Home » , » Αύριο το εφετείο για Ηριάννα - Περικλή. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια

Αύριο το εφετείο για Ηριάννα - Περικλή. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 | 9:21 μ.μ.


"Εκτιμώντας την σημερινή συγκυρία  η εξουσιαστική δικαστική κάστα προχώρησε στην επιλογή να μην εκδώσει απόφαση για το αίτημα της Ηριάννας και του Παντελή. 
Συγκεκριμένα, οι δικαστές στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, οι οποίοι ασχολήθηκαν με την κατ’ έφεση εκδίκαση της υπόθεσης, βρήκαν την λύση για να εξακολουθεί να συνεχίζεται ο καφκικός εφιάλτης για τα δυο νέα αυτά παιδιά θύματα της αστυνομικοδικαστικής σκευωρίας

Μετά από μια απαράδεκτη δικαστική διαδικασία ανέβαλαν την έκδοση της απόφασης για το αίτημα τους, και οι δυο νεολαίοι θα εξακολουθούν να βρίσκονται φυλακισμένοι, αφού στην πρωτόδικη δίκη είχαν κριθεί ένοχοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ο καθένας".

Τα παραπάνω γράφαμε, μεταξύ άλλων σε ανάρτησή μας στις 21 Μάρτη.

Αύριο Πέμπτη συνεχίζεται η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ενώ υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια (Λουκάρεως) στις 9 το πρωί.
Γι’ αυτή την κακοστημένη αστυνομικοδικαστική σκευωρία έχουμε γράψει τόσο πολλά που θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε.
 Οσο για το «κράτος δικαίου» που επικρατεί, οι αναφορές μας είναι σχεδόν καθημερινές. (Εδώ η τελευταία μας).

Αναμένοντας, λοιπόν την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης, παραθέτουμε ένα εκπληκτικό βιντεάκι στο οποίο παρακολουθούμε την  παράλογη ιστορία της Ηριάννας μέσα από τα Lego

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger