Home » , » Συνάντηση κομμουνιστικών κομμάτων και οργανώσεων Πραγματοποιήθηκε στην Τυνησία.

Συνάντηση κομμουνιστικών κομμάτων και οργανώσεων Πραγματοποιήθηκε στην Τυνησία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 | 2:16 μ.μ.

Η συνδιάσκεψη των διεθνών Μαρξιστικών-Λενινιστικών κομμάτων και οργανώσεων (CIPOML) πραγματοποιήθηκε τον μήνα Νοέμβριο στην Τυνησία. Τα Μαρξιστικά κόμματα και οι οργανώσεις πραγματοποιούν συναντήσεις από το 1990 μέχρι σήμερα.

Παρακάτω δημοσιεύουμε κάποια αποσπάσματα από την διακήρυξη της συνδιάσκεψης.

«ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός συνεχίζει επιθετικούς πολέμους εναντίων των λαών, στο Αφγανιστάν και το Ιράκ συνεχίζει να έχει στρατιωτικές δυνάμεις. Ενώ ακολουθεί μια πολιτική εξόντωσης του λαού της Λιβύης και συνεχίζει στις απειλές ενάντια του Ιράν και άλλων λαών για να κερδίσει μια στρατηγική θέση αλλά ταυτόχρονα για να κατασχέσει τον πλούτο αυτών των χωρών. Στην Παλαιστίνη υποστηρίζουν ανοιχτά την Σιωνιστική εισβολή. Από την άλλη μεριά οι ιμπεριαλιστικές χώρες της Ε.Ε. στοχεύουν να έχουν μεγάλα οφέλη από αυτή την συγκυρία και γίνονται σύμμαχοι της Αμερικής στις ανταγωνιστικές συγκρούσεις με την Ρωσία και την Κίνα.

Ο σκοπός του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και της Ε.Ε. για να ελέγξουν πλήρη την Συρία μπορεί να οδηγήσει σε μια απευθείας  Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger