Home » , » Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΟΓΑ (Βίντεο)

Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία του ΟΓΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 | 8:13 π.μ.

Με μια αιφνιδιαστική παρουσία λίγο πριν της 7 το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν συμβολικά τα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ στην Πατησίων. Ανάρτησαν στην πρόσοψη του κτηρίου ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφετε «Αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη αγροτιά. Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» καλώντας παράλληλα τον κόσμο να συμμετάσχει στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αύριο στις 11 το πρωί στην Ομόνοια.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αλέκος Αρβανιτίδης μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ τόνισε ότι πρόκειται για μια συμβολική κατάληψη ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αγρότες που «συνθλίβονται από την αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης».

Αν αυτή η αντιασφαλιστική επίθεση περάσει τότε ο απλός κόσμος δεν έχει ζωή, συμπλήρωσε ο ίδιος καταλήγοντας ότι χρειάζεται ενιαίος αγώνας αγροτών και όλων των εργαζομένων για να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική.

Στην ίδια κατεύθυνση και το η Αλεξάνδρα Μπαλού, σε δηλώσεις της υπογράμμισε ότι η συμβολική κατάληψη έχει στόχο την συμπαράσταση στους αγρότες που ξεκληρίζονται όχι μόνο από την αντιαγροτική πολιτική μέχρι σήμερα αλλά και από το καινούργιο αντιασφαλιστικό έκτρωμα.

Η μάχη για το ασφαλιστικό πρέπει να δοθεί συντονισμένα και από όλους, τόνισε το στέλεχος του ΚΚΕ. Η κοινωνική ασφαλίσει τελειώνει για όλους και γίνεται βορά στην ιδιωτική επιχείρηση, αν προχωρήσει το κυβερνητικό νομοθέτημα, εκτίμησε η ίδια,  για να τονίσει στην συνέχεια την αναγκαιότητα του μαζικού αγώνα ώστε οι κυβερνητικές προθέσεις να μείνουν στα χαρτιά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

22 Ιανουαρίου 2016 στις 2:58 μ.μ.

Εργατια, αγροτια, αυτοαπασχολουμενοι ανεργοι, συνταξιουχοι, μια γροθια,
γκρεμιζουν μνημονια ,αφεντικα και τα σοσιαλδημοκρατικα τσιρακια τους.

Λαικη συμμαχια.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 3:54 μ.μ.

κνιτακια για συμβολικη καταληψη μιλαμε; γιατι της κανονικες τις φοβαστε και τις σιχαινεστε!! δε σας αφηνει ο μπαμπας γοντικας!

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 9:00 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΚουραστικός ο καναπές,ε!

Σεχτάρ ο Τρομερός
22 Ιανουαρίου 2016 στις 9:19 μ.μ.

H συμβολική θα είναι η κατάληψη, η θα εξυπηρετεί την Αστική Τάξη, δηλαδή προβοκατόρικη.
Η αποφασιστική αμφισβήτηση της εξουσίας της Α.Τ. δεν θα γίνει με την ...άδειά της!
Χρειάζεται πολύς και αποφασισμένος κόσμος στη μάχη.
Με ολιγάριθμες πορείες λίγων αποφασισμένων η πολυάριθμες, αλλά τύπου "πλατείας" (η "γραβάτας"), είμαστε ακόμη μακρυά, κι έχουμε δρόμο, που πρέπει να τον διανύσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα.....

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 3:25 μ.μ.

9.19!χαχα! εχεις μεγαλη πλακα!
H συμβολική θα είναι η κατάληψη, ή θα εξυπηρετεί την Αστική Τάξη, δηλαδή προβοκατόρικη!! ο μαιλης σου το πε να το γραψεις;απο οτι φανταζομαι πρωτα θα κανετε επανασταση (λεμε τωρα)και μετα θα αρχισετε κανονικες καταληψεις του κρατικου μηχανισμου! φοβερη σκεψη! για συνεχισε εχει ενδιαφερον

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 7:43 μ.μ.

3.25 Κούνα λίγο το Κεφάλι σου να συνέλθεις γιατί απο τον Οπορτουνισμό έχεις γίνει Μπουλμές. Ασφαλώς και είναι προβοκάτσια καταλήψεις Πλατείας και Γραβάτας. Χρειάζεται την πλειοψηφία της Εργατικής υάξης και των συμμάχων της αποφασισμένους να φτάσουνε μέχρι τέλος για Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτά δεν γίνονται στις πλατείες με Οπορτουνιστές και χρυσαυγίτες Αγκαλιά ΜΠΟΥΛΜΕ

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 8:28 μ.μ.

3.25. Αντε κάνε καμμιά βόλτα να σου περάσει ο Πονοκέφαλος. Για προβοκάτσιες με Γραβάτες και πλατείες αγκαλιά με Χρυσαυγίτες είσαστε πρώτοι.

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 9:42 μ.μ.

3.25 Πας πολύ βαθιά και θα πνιγείς. Αστο εκτίθεσαι......

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 10:48 μ.μ.

ρε κνιτοκεφαλοι μαιληδες για τη συμβολικη καταληψη στον ΟΓΑ δεν μιλαμε; συμβολικη καταληψη δεν κανατε κκεδες;Αν κανετε καποτε πραγματικη καταληψη θα ειναι προβοκάτσια; αντε πολιτικοι ντενεκεδες του περισσου απαντηστε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger