Home » , » Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές που εφαρμόζουν

Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές που εφαρμόζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 | 10:10 μ.μ.


Μετά το μπαράζ επιθέσεων από ανακοινώσεις και δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης που δέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτηση του Στ Παππά σαν διοικητή του ΟΑΣΘ, το Μέγαρο Μαξίμου και η Κουμουνδούρου ξαναθυμήθηκαν στο αμαρτωλό παρελθόν της ΝΔ.

Στις κατηγορίες για οικογενειοκρατία και νεποτισμό που δέχεται το κυβερνητικό κόμμα, ανέλαβε να απαντήσει ο γραμματέας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας δηλώνοντας ότι: «Δεν δικαιούνται τα παιδιά της Siemens να μιλούν για αξίες», ενώ ο  Αλ. Φλαμπουράρης θέλοντας να δώσει απόλυτη κάλυψη στον συναγωνιστή του εκτιμάει ότι: «Ο Στ. Παππάς δέχεται επιθέσεις γιατί χαλάει σε κάποιους τη σούπα».
Η μοναδική παραφωνία σ’ αυτόν τον Συριζαίικο χαβά προήλθε από τον αρθρογράφο της Αυγής Θ. Καρτερό ο οποίος χαρακτήρισε πολιτικό λάθος αυτή την κυβερνητική επιλογή.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε το «επιχείρημα» του ΣΥΡΙΖΑ περί «άμισθης θέσης» κάτι που αποδομήθηκε και από τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου
.
Απλώς και μόνο θα διατυπώσουμε την απόλυτη συμφωνία μας με τις απόψεις  της Διαμάντω Μανωλάκου που ακούσαμε σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι. Κι αυτό γιατί στην προκειμένη περίπτωση τα όσα είπε το στέλεχος του ΚΚΕ, συμπίπτουν με τις δικές μας θέσεις όπως τις εκφράσαμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση. Το ότι δηλαδή είναι λούμπα να επικεντρώνουμε την κριτική μας σε συγκεκριμένα πρόσωπα, προσπερνώντας την πολιτική που καλούνται να εφαρμόσουν. Και στην προκειμένη περίπτωση ο Στ/ Παππάς έχει αναλάβει να «απαλλάξει» τον ΟΑΣΘ από χρέη και δικαιώματα των εργαζομένων για να δοθεί προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Αυγούστου 2017 στις 7:37 π.μ.

..του Στ. Παππά σαν...

23 Αυγούστου 2017 στις 7:37 π.μ.

...ο Στ. Παππάς έχει αναλάβει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger