Home » , » Εχασαν κάθε ασυλία!

Εχασαν κάθε ασυλία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 | 1:57 μ.μ.

«Παραιτούνται αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορούν να δικαιούνται σε σχέση με τα ίδια και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι νομικών διαδικασιών σχετικά με την παρούσα σύμβαση» ορίζει το 15ο κεφάλαιο, παράγραφος 4 της δανειακής σύμβασης που ψήφισαν 213 «πατριώτες Έλληνες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη βουλή.

Ποιοι παραιτούνται; Η Ελλάδα και η Τράπεζα της Ελλάδας! Από τι; Από κάθε προστασία τους έναντι των πιστωτών. Ο Παρθενώνας, τα μνημεία, τα νησιά, τα δημόσια κτίρια, ο χρυσός της Τράπεζας της Ελλάδας κλπ είναι στη διάθεση τους! Πότε; Αν «δεν καταβάλουν οποιοδήποτε ποσό κεφαλαίου ή τόκων» ή αν «αθετήσουν οποιαδήποτε υποχρέωσή τους». Μόλις μία και μόνη δόση ή ένα ευρώ των δανείων, ακόμη και των τόκων δεν πληρωθεί δίνεται από τη σύμβαση το δικαίωμα στους πιστωτές «να κηρύξουν το
συνολικό ποσό κεφαλαίου οποιασδήποτε ή όλων των χρηματοδοτικών ενισχύσεων που έγιναν και εκκρεμούν... άμεσα ληξιπρόθεσμο και απαιτητό μαζί με τους δεδουλευμένους τόκους» και με μία απλή έγγραφη γνωστοποίηση να αρπάξουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν οι πιστωτές και ασυλία από «κάθε δικαστική διαδικασία, διαιτησία... ενώπιον οποιουδήποτε δικαστηρίου, διαιτητικού οργάνου ή αρχής που ενδέχεται να θέλουν την υπογραφή ή υλοποίηση του Μνημονίου, της παρούσας σύμβασης ή των συναλλαγών που προβλέπονται στην παρούσα».

Αν νομίζουν ότι επειδή βρέθηκαν 213 δοσίλογοι και έβαλαν την υπογραφή τους έχουν ασυλία και οι πιστωτές και οι δοσίλογοι από το εργατικό και λαϊκό κίνημα είναι γελασμένοι.
 Εμείς δεν υπογράψαμε τίποτα και για κανέναν. Ασυλία τέλος!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger