Home » , , » Κ. Μαρκόπουλος (Ν.Δ): "Ο Σαμαράς είναι αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της τούμπας" (Βίντεο) - Διάγγελμα Παπαδόπουλου - Σαμαρά (Ηχητικό)

Κ. Μαρκόπουλος (Ν.Δ): "Ο Σαμαράς είναι αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της τούμπας" (Βίντεο) - Διάγγελμα Παπαδόπουλου - Σαμαρά (Ηχητικό)

Από giorgis , Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 | 2:12 π.μ.

Του Γ. Γ

Τα όσα είπε το «απολωλός πρόβατο» που μετά από μια περατζάδα στο κόμμα του Καμένου, επέστρεψε στο μαντρί της Ν.Δ, βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος στην βουλή εναντίον του Σύριζα πιθανόν να τα παρακολουθήσατε. Τα ίδια επανέλαβε και στην εκπομπή του Λιάτσου στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ. Δεν αρκέστηκε απλώς να δικαιολογεί τις κτηνωδίες των μπάτσων σε βάρος των φοιτητών, δεν περιορίστηκε να επαναλαμβάνει τις παπαριές του εναντίον του κόμματος της Κουμουνδούρου, επιδόθηκε και σε ένα εμετικό γλείψιμο στον σημερινό αρχηγό του.

Μετά απ’ αυτό δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε ένα «ντουμπλάρισμα». Δηλαδή να πάρουμε την εικόνα απ’ το ΚΟΝΤΡΑ και να προσθέσουμε ήχο απ’ την ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας». Αφού λοιπόν ξανακούμε τις ανοησίες που είπε σήμερα στην βουλή με αποδέκτη τον Σύριζα, ακούμε και την γνώμη που είχε για τον σημερινό αρχηγό του όταν ήταν στους ΑΝΕΛ. Τότε για τον Μαρκόπουλο ο Σαμαράς ήταν αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της τούμπας.  Σήμερα τον γλύφει ..


Με την ευκαιρία παραθέτουμε άλλο ένα ηχητικό από την Ελληνοφρένεια. Τα λεγόμενα του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Σαμαρά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger