Home » , » Tα θρασίμια και οι ηλίθιοι του ιδεοληπτικού αντιλαϊκισμού

Tα θρασίμια και οι ηλίθιοι του ιδεοληπτικού αντιλαϊκισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Απριλίου 2016 | 5:21 π.μ.

Η κυβέρνηση Σύριζα έχει ολοκληρώσει την ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, του ΟΛΠ και του Αστέρα, ενώ μένουν μόνο οι υπογραφές για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΑΔΜΗΕ.

Για το μέτωπο λογικής όμως, μας κυβερνά μια παλαβή και ιδεοληπτική αριστερά!
Η κυβέρνηση Σύριζα, έμμεσα με το φορολογικό και άμεσα με το ασφαλιστικό, ετοιμάζεται να πετσοκόψει κι’ άλλο το λαϊκό εισόδημα.

Οι μενουμευρώπηδες όμως θέλουν να τελειώνουν με το λαϊκισμό του Τσίπρα!

Αναρωτιέται κανείς τι παραπάνω προσμένουν όλες αυτές οι φιλελέ αμοιβάδες που έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ;
Μήπως την ιδιωτικοποίηση ακόμα και του οξυγόνου, που εσχάτως έχει βάλει στο μάτι (βλ. σύνθημα συνεδρίου) ο διεφθαρμένος γόνος;

Και τι χειρότερο άραγε να επιφυλάσσει για το λαό, αυτός ο ορκισμένος αντι-λαϊκιστής ;

Στην πραγματικότητα τίποτε διαφορετικό από αυτό έχουν ήδη αποφασίσει οι δανειστές.
Θα έλεγε κανείς ότι όλος αυτός ο εσμός των τζημεροειδών είναι βαλτοί από τον ίδιο τον Τσίπρα, γιατί του δίνουν τη δυνατότητα να πουλά αριστεριλίκι επικαλούμενος την αντίδραση της δεξιάς.
Πρόκειται όμως απλά για ηλίθιους. Χρήσιμους ή μη, πάντως ηλίθιους.
Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για τις πολιτικές δυνάμεις και τους νταβατζήδες τους, που κουρδίζουν και συντονίζουν όλους αυτούς του ηλίθιους.
Που το πιο φυσιολογικό θα ήταν να είχαν λουφάξει στη λερωμένη τους γωνιά και σιωπηλά να ευχαριστούσαν την τύχη τους, που όλο αυτό το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που χρεοκόπησε τη χώρα καταληστεύοντας το δημόσιο ταμείο, καθάρισε με μερικά χρόνια φυλακή στον Άκη.

Θα μπορούσε επίσης κάποιος να σκεφτεί ότι φοβούνται το Σύριζα, γι’ αυτό και κάθε μέρα βυσοδομούν εναντίον του από τις φυλλάδες, τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις τους.
Ούτε αυτή η εξήγηση όμως είναι επαρκής, μιας και από τη στάση της κυβέρνησης σε μια σειρά από ζητήματα(π.χ. διόδια, Σκουριές, παρανόμως εκπέμποντες τηλεοπτικοί σταθμοί), έχει καταστεί σαφές πως ο Τσίπρας θα ‘σκίσει’ τη διαπλοκή, όπως ακριβώς έσκισε και τα μνημόνια ;

Τι είναι αυτό λοιπόν που καθοδηγεί τις αντιδράσεις τους ;
Μα φυσικά το θράσος!
Ένα θράσος που πηγάζει από τη συνειδητοποίηση πως έξι χρόνια μετά τη χρεοκοπία που προκάλεσαν, έχουν την πολυτέλεια όχι μόνο να διασφαλίσουν την ‘ευρωπαϊκή προοπτική’ της χώρας, αλλά και να συνεχίσουν να την κυβερνούν(έστω ως τοποτηρητές των δανειστών) δια των αντιπροσώπων τους σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτή την πολυτέλεια τους την παρείχαμε εμείς.

Π. (αναγνώστης του blog)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger