Home » , » Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευή - Βίντεο: "Sugartown-Οι Γαμπροί"

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευή - Βίντεο: "Sugartown-Οι Γαμπροί"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 | 3:42 μ.μ.

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευής. Σ’ αυτές ξεχωρίζει η προβολή στις 22.00 του βραβευμένο ντοκιμαντέρ "Sugartown-Οι Γαμπροί", του Κίμωνα Τσακίρη, το οποίο απέσπασε το 1ο Βραβείο Ντοκιμαντέρ και βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2006, το οποίο ανεβάσαμε και σε βίντεο. Γνωστό το ερέθισμα του σκηνοθέτη για να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ. Ηταν η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου, ότι για τους εργένηδες της περιοχής του θα έφερνε αλλοδαπές νύφες.


Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου μηχανικών& τεχνικών ΕΡΤ (ΠΑΣΥΜΗΤΕ) η οποία διαψεύδει τον Π. Καψή ο οποίος είχε δηλώσει στο Mega ότι οι τεχνικοί έχουν συμφωνήσει στη συμμετοχή τους στο μεταβατικό στάδιο της ΔΤ, ενώ για να δείτε το ήθος και το ύφος των ανθρώπων που ο υφυπουργός Τηλεόρασης επέλεξε να στελεχώσουν το εποπτικό συμβούλιο της νέας ΔΤ αρκεί να αναφέρουμε το όνομα του … μαϊντανού –και πρώην στελέχους της ΔΗΜΑΡ, για να μην ξεχνιόμαστε- Χρήστου Χωμενίδη.
(Οι καλές υπηρεσίες πάντα ανταμείβονται. Και ο Χωμενίδης τις προσφέρει απλόχερα στο σύστημα. Από τότε που συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη στην Κίνα … για να φέρουν επενδύσεις στην Ελλάδα, μέχρι το κατάπτυστο άρθρο που είχε γράψει το περασμένο Σάββατο στα «Παραπολιτικά» με στόχο αυτή την φορά τον πρόεδρο του Σύριζα Α. Τσίπρα). Με την ευκαιρία θυμηθείτε κι αυτή μας την ανάρτηση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

12 Αυγούστου 2013 στις 1:49 π.μ.

Μόνο που εγώ δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου στην Κίνα! Ούτε με τον Σημίτη ούτε χωρίς... Εάν ήσασταν εφημερίδα, θα σάς έκανα μήνυση, έτσι για το γαμώτο, για να μάθετε να σέβεστε αν μη τι άλλο τους αναγνώστες σας! Τώρα τι να κάνω, μου λέτε; Μάλλον να γράψω εδώ ότι δεν είστε -όσο και αν το φαντασιώνεστε- "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ". Είστε ΡΗΧΟ ΜΑΥΡΟ.

Χ.Α.Χωμενίδης

12 Αυγούστου 2013 στις 2:15 π.μ.

Όσο για το τουίτ μου που επισυνάπτετε, εάν περνιέστε για δημοσιογράφοι, ψάξτε να βρείτε σε ποιό τουίτ της ερίτιμης Μυρσίνης Λοίζου αντέδρασα τόσο οργισμένα. Και όχι! - δεν είχε τίποτα να κάνει ούτε με το Πασόκ ούτε με την εκ μέρους της διαφύλαξη του "Καλημέρα Ήλιε"... Είχε να κάνει με τον "ήρωα", κατά τη γνώμη της, Νίκο Κοεμτζή, που "καθάρισε τον τόπο από τρεις μπάτσους". Μπαίνουν, ξέρετε, και παιδιά σφαγμένων μπάτσων στο τουίτερ. Όχι μόνο θυγατέρες σπουδαίων μουσικοσυνθετών...

12 Αυγούστου 2013 στις 2:25 π.μ.

Ακου μπαγλαμά γιατί λάθος πόρτα χτύπησες. Εμείς εδώ δεν χαμπαριάζουμε από μηνύσεις και την αστική νομιμότητα δεν την έχουμε σε καμιά υπόληψη. Και φυσικά γιατί είμαστε κομμουνιστές για ότι γράφουμε παίρνουμε την ευθύνη. Αν τυχόν δεν συνόδευσες τον Σημίτη στην Κίνα πέσαμε θύμα παραπληροφόρησης αφού κάτι τέτοιο δημοσιεύτηκε χτες την εφημερίδα «Το Παρόν». Μέχρι εκεί. Από κει και πέρα τέρμα. Ψευτοτσαμπουκάδες εδώ δεν σε παίρνει. Γκέκε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger