Home » , » Μυστικά και ψέματα

Μυστικά και ψέματα

Από mitsos175 , Τρίτη 15 Μαΐου 2012 | 1:09 μ.μ.


Καταρχήν να συστήσω ψυχραιμία και εγρήγορση. Ψυχραιμία γιατί έχει ξαναρχινήσει ένας πόλεμος προπαγάνδας στο λαό, για να τρομάξει, ώστε να δεχθεί αλλοίωση της θέλησής του, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές. Και αγωνιστική ετοιμότητα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Εκείνα που ΔΕΝ είπαν τα πρακτικά είναι τα εξής:  Πρώτον. Μια «οικουμενική» ή άλλη παρόμοια κυβέρνηση , με τη συμμετοχή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Δεκανικιών, θα εφαρμόσει το μνημόνιο. Η σκληρή και απάνθρωπη πολιτική θα συνεχιστεί. Μιλάνε τάχα για κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» με διάρκεια δύο χρόνων για να βγουν τάχα από την κρίση.

Ξεχνάνε, ότι για να βγουν δήθεν από την κρίση, ψήφισαν το μνημόνιο. Ξεχνάνε ότι αυτά μας τα ξανάπαν. Το 2010 μας έλεγαν ότι το 2012 θα ήταν έτος ανάπτυξης, έτος που θα τελείωνε η κρίση, το θυμάστε. Θέλουν λοιπόν να αγοράσουν χρόνο, ώστε να εφαρμόσουν το μνημόνιο.

Το δεύτερο είναι η σαχλαμάρες που λέγονται για την ΕΕ. Ο Παπανδρέου ήθελε να βγούμε κλπ. Κατά την ταπεινή άποψη η παραμονή μας στην ΕΕ βλάπτει τη χώρα. Είμαστε αποικία, δεν ελέγχουμε οικονομία και παραγωγή, βασικά πράγματα για την επιβίωσή μας. Οι νόμοι μας υποτάσσονται στους ευρωπαϊκούς – Γερμανικούς κλπ.

Παρόλα αυτά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να διώξει ΚΑΜΙΑ απολύτως χώρα, εκτός αν ίδια η χώρα και ο λαός της αποφασίσουν να φύγουν. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ συνθήκη, νόμος κλπ που να λέει ότι άλλες χώρες μπορούν να αποφασίσουν για να διώξουν μια χώρα μέλος για οποιοδήποτε λόγο. Γιατί λοιπόν γίνεται τόσος ντόρος;

Το τρίτο είναι ότι έχουν συμφωνήσει στα βασικά. Οι συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο, οι δήθεν δηλώσεις κλπ είναι για να δημιουργήσουν σασπένς. Αποχώρησαν χθες οι αρχηγοί μόλις άρχισαν τα δελτία ειδήσεων. Ποιόν δουλεύουν;

Ο Κουρέλης, ο Μπενύτο, ο Τόνι και τα άλλα παιδιά, έχουν πάνω από 151 έδρες. Λόγω του νόμου της νοθείας. Και ο Καημένος θέλει αλλά διστάζει για ευνόητους λόγους. Ως και τα φίδια είναι έτοιμα. Τι συμβαίνει και δεν τολμούν την ατιμία; Φοβούνται την αντίδραση του κόσμου.

Τι θα γίνει με τη συμμετοχή των ναζί; Τα κόμματα θα μετατραπούν από συνέταιροι σε όμηροι, έγκλειστοι του στρατοπέδου της Βουλής. Τι θα συμβεί αν ο Καμμένος  φανεί ανακόλουθος; Δεν θα ξαναμπεί βουλή. Τι θα γίνει αν ο Φώτης συμφωνήσει; Νέος Εφιάλτης.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα ξεσηκωθούμε. Όχι μόνο γιατί δεν θέλουμε πραξικοπήματα, αλλά γιατί θα εφαρμόσουν το μνημόνιο για το οποίο δεν μιλά κανείς τους ευθέως. Λένε τρίχες και όχι ουσιαστικά πράγματα.

Γι αυτό θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή και το ΚΚΕ. Ένα καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα μαζί τους, θα τους δώσει άλλοθι για να συνεχίσουν τα ίδια. Κυρίως πιστεύουν, ότι ο κόσμος θα μουδιάσει. Γι αυτό μιλάν για ΕΕ, εθνικά και κουραφέξαλα. Γελιούνται. Ψηφίσαμε ΟΧΙ, ψηφίζουμε ΟΧΙ στο μνημόνιο και δεν κάνουμε σκόντο.

Τα σημειώματα του Παπαδήμιου περί δήθεν κατάρρευσης των Τραπεζών είναι προσπάθεια τρομοκρατίας. Το ίδιο και η συζητήσει για το ομόλογο. ο Βενιζέλος ψεύδεται, ο ιδιος καίγεται να πληρωθεί, γιατί υπάγεται στο Αγγλικό δίκαιο. Θυμάστε τι έλεγε περί Αγγλικού δικαίου. Τα πρακτικά βγήκαν για να κάνουν εντύπωση. Ο Παπούλιας είναι στο κόλπο.

Τώρα θα καταρρεύσουν οι Τράπεζες; Όταν έλεγαν, ότι θα πάρουν καταθέσεις όσων χρωστούν πάνω από 1.000€ δεν έβλαπτε; Και σαν δεν πληρωθεί το ομόλογο τι; (που θα το πληρώσουν). Ποιοι θα χάσουν λεφτά; Οι ξένοι τοκογλύφοι. Ε καλά, δε θα σκάσουμε κιόλας.

Οι εκλογές βλάπτουν λένε. Αλήθεια; Όταν έλεγε ο Σαμαράς, που γελοιοποιήθηκε, ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία θα έπρεπε να γίνουν εκλογές, τότε ήταν καλές; Όταν το ΠΑΣΟΚ με ΓΑΠ σαν αντιπολίτευση έλεγε εκλογές στην αρχή της κρίσης, ήταν γλυκές και τώρα ξίνισαν; Όταν ο Παπούλιας έλεγε κατ ιδίαν στο Βούδα Καραμανλή, ότι ΔΕΝ θα δεχθεί ξανά την υποψηφιότητα Προέδρου ώστε να γίνουν πρόωρες εκλογές, δεν υπήρχε κρίση;

Αν η κρίση επιδεινώθηκε, όπως πράγματι έγινε, αυτό οφείλεται στην πολιτική του μνημονίου. Να αφήσουν λοιπόν τα σάπια. Να δεχθούν τη λαϊκή θέληση. Να κάνουν εκλογές και να υπομείνουν τη δίκαιη τιμωρία τους.

Αλλιώς… υπάρχει και η επανάσταση, που είναι και πιο δραστική. Αυτό ακριβώς φοβούνται. Αγωνιστήκαμε και νικήσαμε. Μέσα σε συνθήκες νοθείας και τρομοκρατίας. Σωστά το ΚΚΕ έκανε συγκέντρωση. Πορείες, αγώνες, για να αλλάξει η πολιτική.

Σεβαστείτε το λαό. Μη μας θεωρείτε δεδομένους. Ούτε μασάμε κουτόχορτο. Όσο ο κόσμος αντιστέκεται τόσο καλύτερα γι αυτόν. Τα επικοινωνιακά τους κόλπα είναι σαν τις πορδές. Κάνουν θόρυβο, και βρωμάνε.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

15 Μαΐου 2012 στις 3:49 μ.μ.

αν τους περασει τωρα, θα μας κυνηγησουν εναν-εναν και μια-μια σα τα αγρια ζωα. η μαχη δεν δινεται πλεον μονο για τις συνθηκες της επιβιωσης, αλλα και για την ιδια τη ζωη μας.

κομιξ
15 Μαΐου 2012 στις 8:15 μ.μ.

"Αλλιώς υπάρχει και η επανάσταση"...μιλάει συριζαιος που η λύση του δεν είναι η επανάσταση και η ασίγαστη καθημερινή σαν τους μερμιγκες προετοιμασία αλλα η καταγγελία που έγινε νεο-μνημονιακη διαπραγμάτευση, όπου ο "πλούσιος" με 1,666 το μήνα θα χαρατσωνεται όσο "οι άλλοι", παρακάλια για νέο σχέδιο Μάρσαλ χωρίς δόγμα Τρουμαν, κλπ, κλπ. Και για να θολώσει τα νερά πετάει και το "κκε" μέσα, ήθελαν, λέει τον ΣΥΡΙΖΑ η το κκε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger