Home » , , » Το στημένο ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" και το εμετικό παραλήρημα ναζιστή (2 Βίντεο)

Το στημένο ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" και το εμετικό παραλήρημα ναζιστή (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 | 6:59 μ.μ.

Χτες το βράδυ το βρετανικό κανάλι Channel 4 προέβαλε ντοκιμαντέρ του Έλληνα κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση στο οποίο εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρος Πλωμαρίτης να επιδίδεται σε ένα χυδαίο παραλήρημα εναντίον των μεταναστών χαρακτηρίζοντας τους «πρωτόγονους», «υπάνθρωπους», «μιάσματα"»κλπ.

Τίποτα το παράξενο για ένα στέλεχος της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου. Το ενδιαφέρον ίσως είναι να θυμηθούμε ποιο είναι αυτό το πρωτοπαλίκαρο της Χ.Α και ποια είναι η σχέση του με κάποια ΜΜΕ.

Εδώ θα δώσουμε τον λόγο στον Δημήτρη Ψαρρά, που μιλώντας στον διαδικτυακό ρ/σ μας με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου του «Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής» μας είπε μεταξύ άλλων: «Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία Κυριακάτικη εφημερίδα που είναι το "Πρώτο Θέμα" κάνει ανοιχτά προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Είναι μάλιστα υπεύθυνη για ένα στημένο ρεπορτάζ στο οποίο οφείλεται ο μύθος των γιαγιάδων, που η Χρυσή Αυγή, στα ΑΤΜ των τραπεζών. Όπως αποδεικνύω στο βιβλίο μου πρόκειται για ένα ρεπορτάζ εξ ολοκλήρου στημένο η γιαγιά που φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα είναι η μητέρα του επικεφαλής του χρυσαυγίτη της περιοχής του Α. Παντελεήμονα».
Προφανώς αναφέρεται στον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρο Πλωμαρίτη΄.




Πέρα απ’ αυτό όμως στο ίδιο βίντεο ο Δ. Ψαρράς αναφέρεται στις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, στη σύνδεση που έχει η πολιτική των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των πογκρόμ του «Ξένιου Δία» αλλά και του Μνημονίου με την ενίσχυση των ναζιστών.

 Περιγράφει το ρόλο των ΜΜΕ στην ενίσχυση του ναζιστικού ρεύματος και φωτίζει τη διαπλοκή της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματικούς ομίλους (Θεοδωρακόπουλος, Ωνάσης, Λάτσης).

Σχολιάζει τέλος την τετριμμένη «καραμέλα» της θεωρίας των 'δύο άκρων' που κατά κόρον αναπαράγεται καθημερινά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Και εδώ σε βίντεο το εμετικό κήρυγμα του ναζιστικού στελέχους.

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 12:12 π.μ.

http://youtu.be/Vlgzn7pw-I4

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 1:30 π.μ.

αυτό για τα επιχειρηματικά συμφέροντα σε ποιο λεπτό είναι?

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 9:43 π.μ.

Ψαρράς http://antimakedonismos.blogspot.gr/2009_11_01_archive.html

9 Μαρτίου 2013 στις 10:14 μ.μ.

Καλά, για τα Χρυσαύγουλα, αυτά είναι γνωστά. Για τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΜΩΣ;;;; Η ΝΔ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ προμοτάρουν συνεχώς ως ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ την Χρυσή Αυγή, ώστε η ΝΔ να φαίνεται... κεντροδεξιά. Όμως, η ΧΑ είναι η ΝΔ είναι ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Πρέπει να καταδεικνύεται, ΔΙΑΡΚΩΣ, η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΔ...

"Με εντολή Σαμαρά, aka «Μεσσίας Μεσσηνίας», αλλαγές στο νόμο περί ιθαγένειας λόγω ΣτΕ (: πήραν πρόσφατα 100 εκατ. ευρώ οι δικαστικοί, ε;)"- http://gkdata.gr/?p=33370

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Χειρότερος ρατσιστής από τον Παναγιώταρο ο Σαμαράς για τα μεταναστάκια, αλλά «ομερτά» από τα αντιλαϊκά ΜΜΕ (βίντεο)

«Έχουνε γεμίσει όλοι (οι παιδικοί σταθμοί) με μετανάστες και Έλληνας δεν μπορεί να μπει στον παιδικό σταθμό. Αυτό επίσης τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς, αλλά είναι κι ορισμένα πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός».

Βέβαια, Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι, καρα- επίσημα, ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ! Είπαμε: όσοι ψήφισαν Σαμαρά είναι α_νόητοι ή μικρο_νοϊκοί, και όσοι συνεχίζουν, πλέον, να την υποστηρίζουν είναι πονηροί, παράνομοι και πράκτορες (= εισπράκτορες) ιδιοτελών συμφερόντων…

Το βίντεο που αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις, κατά τον Μακεδονάρχη τού Σαμαρά

Read more…http://gkdata.gr/?p=33370

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger