Home » , » ΝΤΡΟΠΗ σου κυρία Λουπάκη.

ΝΤΡΟΠΗ σου κυρία Λουπάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 | 2:00 μ.μ.

Η κυρία είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Αυγή" και στο κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγεται Ευγενία Λουπάκη και είναι σύζυγος του Θανάση Καρτερού.

Οποιος έχει έστω και επιφανειακά παρακολουθήσει την επαγγελματική και πολιτική της διαδρομή δεν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει δημοσιογραφικό ντόμπερμαν του Τσίπρα όπως έχει καταντήσει το τελευταίο διάστημα ο άντρας της. (Και αυτουνού οι σχέσεις του δεν ήταν πάντα οι καλύτερες με τον σημερινό πρωθυπουργό).

Με αυτό το σκεπτικό, μας εντυπωσίασε εντελώς αρνητικά η τουλάχιστον "ατυχή" ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Φυσικά πήρες τις απαντήσεις που έπρεπε από χρήστες του διαδικτύου, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς απαράδεκτη η τακτική να συγκρίνονται οι πυρκαγιές που υπήρξαν στην Ηλεία το 2007 με αυτές που έγιναν χτες.
Τι θέλεις να μας πει δηλαδή η κυρία; Οτι επειδή οι σημερινοί νεκροί από τις πυρκαγιές είναι λιγότεροι απ' τους νεκρούς του 2007 αυτή η κυβέρνηση .. νικάει... όπως τις απαντάει και ένας χρήστης του Ιντερνέτ;

Από μας μια λέξη μόνο. ΝΤΡΟΠΗ σου κυρία Λουπάκη.










Διαβάστε επίσης: Ξεφτιλισμένοι κροκόδειλοι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Ιουλίου 2018 στις 3:49 μ.μ.

Κι εδώ σχετικό κείμενο του Μήτσου http://vathikokkino.gr/archives/116029

2 Νοεμβρίου 2021 στις 3:50 μ.μ.

Και λιγα λέτε....
Αυτοικανοποιουμενη αυταρεσκεια μιας ναρκισσ-ίας με παρωπίδες....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger