Home » , » Διακαναλική συνέντευξη Α. Τσίπρα 29/4 (Βίντεο)

Διακαναλική συνέντευξη Α. Τσίπρα 29/4 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Απριλίου 2012 | 2:45 μ.μ.

Το απόσπασμα από την διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Α. Τσίπρας στο Ζάπειο και το οποίο παραθέτουμε σε βίντεο, είναι η «καρδιά» των θέσεων με τις οποίες κατεβαίνει στις εκλογές ο Σύριζα.

Θα κάνουμε σχολιασμό των απόψεων του Σύριζα, προς το παρόν παραθέτουμε τα λεγόμενα του προέδρου του για τα δεδομένα με τα οποία προσέρχεται το εκλογικό σώμα για να ψηφίσει.

«Οι επίδοξοι συγκυβερνήτες της Ελλάδας έχουν δια της υπογραφής τους δεθεί εκ των προτέρων στο άρμα της κ. Μέρκελ. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του τόπου δεν υπήρξαν τόσο λεπτομερή προεκλογικά προγράμματα από δυο κόμματα που θέλουν να συγκυβερνήσουν για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. ΠΑΣΟκ και Ν.Δ έχουν κοινό πρόγραμμα το οποίο είναι λεπτομερέστατα εξειδικευμένο. Είναι το Μνημόνιο 2 μεταφρασμένο στα Ελληνικά. Και δια της υπογραφής τους σ αυτό το πρόγραμμα έχουν δεσμευτεί για την επόμενη μέρα», μας είπε ο πρόεδρος του Σύριζα, αναφέροντας λεπτομερώς τι προβλέπει το Μνημόνιο 2.
150.000 απολύσεις στον δημόσιο τομέα ως το 2015, σε νέα μείωση των μισθών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε νέα μείωση των κύριων συντάξεων, των επικουρικών συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων ….

 Ο Α. Τσίπρας ζήτησε από τους ψηφοφόρους «η κάλπη της επόμενης Κυριακής να δώσει την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς που θα καταγγείλει την δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και θα ακυρώσει το Μνημόνιο της καταστροφής».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger