Home » , » Που είσαι νιότη που 'λεγες...

Που είσαι νιότη που 'λεγες...

Από giorgis , Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 | 6:40 μ.μ.

 Είναι γεγονός ότι πολλοί δημοσιογράφοι αξιοποίησαν το αριστερό τους παρελθόν για να χτίσουν καριέρα στα ΜΜΕ και μάλιστα σήμερα να είναι από τα πιο ακριβoπληρωμένα στελέχη στα αστικά ΜΜΕ. Ισως κάποια στιγμή να κάνουμε μια ολοκληρωμένη σχετική ανάρτηση με πρόσωπα και καταστάσεις. Από την Τρέμη μέχρι τον Βερύκιο, από τον Τσίμα μέχρι τον Τσιόρδα. Και με ερέθισμα την συμπεριφορά του τελευταίου κάνουμε αυτό τον σχολιασμό.

Πιθανόν κάποιοι/ες να τον γνωρίζατε σαν δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας». Ισως επίσης να ξέρεται ότι πρόσφατα διορίστηκε υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του διορισμένου πρωθυπουργού Παπαδήμιου.

Και εδώ είναι η ουσία. Όπως διαβάζουμε σε βδομαδιάτικη εφημερίδα ο Δ. Τσιόδρας φιλοτεχνώντας το προφίλ του Λουκά Παπαδήμου, από το καινούργιο του πόστο, διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι ο Παπαδήμος ήταν ο μόνος πολιτικός που έδωσε λεφτά από την τσέπη του στα παιδιά που του είπαν τα κάλαντα!

Μάλιστα. Θα είχε άραγε νόημα να θυμίζαμε στον Δημήτρη Τσιόδρα τι έλεγε και τι έγραφε όταν ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (αποχώρησε το 1989 στην διάσπαση που έγινε εξ αιτίας της συγκυβέρνησης Συνασπισμού-Ν.Δ καταγγέλλοντας το ΚΚΕ, που συμμετείχε τότε στον Συνασπισμό, για δεξιά παρέκκλιση) για τους αστούς πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας;

Φυσικά δεν έχει νόημα αφού ο ίδιος έχει αποκηρύξει εδώ και χρόνια το παρελθόν του προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη κ.α και τώρα στον Παπαδήμιο.
Όπως και να είναι όμως το να φτάνεις να στελεχώνεις τη «δύναμη κρούσης» μιας δοτής κατοχικής κυβέρνησης και να αναλαμβάνεις να συντονίσεις την επικοινωνιακής της πολιτική είναι άθλιο κατάντημα.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Φερραία
7 Ιανουαρίου 2012 στις 9:29 μ.μ.

Η Τρέμη, ο Βερύκιος και ο Τσίμας ήταν σε δημοσιογραφικά πόστα και στο "αριστερό" παρελθόν τους. Αυτός ο Τσιόρδας πως βρέθηκε στη δημοσιογραφία το ΄89; Τα νερουλά άρθρα του στην "Ε" έδειχναν απουσία δημοσιογραφικού τσαγανού έστω και με τα δικά τους κριτήρια. Παρόλο το άοσμον του προσώπου, βρισκόταν πολύ συχνά καλεσμένος, σαν σχολιαστής, σε διάφορα πάνελς γνωστών και μη εξαιρετέων καναλο - δημοσιογράφων. Τον διάλεξαν για τον Παπαδήμο σαν καλό δημοσιογράφο; Η ιδέα για τα κάλαντα αποδεικνύει το ευτελές της υπόθεσης. Πιστεύουν ότι μπορεί, σήμερα, να σπάσει το μαύρο ένα "κόκκινο παρελθόν"; Είναι νυχτωμένοι πολύ μακριά.

Γιάννης Βαμβακάς =>FB
13 Ιανουαρίου 2012 στις 7:00 μ.μ.

Καλόόό !!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger