Home » , » Καλή φάση ....

Καλή φάση ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 | 2:11 π.μ.



Φωτιά έχει πάρει το Ιντερνέτ απ’ τον σκωπτικό τρόπο με το οποίο οι χρήστες του σχολιάζουν το κάζο που έπαθαν μέλη της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου στα Χανιά.
Απίθανη η ευρηματικότητα στις φωτογραφικές συνθέσεις που έκαναν οι χρήστες του διαδικτύου για να σχολιάσουν την αντιμετώπιση που είχαν τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής  από αντιφασίστες της Κρήτης.
Και για τους ανημέρωτους να δώσουμε ένα απόσπασμα από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας των «Νέων»:  

«Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων έριξαν τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στέλιο Βλαμάκη, Χανιώτες, αντιδρώντας στους προπηλακισμούς σε βάρος μεταναστών και άλλων πολιτών από ομοϊδεάτες του στο κέντρο των Χανίων.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Μέλη της Χρυσής Αυγής διασκέδαζαν μέχρι τις 6.30 το απόγευμα σε καφετέρια στην οδό Αποκορώνου στο κέντρο των Χανίων.

Από πολύ νωρίς το μεσημέρι περίπου 10 χρυσαυγίτες ήταν σε κατάσταση έντονη μέθης, τραγουδούσαν διάφορους ύμνους και χαιρετούσαν ναζιστικά. …

 Φεύγοντας στις 7 το απόγευμα από την καφετέρια και κατευθυνόμενα προς το Ενετικό Λιμάνι τα μέλη της Χ.Α. επιτέθηκαν σε βάρος δύο μεταναστών σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ ήλθαν σε φραστική αντιπαράθεση με δασκάλα, μέλος στο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Φτάνοντας στο λιμάνι και συνεχίζοντας να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους την ίδια ώρα που η αστυνομία ήταν άφαντη, τα μέλη της Χ.Α. ήλθαν σε προστριβή με θαμώνες καταστημάτων και επισκέπτες του λιμανιού, ενώ στη συνέχεια άτομα του αναρχικού χώρου που είχαν συγκεντρωθεί συνεπλάκησαν μαζί τους στην πλατεία «Συντριβανίου» στο Ενετικό Λιμάνι.

Από την συμπλοκή ο υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. πετάχθηκε στο λιμάνι και άλλα δύο μέλη της οργάνωσης ένας 43χρονος και ένας 23χρονος τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες….».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

4 Απριλίου 2013 στις 9:39 π.μ.

Η είδηση ΔΕΝ είναι πλάκα:
Μέτα το ξύλο φάγανε, η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη οργανώνει συλλαλητήριο με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία του ...ΚΚΕ(!!!!), τα "οποία αποτελούν ορμητήριο τραμπούκων" (κατά την ΧΑ), "που δέρνουν τα μέλη της..."
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΚΟ!

H ανακοίνωση:
Συγκεκριμένα όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές από τα Χανιά καθώς και κάθε σκεπτόμενος αντικομμουνιστής πολίτης, στο γραφείο της Τ.Ο Χανίων στις 10 το πρωί. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούμε στους τρεις Συναγωνιστές που δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από 50 παρακρατικούς αριστεριστές.
Η Χρυσή Αυγή ζητά να κλείσουν τα γραφεία/ορμητήρια του ΚΚΕ στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Το αιματοβαμμένο σφυροδρέπανο είναι απαγορευμένο σύμβολο μίσους αλλά στην Ελλάδα χαίρει εκτιμήσεως από το σύστημα. Οι φασίστες νοσταλγοί του Στάλιν και του Τσαουσέσκου δεν έχουν καμιά θέση στις γειτονιές μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ"

http://prismanews.gr/index.php/crete/item/43179-xrysh-aygh-kke-xaniwn

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2013 στις 12:11 μ.μ.

Τα τελευταία 2 χρόνια λόγω των ρετσιστικών επιθέσεων, ειδικά μετά την άνοδο της χα στη βουλή και ειδικότερα μετά τη χειροδικία στην Κανέλη, δεκάδες αντιρατσιστικές-αντιφασιστικές διαδηλώσεις οργανώθηκαν από εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και αναρχικούς. Και μαζί και χώρια. Μέχρι και ο συριζας συμμετείχε.
Το ΚΚΕ, έλαμπε δια της απουσίας του, σνομπάριζε ό,τι προσπάθεια γινόταν, απαξίωνε κι έπαιζε το καλό παιδί του συστήματος, χωρίς να μαλώνει με χρυσαύγουλα. Μην τυχόν και το κακοχαρακτηρίσουν. Η παπαρήγα έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου "θάχουν κακά ξεμπερδέματα με μας αυτοί", μένανε δηλώσεις και πάλι φρονιμάδα.
Απόντες απ το τόσο σοβαρό ζήτημα του φασισμού-ρατσισμού, νόμιζαν πως θα τους άφηναν στην απέξω και θα τους την χαρίσουν οι ναζί.
Τώρα, ας θερίσουν ό,τι έσπειραν.

4 Απριλίου 2013 στις 4:12 μ.μ.

Ανωνυμε 4 Απριλίου 2013 - 12:11 μ.μ.
Πάλι το ΚΚΕ σου φταίει?
Μέτα στραβώνετε αν σας λέμε ότι έχετε εμμονες κατά του ΚΚΕ!
Μια παράγραφο έγραψες και σε αυτήν βγάζεις όλη σου την αντικουκουεδιλα!!!
Νισάφι πια.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2013 στις 11:54 μ.μ.

luis δεν καταλαβα. ιερατικος ναος υπερανω κριτικης ειναι το κκε; οποιος σας κανει κριτικη ειναι αντικομμουνιστης; τελειωσε αυτο το παραμυθι.μεχρι το 90 περναγε λογω ιστορικων αγωνων.τωρα τελος.το μαγαζι ειναι γωνια και οι μαιληδες το κρατανε με νυχια και με δοντια. αυτοι οι γιγαντες της πολιτικης σκεψης με τις πατατιες τους

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 1:44 μ.μ.

Σε τι κανεις κριτική σε αντιφασιστική δράση..? χαιρετίσματα
Ξυπνα σκεψου και ξανάπεσε για υπνο....

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 2:19 μ.μ.

Εσυ εχεις πολυ πλακα απο την μια λες πως χτύπησαν την κανελη και απο την αλλη
οτι δεν θα τους άφηναν ,,τι ανάποδο ψαλίδι ηταν αυτο .?.,, και τι δεν τους άφησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση ..
Εχεις χαζεψει..η" μήπως σε λενε Σπύρο..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger