Home » , » Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι η κυβέρνηση που στηρίζει, είναι θεραπαινίδα του ΣΕΒ (Ηχητικό)

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι η κυβέρνηση που στηρίζει, είναι θεραπαινίδα του ΣΕΒ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 | 2:46 μ.μ.


Τι περιμένετε; Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα σας κάνουν;
Κι ότι οι αχόρταγοι κάτι θε να σας δώσουν!
Οι λύκοι θα σας ταΐσουνε αντί να σας καταβροχθίσουν!
Από φιλία. Θα σας προσκαλέσει η τίγρη να της βγάλετε τα δόντια, τέτοια περιμένετε!

Μ. Μπρεχτ

Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει απόλυτα λογικό, εκ μέρους των Ελλήνων πλουτοκρατών, να βγαίνουν δημοσίως και να εκφράζουν την ευαρέσκεια τους για το κυβερνητικό προσωπικό το οποίο υπακούει πρόθυμα σε κάθε εντολή τους.
Οι καπιταλιστές δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν. Δεν τους ενδιαφέρει να εξαπατήσουν το εκλογικό σώμα, να του σερβίρουν ψέματα με την σέσουλα για να κερδίσουν την ψήφο του.

Οπότε το να βγαίνει ο ΣΕΒ και να δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που εφαρμόζει, εξαθλιώνοντας τον λαό για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας κεφαλαιοκρατών, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Οι πολιτικάντηδες όμως οι οποίοι παρουσιάζονται να στηρίζουν μια "αριστερή" κυβέρνηση, κανονικά θα ήταν απαραίτητο να κρατούν κάποια προσχήματα και να μην παρουσιάζονται δημοσίως θεραπαινίδες των Ελλήνων καπιταλιστών.
Γιατί άντε και να αντιληφθείς την σκοπιμότητα της δήλωσης του Τσίπρα που μας είπε πρόσφατα ότι "Επιδίωξη μας να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια και να αναπτύξουμε μια λειτουργική, θεσμική σχέση με τον ΣΕΒ".
Πόσο όπως θράσος -αλλά και νηπιακή πολιτική σκέψη- πρέπει να διαθέτεις, όταν μάλιστα είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγαίνεις δημόσια και να δηλώνεις ότι "είμαστε με τους βιομηχάνους" κάνοντας ταυτόχρονα "αγιογραφία" στους ντόπιους καπιταλιστές;

Αυτό ακριβώς έκανε σήμερα ο Δημήτρης Βέττας βουλευτής του Σύριζα ο οποίος εκλέγεται στο νομό Φθιώτιδας.

Τις σχετικές δηλώσεις του, της παρακολουθούμε στο παρακάτω ηχητικό, ενώ ο σχολιασμός που υπάρχει από τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια" είναι τόσο εύστοχος που μας απαλλάσσει εμάς  στο να προβούμε σε σχολιασμό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger