Home » , » Για 23η μέρα συνεχίζουν τον ηρωικό αγώνα τους οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Για 23η μέρα συνεχίζουν τον ηρωικό αγώνα τους οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας

Από giorgis , Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011 | 5:25 μ.μ.

 Για 23η μέρα συνεχίζουν τον ηρωικό αγώνα τους οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Το κύμα συμπαράσταση που έχει εκδηλωθεί είναι πρωτόγνωρο κάτι που ατσαλώνει τους απεργούς που δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι την τελική νίκη.

Το μπλοκ και η ιστοσελίδα μας στάθηκε με κάθε τρόπο δίπλα στους απεργούς –μπορείτε να ακούσετε την συγκεκριμένη εκπομπή που έκανε ο διαδικτυακός μας ρ/σ στην ενότητα «επιλεγμένες εκπομπές» κάτω από το εικονίδιο του ρ/σ μας και να παρακολουθήσετε στο τέλος της ανάρτησής σχετικό βίντεο-.

Ο αποφασιστικός αγώνας τον εργατών έχει κάνει ήδη ορατά τα αδιέξοδα στα οποία έχει βρεθεί η εργοδοσία.

Απ’ ότι μας ενημερώνουν οι απεργοί, μαζί με την ωμή τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει στους απεργούς η εργοδοσία, προχωρεί σε μεθοδεύσεις να σπάσει την απεργία . Ετσι χτες το βράδυ έστειλε επιστολή στην διοίκηση του σωματείου στην οποία προτείνει τρίμηνη εφαρμογή του πεντάωρου για όλους τους εργαζομένους χωρίς να γίνουν απολύσεις μέχρι το τέλος του τριμήνου. Φυσικά οι απεργοί απέρριψαν ομόφωνα την εργοδοτική πρόταση και δεν συζητούν καν καμιά αλλαγή των εργασιακών τους σχέσεων που θα έρθει μασκαρεμένη σαν προσωρινή. 

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ. 
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.
 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger