Home » , » Κατάντημα Ανδρουλάκη. Τοποθετήσεις Λιάνας Κανέλλη (Βίντεο)

Κατάντημα Ανδρουλάκη. Τοποθετήσεις Λιάνας Κανέλλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 | 11:09 π.μ.

Ξεπέρασε και τα πιο εμετικά δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια του Αλαφούζου σήμερα ο Μίμης Ανδρουλάκης στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη νέα δανειακή σύμβαση που εξαθλιώνει τον λαό και ξεπουλάει τον τόπο. Προσπεράσαμε τις ηλιθιότητες που ακούσαμε, στο Mega, να λέει, και μείναμε στο ανέκδοτο που είπε. Ότι δηλαδή τώρα με την ψήφιση από την βουλή της νέας δανειακής σύμβασης δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για 550.000 νέες θέσεις εργασίας!!!! Και τα λέει αυτά την μέρα που με την διαδικασία του κατεπείγοντος έρχεται για ψήφιση στην βουλή το νομοσχέδιο που σφαγιάζει ακόμα μια φορά τα λαϊκά στρώματα γυρνώντας το βιοτικό τους επίπεδο στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια.

 Είναι πολύ ενδεικτικό της κατάστασης που δημιουργείται όσα παρακολουθούμε από το βίντεο που παραθέτουμε, από την πρωινή εκπομπή του Αντένα και στο οποίο εκτός των άλλων ακούμε τις θέσεις που διατύπωσε η βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Αθηνά
22 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:19 π.μ.

Ο Ανδρουλάκης και αρκετοί άλλοι της φυλής του, θα βαθαίνει όλο και περισσότερο τα χαρακτηριστικά του "γενίτσαρου". Γενίτσαρος όχι πλέον απέναντι στον χώρο που τον γέννησε αλλά απέναντι στον εργαζόμενο λαό που δήθεν εκπροσωπεί. Ταυτισμένος και σαν βιολογική οντότητα με ένα άθλιο πολιτικό σύστημα και τις πρακτικές του, εντός και εκτός χώρας, αγωνίζεται, απλά, για την ύπαρξή του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger