Home » , » Γ. Δελαστίκ: "Ευρωζώνη=Λησταρχία" (Βίντεο) - Λ. Κανέλλη: "Μοιραίο λάθος της Κύπρου η ένταξη της στην Ε.Ε" (Βίντεο)

Γ. Δελαστίκ: "Ευρωζώνη=Λησταρχία" (Βίντεο) - Λ. Κανέλλη: "Μοιραίο λάθος της Κύπρου η ένταξη της στην Ε.Ε" (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 | 3:01 π.μ.

Του Γ.Γ.

Παρακολούθησα την εκπομπή «Ανατροπή» του Πρετεντέρη που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και είχε θέμα της Κυπριακές εξελίξεις.
Δεν θα έλεγα ότι ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, ενώ την μια και μοναδική φορά που πήρε τον λόγο ο Γιώργος Δελαστίκ είχε απανωτές διακοπές αν και ήταν φανερό ότι ήταν ο μόνος απ’ το τηλεοπτικό πάνελ που είχε τις γνώσεις και την θεωρητική κατάρτιση να δώσει μια σφαιρική εικόνα για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στο νησί.
(Μια παρένθεση. Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς εννοεί ο Γ. Δελαστίκ στην εκτίμησή του ότι «Απ’ τον ενσωματωτικό καπιταλισμό, φτάνουμε στον ληστρικό καπιταλισμό, στην λησταρχία». Τι σημαίνει «ενσωματωτικός καπιταλισμός»;).


Απ’ την πλευρά της η βουλευτίνα του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, έχοντας εμπειρία από την τηλεόραση είχε συνεχή παρουσία και την ολοκληρωμένη τοποθέτησή της την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2013 στις 4:50 π.μ.

Τι θα του ξεφευγε του Αλφαμπανκ και τον προλαβε με περισση υπευθυνοτητα η κ.Δουρου (στο 5:58)? Οτι εχουν τιγκα το μπαλονι και το θεωρουν φυσιολογικο οταν σκασει να την πληρωσουν οι κ.κ. αξιοτιμοι καταθετες? Γιατι, αντι να μιλανε ο ενας πανω στον αλλον οπως παντα γινεται στη τηλεοπτικη χαβρα, δεν αφηναν τον ανθρωπο να μιλησει οταν τον επιασε ο οιστρος της επαγγελματικης ευσυνειδησιας? Θα ηταν μια σπανια στιγμη τηλεοπτικης ενημερωσης!

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2013 στις 10:47 π.μ.

μαλλον ως ενσωματωτικό καπιταλισμό μεταφραζει τον ορο embedded liberalism δες; http://www.wto.org/english/forums_e/public_forum_e/ruggie_embedded_liberalism.pdf

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2013 στις 12:30 μ.μ.

Τολμώ μια ερμηνεία για το "ενσωματωτικός καπιταλισμός" (αν και σαν λέξη δεν την έχω συναντήσει). Από τον καπιταλισμό που είχε τη δυνατότητα να ενσωματώνει την κοινωνία με παροχές ή πλαστικό χρήμα έναντι της ακμής και σταθερότητάς του (πχ ο δικός μας, τη δεκαετία 1995 - 2005, τάδωσε όλα), στον καπιταλισμό που ληστεύει τα πάντα (ειδικά τα κυρίαρχα τμήματα ληστεύουν ακόμη και τα δικά τους πιο αδύνατα).

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger