Home » , » Ολοι/ες στην συναυλία συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς 4/12 (Βίντεο)

Ολοι/ες στην συναυλία συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς 4/12 (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 | 5:59 μ.μ.

Σήμερα η καρδιά της εργατικής τάξης πρέπει να χτυπάει στους ρυθμούς του αγώνα που δίνουν οι ηρωικοί απεργοί στης Ελληνικής Χαλυβδουργίας του καπιταλιστή Μάνεση. Την στιγμή που όλες οι προσδοκίες της εργοδοσίας ότι θα κάμψει αυτόν τον αγώνα έχουν διαψευστεί προχωράει σε μια νέα προσπάθεια τρομοκράτησης των απεργών.

Η εργοδοσία εντείνοντας την επίθεση της ανακοίνωσε νέες απολύσεις για τον μήνα Δεκέμβρη ώστε να τρομοκρατηθούν οι απεργοί και να επιστρέψουν στην δουλειά με σκυμμένο κεφάλι για ένα ξεροκόμματο. Η απάντηση που πήραν τα αφεντικά της Χαλυβουργίας από το στόμα του προέδρου των εργαζομένων Γιώργου Σιφωνιού ήταν ξεκάθαρη: «Πρέπει να το πάρουμε απόφαση είμαστε όλοι απολυμένοι αλλά είμαστε όλοι σαν μια γροθιά και είμαστε η αιχμή του δόρατος για όλη την εργατική τάξη».

Κράτος και εργοδοσία πρέπει να έχουν αιφνιδιαστεί. Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η αντιλαϊκή λαίλαπα βλέπουν ότι υπάρχουν εργάτες αποφασισμένοι να φρενάρουν την καπιταλιστική επέλαση, να αδιαφορούν για τους εργοδοτικούς εκβιασμούς για απολύσεις και εκ περιτροπής απασχόληση με μείωση μισθών και να διεκδικούν σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα. Ο αγώνας των χαλυβουργών δίνει μαθήματα σε όλη την εργατική τάξη κόντρα στα πρότυπα της υποταγής και της κοινωνικής συνοχής που θέλει να μας επιβάλλει το πολιτικό προσωπικό των αστών και οι κολαούζοι του.

ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΊ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑΞΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ τους ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:35 μ.μ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛTER, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ !

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟΥ STOPCARTEL.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ - ΜΕΡΟΦΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger