Home » , » Δημοσκόπηση GPO 10/4 (Βίντεο)

Δημοσκόπηση GPO 10/4 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Απριλίου 2012 | 1:03 π.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι τα αποτελέσματα που παρουσίασε ως προς την πρόθεση ψήφου –χωρίς αναγωγή- η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής του Mega «Ανατροπή».

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δεν τα σχολιάζουμε κατά πάγια τακτική μας αλλά δεν μπορεί να μας αφήσουν αδιάφορους τα λεγόμενα της Φώφης Γενηματά και του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ., Μιχελάκη που παρουσιάστηκαν τα κόμματα τους σαν να έχουν προέλθει από παρθενογένεση και τώρα να εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι κομμάτων που θα σώσουν τον τόπο, ενώ είναι τα ίδια τα κόμματα τους που οδήγησαν σε εξαθλίωση πλατιές μάζες λαϊκού πληθυσμού και ξεπούλησαν όλη την κρατική περιουσία.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2012 στις 3:08 π.μ.

Μπενίτο "καταλληλότερε", βρήκες υποψηφίους βουλευτές ή ακόμα; Αντώνη μπράβο. Το έφτασες το ΠΑΣΟΚ. Άντε και μονοψήφιο. Που την κάνατε την έρευνα; Στο κτήριο του Μέγκα; Σαν κωμωδία όμως, πολύ καλή.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2012 στις 4:07 π.μ.

Η δημοσκόπηση είναι ολοφάνερα πλαστή. Προσέξτε το άθροισμα: 14,2+18,2+8+4+6,2+1,5+2,5+5,9+7+3,1+10,2+19,2 κάνει 100%. όμως δεν θα έπρεπε γιατί: Απουσιάζουν τα λοιπά κόμματα, πχ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αδύνατο να έχουν 0%. Που πήγε το ποσοστό αυτό; Που είναι το κόμμα των διαγραφέντων από το ΠΑΣΟΚ; Τρίχες λοιπόν. mitsos175.

Theodore Red
10 Απριλίου 2012 στις 4:36 π.μ.

Η πλύση εγκεφάλου του λαού από τα ΜΜΕ που έχουν μεγάλη ακροαματικότητα συνεχίζεται και φέρνει αποτελέσματα.Υπάρχει σαφέστατα μια υποχώρηση των δυνάμεων της αριστεράς και προσπάθεια ανάστασης του δικομματισμού.
Δεν μιλάω για την δημοσκόπηση αλλά για τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές σαν την Ανατροπή.

Ειδικά το Κ.Κ.Ε. έχει εξαφανιστεί από όλα τα κανάλια τις τελευταίες μέρες (δείτε σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ) και υπάρχει πλέον μεθοδευμένη προσπάθεια κύκλων αποκλεισμού και φίμωσης του κόμματος.Όταν δεν υπάρχει αντίλογος σε σωρεία επιθέσεων κατά του Κ.Κ.Ε ένα συμπέρασμα βγαίνει. Το σύστημα φοβάται ένα Κ.Κ.Ε με διψήφιο ποσοστό και νέο αίμα που την επομένη των εκλογών θα ξεκινήσει δυναμική αντίσταση στη νέα κυβέρνηση.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2012 στις 2:56 μ.μ.

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ θαμμένη...η Χρυσή Αυγή όμως "μοστράρεται"! Ελληνόψυχοι προδότες νεκροθάφτες εσάς παίζουν τα ΜΜΕ.Απτή απόδειξη η δημοσκόπηση.Σύντροφοι μια γροθιά (ταξικής φύσεως) απέναντι στη ναζιστική απειλή!

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2012 στις 2:52 μ.μ.

@mitsos175
Το 10,2 είναι ΑΛΛΟ/λευκό/άκυρο/αποχή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger