Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Η ιστορική αναίδεια του Κυριάκου Μητσοτάκη (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Η ιστορική αναίδεια του Κυριάκου Μητσοτάκη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Μαΐου 2018 | 7:45 μ.μ.

Απολαυστική ήταν η σημερινή τοποθέτηση που έκανε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος (την παραθέτουμε σε ηχητικό) στην οποία σχολίαζε την πρόσφατη αδιανόητη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη «Τι τον νοιάζει το 17χρονο που θα ψηφίσει πρώτη φορά τι έγινε το ‘63».

Οσα μας είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μια αυθεντική άποψη που εκφράζεται απ’ όσους δεν θέλουν να ακουμπάνε την ιστορία, σημείωσε ο κομμουνιστής δημοσιογράφος, παραθέτοντας το σκεπτικό του με το οποίο τεκμηριώνει αυτή του την διαπίστωση.

Και υπογράμμισε στην κατακλείδα του σχολιασμού του ο Νίκος Μπογιόπουλος: «Ο έξη μηνών πολιτικός εξόριστος –σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου- Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεχνάει ότι η ιστορία είναι η πολιτική του παρελθόντος και η σημερινή πολιτική είναι η ιστορία του μέλλοντος. Εχει μεγάλη σημασία να ξέρεις την ιστορία του παρελθόντος ως πολιτική του παρελθόντος μήπως και μπορέσεις να διαμορφώσεις την ιστορία του μέλλοντος ποντάροντας πάνω στην δική σου πρωταγωνιστική δράση στην πολιτική του παρόντος».

Υ.Γ: Οι χρήστες του διαδικτύου εξακολουθούν με χιουμοριστικό τρόπο και συνήθως με σκωπτική διάθεση να σχολιάζουν την σχετική φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την φωτογραφία που παραθέτουμε την αλιεύσαμε από το  twitter.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger