Home » , » Συνέντευξη της Αγγελικής Φατούρου στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ (Βίντεο)

Συνέντευξη της Αγγελικής Φατούρου στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Μαΐου 2013 | 3:01 μ.μ.

Μια αρκετά μεγάλη συνέντευξη έδωσε στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου.

Απάντησε τεκμηριωμένα στα όσα ισχυρίζεται «ο υπάλληλος του ΔΝΤ που παριστάνει τον υπουργό Παιδείας» που μαζί με όλο το υπόλοιπο κυβερνητικό προπαγανδιστικό επιτελείο προσπαθεί με ψέματα και συκοφαντίες να προβοκάρει των αγώνα των καθηγητών.

Η ταξική συνδικαλίστρια, αναφέρθηκε στους στόχους της κυβέρνησης που δεν είναι μόνο το δημόσιο σχολείο αλλά θέλουν να διαλύσουν όλο το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 4:26 μ.μ.

Ποια είσαι συ, ρε Φατούρου, που θα πεις του "λεγόμενου κομμουνιστικού κόμματος"; Θα μιλήσει τώρα και το ΜΛ-ΚΚΕ της μαζικής ανυπαρξίας για το ΚΚΕ. Έλεος!!!!

Πέτρος

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 10:38 μ.μ.

@ 4:26 Αυτό το σχόλιο έχεις να κάνεις για όλη τη συνέντευξη;! Για τη στάση του κόμματός σου στο συγκεκριμένο ζήτημα, τι έχεις να μας πεις;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 10:45 μ.μ.

Η συντρόφισσα Αγγελική δεν λέει ότι είναι "κάποια". Λέει, όμως, ότι αυτή και, βέβαια, το ΜΛ - ΚΚΕ είναι υπέρ της απεργίας. Σε έκδηλη αντίθεση με την ηγεσία του "Κ"ΚΚΕ.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 1:30 π.μ.

Το ΠΑΜΕ πρότεινε 48ώρη απεργία και αξιολόγηση της συμμετοχής για κλιμάκωση του αγώνα.
Δεν είναι τόσο "υπέρ της απεργίας" όσο η ΔΑΚΕ βέβαια... Έχει δίκιο η Αγγελική Φατούρου.

ΥΓ: Από το λογαριασμό @OzMa13 στο twitter:
"OzMa13 @OzMa13 5h
#OLME #EduGr #ergnews RT @MPOUZOUKAKI Μόλις τώρα μίλησε φίλος(σε ανοιχτή ακρόαση)μ τον γραμματέα ΔΑΚΕ καθηγητών.Να μην υπάρξει απαρτία στη συνέλευση της ΕΛΜΕ κ να ΜΗ παρθεί απόφαση για απεργία.''Έλα μωρέ κ τι έγινε για 2 ώρες παραπάνω, εξάλλου οι δικοί μας ΔΕΝ θα μετακινηθούν,μ τις υποχρεωτικές μετακινήσεις'' Στημένο το παιχνίδι από τη ΔΑΚΕ καθ/των ! ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ"

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 2:06 π.μ.

Μπορεί να λεει οτι θελει αρκει η ταξικη του "πάλη" μην γίνεται μονο με ταξικες ανακοινώσεις ,αλλα να κινητοποιεί εργατικές δυνάμεις ..Αυτο δεν αρεσει στην κρατική εξουσια
Χορτάσαμε απο Μ Λ σαπουνόφουσκες και μάλιστα απο απόσταση...Ας κανουν εναν απολογισμό ..Δεν ζητάω καν αυτοκριτική... ,αλλα δεν τολμάνε

13 Μαΐου 2013 στις 1:40 μ.μ.

Αγαπητή κ. Φατούρου

Δεν είμαι καθηγητής, ένας απλός φοιτητής είμαι με προοπτική ανέργου. Δεχθείτε την κριτική μου, εσείς οι "αρχιερείς της αγωνιστικότητας". Πρώτον, χωρίς συμμαχίες, χωρίς μια στοιχειώδη λαική νομιμοποίηση, δεν πας να κάνεις απεργία ενός κλάδου και μόνο του δημοσίου. Καλέστε πρώτα και ολόκληρο το Δημόσιο για απεργίες εκείνη την μέρα, κάντε συμμαχία πρώτα με τους συλλόγους γονέων και κηδεμμόνων και μετά κάντε όσες μέρες θέλετε απεργία στις πανελλαδικές. Ας συγκεντρωθεί ένα 90% τουλάχιστον επιτυχία της απεργίας ας πάτε εσείς οι "υπερεπαναστάτες" πρώτα στις ίδιες τις απεργίες και μετά πείτε ότι θέλετε. Το ΠΑΜΕ, μπορεί να διαφωνεί, αλλά απεργοσπασία δεν κάνει... Οπότε τα περί εισαγωγικών στο πρώτο Κ του ΚΚΕ, αλλού γιατί στον κόσμο δεν πιάνει... Το ΠΑΜΕ έχει προτείνει τόσες απεργίες, όχι μόνο στην ΟΛΜΕ αλλά παντού και κανείς από σας τους "υπερεπαναστάτες" δεν το στήριξε κι αν το στήριξε για τα δικά σας επικοινωνιακά τρικ το κάνατε... Λοιπόν κάντε άλλου είδους κριτική κι όχι αυτήν γιατί με τα τόσα αντεπιχειρήματα που έχει το ΠΑΜΕ, δεν μπορεί να σταθεί ούτε λεπτό η κριτική σας αυτή.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 3:59 μ.μ.

Αγαπητε κ.theotzimos
Φανταζομαι οτι εσεις που προκηρυξατε απεργια διαρκειας στη χαλυβουργια (με διαρκεια τοσων μηνων) ειχατε κανει τις απαραιτητες ενεργειες κοινωνικων συμμαχιων.Άλλωστε αυτο φανηκε και απο το νικηφορο αποτελεσμα της! Οφειλω να ομολογησω και τωρα κανετε οτι μπορειτε με τους καθηγητες. Είδα το πρωτοσελιδο του ριζοσπαστη 13/5/2013 και πραγματικα χαρηκα. 15η σελιδα οι αποψεις του παμε (μαλλον εννοειουμε τις φοβερες επαναστατικεςδηλωσεις σοφιανου) για την απεργια!θες πρωτοσελιδο; ασφαλιση-υγεια σε ακριτικα νησια-προσφορες! ετσι ο καθενας μαθαινει και στο πιο απομακρυσμενο χωριο για την επιστρατευση!! σφυρατε ουσιαστικα αδιαφορα. η συγκεντρωση σημερα ειναι στα γραφεια της ολμε. θα ρθειτε ή θα απομονωθειτε (για το καλο της επαναστασης παντα)στην ομονοια;

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 5:39 μ.μ.

Αν είναι έτσι, τότε πρέπει να είναι ποιό προσεκτικά τα στελέχη του κόμματος όταν κάνουν δηλώσεις, γιατί απο αυτά που λένε με τον τρόπο που τα λένε βγαίνουν ΑΛΛΑ συμπεράσματα.

Τάκης

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 7:54 μ.μ.

Η ανάρτηση αφορα την κα. φατουρου και κατ επέκταση το Μ Λ που φαντασιώνεται διάφορα για τον εαυτο του και την "ταξική" παλη με τηλεσκόπιο..και την ΔΑΚΕ που της δίνει ρόλο..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger