Home » , » Τα "εγγόνια του Αδόλφου" τραμπουκίζουν ανενόχλητα, έχοντας εξασφαλισμένη προστασία και κάλυψη

Τα "εγγόνια του Αδόλφου" τραμπουκίζουν ανενόχλητα, έχοντας εξασφαλισμένη προστασία και κάλυψη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 | 4:49 μ.μ.

Η "δικαιοσύνη" τους που έφτιαξε και τον "αντιτρομονόμο" χρησιμοποιώντας την επιλεκτική όραση της, συναντά τον "τρομοκράτη' στον 15χρονο θαμώνα των Εξαρχείων, στον νεαρό διαδηλωτή, στην κοπελιά του αναρχικού, στον φυλακισμένο για πέντε χρόνια εργάτη που "τόλμησε" να διαμαρτυρηθεί για τις βιαιοπραγίες αστυνομικών σε βάρος πιτσιρικά και αφήνει τα "εγγόνια του Αδόλφου" ανενόχλητα να αλωνίζουν και να σπέρνουν τον τρόμο...

Ενα ακόμα περιστατικό φασιστικού τραμπουκισμού συνέβη σήμερα έξω από το εφετείο που διεξάγεται η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας με θύμα δυο νέες κοπέλες ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Ευγενία Κουνιάκη μια εκ των δικηγόρων των Αιγύπτιων ψαράδων κατά της ΧΑ.
Τα περιστατικό φαρισαϊκά καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ που διατηρεί και συνεχίζει τους νόμους και τις πολιτικές των προκατόχων του...

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Πολιτικής Αγωγής Θανάση Καμπαγιάννη, που έγιναν σε δημοσιογράφο ιστοσελίδας, δεν μας περιγράφουν απλώς το περιστατικό, αλλά μας δείχνουν και αυτά που επακολούθησαν. Απ' τα λεγόμενα του δικηγόρου προκύπτει τουλάχιστον "περίεργη" στάση της αστυνομίας, στο όλο επεισόδιο, "πρωτοφανή" ευνοϊκή στάση προς τους προσαχθέντες.

"Σήμερα λίγο πριν την έναρξη της δίκης, ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες. Η μια τους είναι δικηγόρος, η Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της ομάδας της πολιτικής αγωγής. Τις χτύπησαν κατεβαίνοντας από ένα τρόλεϊ τη στιγμή που η ομάδα χρυσαυγιτών προσπάθησε να εισβάλλει στο τρόλεϊ κυνηγώντας κάποιον πολίτη.

Η κ. Κουνιάκη φώναξε στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες προκειμένου να προστατευτούν. Ο ένας χρυσαυγίτης της επιτέθηκε και της έσπασε τη μύτη. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις" τόνισε.

"Τα άτομα που χτύπησαν τη συνάδελφο και την άλλη κοπέλα ήταν άτομα που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν τη δίκη ως κοινό. Υπάρχει αυτή η διαδικασία εκφοβισμού και τραμπουκισμού του κόσμου ακόμα και των μαρτύρων και πλέον και των δικηγόρων της δίκης. Στη συνέχεια τα συγκεκριμένα άτομα απομακρύνθηκαν και κατευθύνθηκαν προς το μετρό. Η αστυνομία τα συνόδευε και κατόπιν παρέμβασης δικής μας και των θυμάτων που έλεγαν ότι ανάμεσά τους είναι αυτοί που έκαναν την επίθεση, υποθέτω ότι έγιναν οι προσαγωγές" πρόσθεσε.

"Το επεισόδιο έγινε μπροστά σε αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα συνεπλάκησαν και με αστυνομικούς. Άρα κανονικά θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί οι προσαγωγές. Πριν την καταγγελία. Πάντως μετά την καταγγελία των θυμάτων που επισημαίνω ότι ήταν άγρια, έγιναν οι συγκεκριμένες προσαγωγές.


Μας προξένησε μεγάλη εντύπωση ότι ήρθαν βουλευτές και δικηγόροι της ΧΑ 

Μας προξένησε μεγάλη εντύπωση σε όλους τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής που είμαστε εδώ, ότι ήρθαν βουλευτές και δικηγόροι της ΧΑ που κατά δήλωση της αστυνομίας ήρθαν σε επικοινωνία με τους προσαγόμενους. Κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές. Οι προσαγόμενοι ποτέ δεν έρχονται σε επικοινωνία με δικηγόρους πριν μετατραπεί σε σύλληψη ή πριν απελευθερωθούν τα άτομα. Είχαμε προνομιακή επικοινωνία δικηγόρων με τα άτομα που προσήχθησαν πριν την διαδικασία της αναγνώρισης, με παρουσία βουλευτών της ΧΑ. Συγκεκριμένα βρέθηκε μαζί τους ο Κασιδιάρης και έχουν έρθει και μια σειρά από βουλευτές της ΧΑ αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη της επίθεσης στη συνάδελφό μας. Γιατί για εμάς το ότι προσήλθαν, ο Λαγός, ο Καρακώστας, ο Κούζηλος, υπόδικοι δηλαδή για την εγκληματική οργάνωση στη ΓΑΔΑ προκειμένου να υπερασπίσουν αυτούς που χτύπησαν τη συνάδελφό μας αποτελεί ανάληψη της πολιτικής ευθύνης του συγκεκριμένου χτυπήματος"

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί. 



 Δήλωση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Κ. Παπαδάκη:

«Ακόμα και την ημέρα που η Χρυσή Αυγή καλεί να τιμηθεί η μνήμη των νεκρών της, τα μέλη της αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ιερό και όσιο. Βιαιοπραγούν απροκάλυπτα και δημόσια, ακόμη και εναντίον δικηγόρου που προσέρχεται να παρακολουθήσει τη δίκη της ΧΑ λίγα μέτρα έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Δεν πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που δέχεται επίθεση από Χρυσαυγίτες την ώρα που προσέρχεται στη δίκη. Θυμίζω ότι από την πρώτη ημέρα (20/4/2015) δύο μάρτυρες κατηγορίας για την υπόθεση δολοφονίας Φύσσα κατέληξαν στο νοσοκομείο αντί για το δικαστήριο.

Η Ευγενία Κουνιάκη δεν χτυπήθηκε τυχαία. Είναι γνωστή αντιφασίστρια δικηγόρος, δραστηριοποιούμενη από χρόνια ως συνήγορος πολιτικής αγωγής θυμάτων ρατσιστικής και ναζιστικής βίας, με προεξάρχοντα τα περιστατικά στον Άγιο Παντελεήμονα και το κέντρο της Αθήνας. Στοχοποιήθηκε και χτυπήθηκε για αυτό. Αυτό είναι το μήνυμα της ΧΑ λίγο πριν την έναρξη της κατάθεσης των προστατευομένων μαρτύρων πρώην μελών της.

Το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης δεν αντέχει να κρύβεται για πολύ πίσω από τη συσκευασία του νόμιμου πολιτικού κόμματος. Για μία ακόμα φορά προβάλλει εύλογα η απαίτηση στους κρατικούς θεσμούς για την τιμωρία των δραστών και για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής της δίκης και την προστασία της κοινωνίας από τους ναζιστές τραμπούκους. Δεν τους φοβόμαστε, συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τα δικαστήρια, για να καταλήξουν εκεί που τους αξίζει».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Νοεμβρίου 2017 στις 5:30 μ.μ.

Η Μηχανισμοί του Αστικού κράτους έχουν πολλά πλοκάμια. Στόχος ένας. Πως θα Εγκλωβιστεί η Εργατική Τάξη και ο λαός για να μη διεκδικήσουν την δική τους εξουσία κοινωνικοποιόντας τα μέσα παραγωγής. Απο την μια μεριά λοιπόν ο Φασισμός το ΑΝΟΙΧΤΑ δολοφονικό χέρι και απο την άλλη μεριά προβοκατόρικες ενέργειες για την Συκοφάντηση του Εργατικού λαικού κινήματος. Μαστίγιο Καρότο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger