Home » , » Απορία ακροατή του ρ/σ μας

Απορία ακροατή του ρ/σ μας

Από giorgis , Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:24 π.μ.

Του Γ. Γ.

«Σενιάριζα» κάποιες καινούργιες εκπομπές για τον διαδικτυακό σταθμό μας. Με την ευκαιρία να πω ότι πάει πολύ καλά σε ακροαματικότητα το ράδιο «Βαθύ Κόκκινο».
Γενικά όμως το τσατ του σταθμού πάει χάλια –το ΄χουμε παρατήσει και μεις- αλλά όταν κάποιος «σφυρίξει» απ’ το μικρόφωνο του σταθμού να περάσουν ακροατές μας από κει όλο και υπάρχει παρέα.

Ετσι και σήμερα. Όταν «ανέβασα»  στον σέρβερ του ρ/σ δυο εκπομπές που προγραμματίζουμε για μεθαύριο –ένα αφιέρωμα για τον Αρη Βελουχιώτη και μια εκπομπή του Κωστή Μουδάτσου απ' την σειρά εκπομπών με τίτλο «Αναρχία και Ελευθερία»-  κάλεσα απ το μικρόφωνο του σταθμού αν είχε διάθεση κάποιος ακροατής/ια το σταθμού μας να ρθει στα τσατ να μου κάνει παρέα, μέχρι να ολοκληρώσω το ουζάκι μου.

Πραγματικά ήρθαν δυο παιδιά που, όμως, δεν είχαν την «ανάλαφρη» διάθεση –λόγω ούζου- που είχα εγώ. Ειλικρινά τέσσερις η ώρα το πρωί δεν είχα καθόλου όρεξη να μιλήσω για την απεργία της ΟΛΜΕ και τη στάση που κράτησαν κάποιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως επιθυμούσε μια συνομιλήτρια μου εκπαιδευτικός.

Ο δεύτερος όμως συνομιλητής μου στο τσατ με έπιασε κυριολεκτικά αδιάβαστο. Με δυο λόγια μου είπε ότι χάλασε το παλιό χαζοκούτι του και πήρε καινούργια τηλεόραση.
Εκανε «σάρωση» για να βάλει στην μνήμη τηλεοπτικούς σταθμούς και βρήκε αρκετούς, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους,  -Atticaca TV, High, Nickelodeon, sdc, blue skay.art, 9 channel,- που είναι στην πλατφόρμα της Digea, και εκπέμπουν με ψηφιακό σήμα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Μπορεί εν δυνάμει να τους δει ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας, όπως μου είπε.

Με ρώτησε, λοιπόν, γιατί η αριστερά δεν μπορεί να έχει έναν τέτοιο τηλεοπτικό σταθμό. 

Απάντηση δεν είχα να του δώσω, Εσείς;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:46 π.μ.

Γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός θέλει χρηματοδότηση (πλέον "κουμάντο" κάνει η ιδιωτική digea/ούτε καν η κρατική ερτ) και όταν χρηματοδότης σου είναι ο πτωχευμένος λαός (και όχι οι τράπεζες, τα μεγάλα συμφέροντα ή οι ίδιες οι κυβερνήσεις) τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Σημείωση: Δεν υπάρχει πλεονασματικός τηλεοπτικός σταθμός.
Σημείωση 2: Η διαφημιστική "πίτα" έχει περιοριστεί λόγω κρίσης. Άρα οι διαφημίσεις δεν αρκούν ως έσοδα, ακόμη και αν έχει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης ένας σταθμός με όχι τόσο "εύπεπτο" πρόγραμμα.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:18 μ.μ.

Καλά, και γιατί δεν τον μάλωσες που χάλασε τα λεφτα του για να πάρει καινούριο χαζοκούτι. Για να περνάει τις ώρες του ψάχνοντας στη χωματερή της ανίας και της παραπληρόφορησης?

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:39 μ.μ.

Γιατί η αριστερά είχε τηλεόραση, ραδιόφωνο, τυπογραφεία, επιχειρήσεις και ένα σωρό επιχειρηματικές δραστηριότητες και είδαμε όλοι που κατάντησε. Απολύσεις, απληρωσιές, και ενα σωρό αντεργατικές πρακτικές. Να γιατί η αριστερά δεν πρέπει να έχει έναν τηλεοπτικό σταθμό, ή άλλες επιχειρήσεις. Kατάλαβες;

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:29 π.μ.

Γιατί η αριστερά έχει τηλεόραση δωρεάν σε όλα τα καναλια και το ΚΚΕ όχι; Να γιατί!!!!!!!!!!!!!
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - YouTube

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:32 π.μ.

Τότε φίλε Ανώνυμε, αφού έγιναν όλα αυτά, η αριστερά δεν πρέπει να προσπαθεί για παρέμβαση στα όργανα (αφού ξεπουλιούνται), για δημιουργία μορφωμάτων (επίσης), για παρέμβαση στην κοινωνία (αφού κοιμάται) και πάει λέγοντας. Σταμάτα να μας φτωχαίνεις με τις αναλυσάρες σου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger