοθούν στα όσα θλιβερά έγιναν στη σημερινή πανεργατική απεργία και τον αποκλεισμό της βουλής.
Τα δεδομένα:
Το ΠΑΜΕ πολύ πριν την απεργία ανακοινώνει το συμβολικό αποκλεισμό της βουλής (εξηγώντας πως θα επιτρέψει την είσοδο των βουλευτών), στοχεύοντας στην παρουσία των απεργών ως την ψήφιση του εκτρώματος ασκώντας την όποια πίεση στην αγέλη των βουλευτών. Έχοντας την πρωτοβουλία -με τη γνωστή σε όλους μας λογική- κάνει γνωστό πως θα περιφρουρήσει την πρωτοβουλία του. Στο ζήτημα της περιφρούρησης και της τακτικής του ΠΑΜΕ –για πολλούς σεχταριστική - ας αποδεχτούμε πως άλλος πολιτικός χώρος συμφωνεί και άλλος όχι. Αντικειμενικά η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ για αποκλεισμό της βουλής συνιστά ντεφάκτο κοινή δράση όλων των δυνάμεων που όπως και κάθε άλλη φορά θα κατέληγαν όλες στο σύνταγμα. Ας θεωρήσουμε δεδομένη την υστεροβουλία και τις άθλιες προθέσεις του ΠΑΜΕ να μας καπελώσει όλους, και εκτιμώντας πως με τη συμμετοχή των άλλων δυνάμεων το πλήθος των διαδηλωτών - απεργών θα ήταν το μεγαλύτερο δυνατό.
Ας δούμε τα γεγονότα όπως κατατίθενται στο https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345001: «Ήμασταν εκεί όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα. Ομάδα διαδηλωτών των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ανέβαιναν προς την πλατεία Συντάγματος. Μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήρθαν αντιμέτωποι με τις «αλυσίδες» περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι «Δεν Πληρώνω» ζήτησαν από το ΠΑΜΕ να τους αφήσει να περάσουν, αλλά τα μέλη του ΠΑΜΕ αρνήθηκαν. Υπήρξε μια μικρή ένταση η οποία εκτονώθηκε από τους ψυχραιμότερους και των δύο πλευρών. Εν τω μεταξύ, η νευρικότητα που δημιουργήθηκε, έφερε τους «μαύρους» οι οποίοι αποφάσισαν να σπάσουν τις αλυσίδες του ΠΑΜΕ!»
Ας αποδεχτούμε το βαρύτερο χαρακτηρισμό για τους στόχους και την αντίδραση της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Ας αποδεχτούμε πως οι «Δεν Πληρώνω» είχαν τις αγνότερες των προθέσεων σε αντίθεση με τις άγριες διαθέσεις της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Ας δεχτούμε τέλος πως κάποια ένταση με μπόλικο ξύλο και αρκετά ανοιγμένα κεφάλια μεταξύ των διαδηλωτών – απεργών ότι είναι κι αυτό λογικό. Τι υπεράσπιζε το ΠΑΜΕ και τι διεκδικούσαν οι «Δεν Πληρώνω» για να πλακωθούν άγρια στο ξύλο ας δώσει όποια απάντηση νομίζει ο καθένας μας. Εν τέλει πάντως οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να εκτονώσουν τη σύγκρουση.
Και τότε «το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση» πήρε την υπόθεση στα χέρια του.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 2:58 π.μ.

Συνέχεια
Αποφάσισε να δείξει σε όλους μας πως «οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών» και πως τώρα την αυθεντία στους αγώνες και στη βία την έχει το αντιεξουσιαστικό κίνημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΚ. Ας αποδεχτούμε για μια ακόμα φορά πως αυτοί οι τύποι του ΠΑΜΕ είναι τα χειρότερα κατακάθια της κοινωνίας. Ότι οι «αγωνιστές του αντιεξουσιαστικού κινήματος» είναι ο αφρός των επαναστατών αγωνιστών, ο φάρος που θα μας οδηγήσει αυτοοργανωμένα στην «Άμεση Δημοκρατία [που] αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου». Μ’ αυτές τις παραδοχές «το αντιεξουσιαστικό κίνημα» επιτέθηκε με κάθε μέσο και με μολότοφ στους διαδηλωτές – απεργούς του ΠΑΜΕ. Μη αναγνωρίζοντας το μεγαλείο και τις αγνές προθέσεις του «αντιεξουσιαστικού κινήματος» οι διαδηλωτές – απεργοί του ΠΑΜΕ αμύνονται ή αντεπιτίθενται δεν είναι και το πιο σημαντικό. Στη συνέχεια το κράτος του νόμου, η κρατική βία και καταστολή εκδηλώνεται με τη συνήθη βαρβαρότητα σαπίζοντας στο ξύλο και πνίγοντας στα χημικά τους διαδηλωτές απεργούς.
Το αποτέλεσμα: Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες. Όχι που θα άφηνε «το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση» στα κατακάθια του ΠΑΜΕ να καταλάβουν «μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) [που] πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής ...υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία».
Επιμύθιο. Είναι παγερά αδιάφορο για όλους εμάς τους υπόλοιπους αν οι του «αντιεξουσιαστικού κινήματος» είναι αυθεντικοί επαναστάτες αγωνιστές, ασφαλίτες, πράκτορες της ΚΥΠ ή των μυστικών υπηρεσιών, προβοκάτορες ή παρακρατικοί. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ο στόχος επιτεύχθηκε. Η πλατεία έρημη και άδεια από διαδηλωτές απεργούς την ώρα που ψηφίζονταν το νομοσχέδιο στη βουλή και φόβος να διαβρώνει μαζί με την εξαθλίωση, την ανεργία και τους εκβιασμούς της εξουσίας τις όποιες αγωνιστικές διαθέσεις υπάρχουν ή έχουν απομείνει στους εργαζόμενους και την κοινωνία. Ας προσθέσουμε έναν ακόμη θρίαμβο στο «αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο».
Δικαίωμα του καθένα είναι να φαντασιώνεται πως είναι επαναστάτης αγωνιστής και να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει. Είναι δικαίωμα του καθένα να θεωρεί το «αντιεξουσιαστικό κίνημα» επαναστατικό και να του αποδίδει όσες αγωνιστικές περγαμηνές θέλει. Δεν προτίθεμαι να αμφισβητήσω καμιά από όσες το ίδιο διεκδικεί. Όμως η δράση και η συνεισφορά του κάθε πολιτικού χώρου στην ανάπτυξη των αγώνων και των κινημάτων κρίνονται από το αποτέλεσμα που αυτές έχουν στην πραγματική ζωή και όχι στη φαντασία του οποιουδήποτε.
Τα σχόλια που έχουν ανεβεί στο indymedia και αλλού τα αφήνω ασχολίαστα.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:03 π.μ.

μπραβο ρε κνατ ολο το αστικο συστημα σας δινει συγχαρητιρια σημερα εισται περιφανοι.Μεχρι και στον σκαι ειπαν πως το παμε ανελαβε το ρολο της αστηνομιας μπραβο την προστατεψατετη βουλη προβατα μπεεεεε η αλεκα ξερει μπεεε φατε σανο και υπνο .Οσο για απειλες και μαγκες κοφτε τα γιατι ξερετε καλα οτι δεν σας παιρνει σταλινακια,αληθεια εξαρχεια θα ερθετε καμια μερα γιατι εχετε χρονια να πατησετε.....

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:00 μ.μ.

Πρός τον ανώνυμο που θεωρεί ότι η κοπελιά χρειάζεται αντρα ...
Είσαι τόσο φασίστας ,ηλίθιος και φαλοκράτης που αξίζεις μόνο για τα σκουπίδια . Προφανώς ανήκεις στα ανθρωποειδή που θεωρούν εχθρό οποιονδήποτε αντιδρά στην εξουσία, γιατί και εσείς εξουσιαστές οραματιζόσαστε να γίνεται.

Στρατής Γατελούζος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:51 μ.μ.

Κατά τη γνώμη μου, τόσο η στάση του ΚΚΕ όσο και των αναρχικών ήταν (λειαν επιεικώς) απαράδεκτη. Αυτή ΔΕΝ είναι ούτε αριστερή ούτε αντιεξουσιαστική στάση. Πάντως, ρίχνω μεγαλύτερη ευθύνη στο ΚΚΕ για τα γεγονότα, διότι τουλάχιστον αυτοί καυχιούνται πως είναι "οργανωμένο κόμμα" και άρα έπρεπε να έχουν διαπαιδαγωγήσει ΠΟΛΥ διαφορετικά τα μέλη τους, και όχι να δέρνουν άοπλες κοπέλες.

Βάρκιζα
21 Οκτωβρίου 2011 στις 6:13 μ.μ.

Περνάς μόνο αν είσαι… ΠΑΜΕ
http://www.agon.gr/news/117/ARTICLE/13824/2011-10-21.html

Μια περιγραφή τι έγινε στα Γιάννενα που δείχνει το ποιος φέρει την κύρια ευθύνη για το τι συνέβη

Επισημάνσεις:
-Ο κόσμος από την πορεία του εργατικού κέντρου ήταν πολύ περισσότερος πάνω από 3.500

-Οι διαδηλωτές διερχόμενοι αναγκαστικά από το γύρο της πλατείας έκραξαν στο σύνολο τους το ΠΑΜΕ.

-Το ποιος έχει το άδικο στο περιστατικό το αντιλήφθηκαν όλοι όσοι βρίσκονταν στην πλατεία εκείνη την ώρα. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι φτωχοί φαγώθηκαν μεταξύ τους. Την σχεδόν αποκλειστική ευθύνη γιαυτό την έχει η ανεκδιήγητη ενέργεια του ΠΑΜΕ

-Στο τέλος τα 500 περίπου μέλη του ΠΑΜΕ αντιλαμβανόμενοι ότι δεν τους παίρνει έναντι ων πολύ περισσότερων "αιρετικών" την άλλης διαδήλωσης αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον πριβέ αποκλεισμό της Περιφέρειας γιαουρτωμένοι

-Τέλος τα γεγονότα των Ιωαννίνων ίσως να έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να αγριέψει το κλίμα στους αντιεξουσιαστές και να καταλήξουμε στα τραγικά γεγονότα της πλατείας συντάγματος


Συλλυπητήρια για τον αγωνιστή του ΠΑΜΕ που χάθηκε και εξ αιτίας των των μικροκομματικών παιχνιδιών της ηγεσίας του ΚΚΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 9:37 μ.μ.

Με την ιδεολογία σας δεν έχω πρόβλημα και τη σέβομαι απόλυτα! Εσείς όμως που χτυπούσατε λυσσωδώς με πέτρες και σφυριά γέρους και γυναίκες ΔΕΝ μπορεί να είστε Αναρχικοί! Δεν έχετε καμία σχέση με τους Αναρχικούς που έχω εγώ γνωρίσει και έχω ξοδέψει ώρες κουβεντιάζοντας, ούτε καταδέχομαι να έχω τα ίδια ιδανικά μαζί σας! Ντρέπομαι για λογαριασμό σας!!!

Επανάσταση ρε θα κάνατε 500 άτομα; Γιατί δεν πάτε μόνοι σας τότε μια άλλη μέρα και διαλύετε τις συγκεντρώσεις του κόσμου εξυπηρετώντας την κυβέρνηση μια ζωή; Ξυπνήστε ρε από τον λήθαργό σας και σταματήστε να παίζετε το ρόλο που σας έχει αναθέσει το σύστημα. Έλεος πια!

21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

http://gkarsoniera.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 2:38 μ.μ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΙΤΑΙ
ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΗΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ,ΕΕ,ΔΝΤ,ΚΑΙ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ
ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:16 π.μ.

κκεδεσ νταβατζιλικια στις συγκεντρωσεις δε χωρανε. αν θελετε νταβατζιλικια να κανετε μονοι σας οπως κανατε τοσο καιρο. ποιος ξερει τι σασ εταξε το πασοκ ωστε να αναλαβεται να συγκρουστηετε εσεις με τους διαδηλωτες αντι να ανοιξουν παλι κεφαλια τα ματ. μεχρι και ο μπουμπουκος και ο παγκαλος σας ευχριστησαν. ΞΕΦΤΙΛΙΑ ΓΙΑ "ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ"

εχετε και ενα νεκρο απο τα ματ και εσεις καθοσασταν και τα βοηθουσατε προστατευοντας τη βουλη παλιοξεφτιλες

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 1:34 π.μ.

πρακτορισα εν δραση

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7OvModwZRWI

24 Οκτωβρίου 2011 στις 3:53 μ.μ.

Eimai KKE kai sumfono me tin anakoinosi

Exo na po oti:
1on atoma mona tous pernagan eleuthera apo ta mplok tou PAME oxi omos oloklira mplok. Einai san na theloun ta dika mas mplok na pane kapou kai epeidei den ta afinoun na pigainoume kai na tous plakonoume sto ksulo gia na perasoume.

2on oti to mpatso pou fulaei ti vouli ton paizei autos pou kathe toso dimiourgei epeisodia me stoxo ti dialusi tou plithous kai oxi autoi pou prospathoun na ta apofugoun

3on esto oti i taktiki mas einai lathos. Auto simainei oti prepei osoi diafonoun na kanoun kritiki stin taktiki mas i na apokalupsoun to rolo mas sto ergatiko kinima an theoroun tin igesia ksepoulumeni kai oxi na skotosoun agonistes ergates

4on os kommounistes pisteuoume stin klimakosi tou agona kai stin epilogi tou pote tha dosoume ti maxi kai me poious orous analoga kai me ti mazikotita kai tis diatheseis tou kosmou oi opoies den einai san tis dikes mas dustuxos pou tha thelame kati na ginei tora. Opoios exei apopsi diaforetiki einai dekti alla nomizo oti apexei polu apo tin pragmatikotita opos ti vionoume stous xorous douleias kai me vasi kai tin organosi sta sundikata

5on an kai diafono os kommounistis me tous anarxikous/ anarxokommounistes/ antieksousiastes - kai anaferomai se autous afinontas tous asfalites ,sundesmites, xouligans pou eisxoroun stis grammes tous - thelo na po oti einai paralogo na perimenoun oti tha mazeutoun 500 atoma kai tha kanoun ntou sti vouli kai tha kanoun epanastasi. To polu polu na feroun to strato na tous sfaksei kai na mas xarisoun kamia xounta an ta katafernan i tous afinan na ta kataferoun. Prepei na exeis vasi ston ergazomeno lao pou tha mpei mazi sou stin pali allios tha apomonotheis. To thema den einai mono ti thes esu na kaneis alla poia einai kai i pragmatikotita kai apo auti tin apopsi to mono pou arkeiste oi perissoteroi einai se suzitiseis metaksu sas. Oute emeis san komma exoume ftasei sto epithumito epipedo alla to paleuoume kai dunamonoume mera me ti mera. Poios tha sas akolouthouse???

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 11:45 π.μ.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα,καταστάσεις κ ανακοινώσεις είναι συμπτωματική(?)


Η ανταλλαγή πυρών, μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε το ΚΚΕ για εμπλοκή μελών του ΛΑΟΣ στα επεισόδια, συνεχίζεται ενώ άρθρο του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη στη Realnews, την περασμένη Κυριακή, με τίτλο «Το ΚΚΕ έχει παρελθόν στις προβοκάτσιες», φούντωσε την αντιπαράθεση.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε στο κείμενό του, μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ λειτούργησε ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, ότι έχει πάγια τακτική να ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους, ότι προσπαθεί «με τα υπολείμματα, από τη συμφωνία Στάλιν-Χίτλερ, γκεμπελικής προπαγάνδας να ρίξει την ευθύνη όχι στην Αστυνομία αλλά στους διαδηλωτές», ότι προβοκάτσιες και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί είναι «κύρια χαρακτηριστικά του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ», κ.ά.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 2:56 μ.μ.

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι στις λέξεις, γι'αυτό δεν υπάρχει ΝΤΡΟΠΗ.

Υπάρχει ένας θάνατος διαδηλωτή σε Γενική Απεργία με κορυφαία, σημαντική συμμετοχή.
ενας ΕΡΓΑΤΗΣ - ΑΠΕΡΓΟΣ νεκρός
και αυτοί ανάγουν την εμπάθεια σε πολιτική,
τακτικά και στρατηγικά; Και μάλιστα προσπαθούν να πείσουν ότι αυτή η εμπάθεια είναι και ΑΝΤΙΣΥΣΤΙΜΗ?

και δεν κατάλαβα δηλ.
την προηγούμενη ημέρα που τα *μπάχαλα* κράτησαν για περισσότερο από 1,1/5 ώρα μπρος στην Βουλή και στην πλατεία κτλ ΜΗΠΩΣ (ερωτώ) έγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και δεν το κατάλαβαμε? ΜΗΠΩΣ μπήκανε και κατέλαβαν την Βουλή με ορμή και δεν μας το είπαν?
Και πάλι, πολλοί είμασταν που θέλαμε να βρεθούμε και στις 19 του μήνα και να διαδηλώσουμε στην ...πρώτη γραμμή, συντροφικά, με τα μπλοκ μας, κρατώντας τους συντρόφους μας μια γροθιά... αλλά οι μπαχαλάκηδες δεν μας άφησαν καν να πλησιάζουμε γιατί έπαιζαν τους κλεφτες και τους αστυνόμους,
και τι έγινε; Θα σας θυμήσω. Περιμέναμε για ώρες, φάγαμε και τα δακρυγόνα σωρό και μετά μας διαλύσανε στα στενά.
Με ποιά λογική;
Μόνο για την περιφρούρηση του παμε έχουμε να λένε?

Λοιπόν ας τελειωνουμε. Μαζί με τον καπιταλισμό πέφτουν και οι αυταπάτες και για την αντικοινωνική επανασταση. φτάνει πια

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 4:23 μ.μ.

«Σύντροφε Δημήτρη,

Η θλίψη όλων είναι μεγάλη όπως και η οργή μας για το χαμό σου. Είμαστε περήφανοι που βρεθήκαμε δίπλα σου στον αγώνα, που σε γνωρίσαμε, που αντιμετωπίσαμε μαζί δυσκολίες και εμπόδια.

Εκ μέρους των συναδέλφων σου, των εργαζομένων, όλων των αγωνιστών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Στη γυναίκα σου Ελένη, που στάθηκε στο πλευρό σου σε όλες τις δυσκολίες για να μεγαλώσετε και να σπουδάσετε με το μεροκάματο και τα δυο παιδιά σας. Παλέψατε κάθε στιγμή της ζωής σας για να τους προσφέρετε ό,τι καλύτερο.

Στη Δέσποινα και τη Νάνση. Ο πατέρας σας ήταν καλός μάστορας και εργατικός, ένας τίμιος και πολύ σεμνός αγωνιστής. Να τον θυμάστε με περηφάνια.

Στους γονείς σου που σε μεγάλωσαν με χίλιες δυο στερήσεις. Να δείξουν κουράγιο.

Είναι δύσκολο σε όλους εμάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ να αποχαιρετήσουμε ένα σεμνό αγωνιστή, έναν πρωτοπόρο εργάτη, έναν κομμουνιστή. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έσκυψε το κεφάλι απέναντι στις μεγάλες δυσκολίες που γεννά η σημερινή κατάσταση για κάθε λαϊκή οικογένεια, την αναδουλειά, τα έξοδα, την αγωνία για το μέλλον των παιδιών.

Ολα τα αντιμετώπιζε με θάρρος, με αξιοπρέπεια, αγώνα, και πάντα με σεμνότητα.

Δεν έλειψε από κανένα αγώνα.

Ο σύντροφος Δημήτρης γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1958.

Η οικογένειά του, φτωχοί αγρότες. Και οι ίδιοι αγωνιστές με συμμετοχή στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Από παιδί στη δουλειά και τα βάσανα της ζωής, από μικρός και στον αγώνα. Από τα νεανικά του χρόνια εντάχθηκε στο εργατικό κίνημα.

Δραστηριοποιήθηκε αμέσως μετά τη μεταπολίτευση στις επιτροπές νέων των οικοδομικών σωματείων. Με την ίδρυση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας ήταν μέλος της διοίκησης του παραρτήματος οικοδόμων Βύρωνα. Πρόσφερε από διάφορες θέσεις μέχρι σήμερα που ήταν γραμματέας του.

Τον εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι οικοδόμοι για να τους εκπροσωπεί στα συνέδρια της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Ολα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή.

Στήριγμα του συνδικάτου για 33 χρόνια. Με συνεχή προσφορά και στη γειτονιά. Δραστηριοποιήθηκε σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στο κίνημα Παιδείας.

Αυτό το παλικάρι χάσαμε από τη δολοφονική επίθεση παρακρατικών ομάδων, μηχανισμών, πληρωμένων δολοφόνων ενάντια στο λαό που διαδήλωνε.

Σύντροφε Δημήτρη,

Ολοι εμείς που είμαστε εδώ σου δίνουμε μια υπόσχεση. Δε θα χάσουμε ούτε στιγμή από τα μάτια μας τον ένοχο του χαμού σου. Ολους αυτούς που μισούν τους εργάτες και τον αγώνα τους για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Το κίνημα έχει τη δύναμη να τους κόψει το χέρι.

Οσα εμπόδια και αν βάλουν μπροστά μας θα το ξεπεράσουμε.

Καλό ταξίδι σύντροφε»

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2011 στις 11:25 π.μ.

AYTOI OI ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?Η ΕΘΝΗΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΝΩΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!!ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger