Home » , » Δεσπότης Πειραιά: «Η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις».

Δεσπότης Πειραιά: «Η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 | 11:19 μ.μ.

Ο «άγιος», Πειραιά, δεσπότης Σεραφείμ είναι γνωστός σε όλους για τον σκοταδισμό, την μισανθρωπιά, και τις ακραίες θρησκόληπτες απόψεις του. Αυτός θα ήταν ο πιο ιδανικός μουλάς που θα μπορούσε να υπάρξει στην Σαουδική Αραβία, τονίζαμε σε περασμένη ανάρτησή μας η οποία αναφερόταν στα «θεόπνευσα» κηρύγματα του εν ζωή «αγίου» Πειραιώς.

Εδώ όμως που δηλώνουμε δημόσια την αμηχανία μας να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό –μας ξεπερνούν οι «τεράστιες γνώσεις» του δεσπότη που καταλήγουν στο «πόρισμα» ότι  «η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις».

Η τελευταία παράγραφος από το τροπάρι που ψέλνει ο αρχιρασοφόρος αυτός από τον άμβωνα της ιστοσελίδας του –και αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνησης να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια- είναι «όλα τα ευαγγέλια»:

Ταπεινῶς θά συνεβούλευα τόν κ. Ὑπουργό καί τόν κ. Γεν. Γραμματέα ἐπ’ ὠφελείᾳ τῆς τραγικῆς οἰκονομίας τῆς χώρας μας νά συμβληθῆ τό Ὑπουργεῖο τους μέ τίς μεγάλες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες γιατί μέ τό ὑπό διαβούλευση νομοσχέδιο ἀπενοχοποιοῦνται οἱ πρακτικές τῆς ὁμοφυλοφιλίας πού ἀναπόδραστα ὁδηγοῦν σέ ἄπειρες λοιμώξεις τοῦ ὀργανισμοῦ καί καρκινογενέσεις, οἱ ὁποῖες μέ τήν σειρά τους θά αὐξήσουν τόν τζίρο τῶν μεγάλων πολυεθνικῶν τοῦ φαρμάκου.

Καί μή χειρότερα!!!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2015 στις 2:53 μ.μ.

Τοτε γιατι οι δεσποταδες δεν εχουν καθολου καρκηνο αν και αρκετοι ειναι -αδελφες- μημπως γιατι εχουν την ευλογια του υψηστου.......//

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2015 στις 7:13 μ.μ.

Τωρα φταιω εγω,να ξεκινησω σημερα,και να σταματησω αυριο τα γαλλικα; Και να'χω και το Βαθυ Κοκκινο,να με θελει ,μεσα στα ορια της ευπρεπειας!
Αμαν δεσποτα μου!! Αμαν παπα μου ,με την σοφια σου!! Ειπαμε,αλλα οχι και ετσι!!! Μην προκαλουμε το επιστημονικο αισθημα δεσποτα μου,λιγη σεμνοτητα ,δεν βλαφτει!! Δεν τα ξερει ολα η εκκλησια. Λιγη σεμνοτητα,ακομα για το χατηρι ολων αυτων των ανθρωπων,που πασχουν απο καρκινο και δινουν την μαχη της επιβιωσης τους! Κλειστε και μια φορα τα στοματα σας,που ετσι και σταθητε μροστα σε μοκροφωνο.......αμαν !!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger