Home » , , » Επικίνδυνη μετάλλαξη του ανθρωπίνου είδους (βίντεο)…

Επικίνδυνη μετάλλαξη του ανθρωπίνου είδους (βίντεο)…

Από askordoulakos , Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 | 10:43 μ.μ.


«Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρουν».

Σόλων
_________________________________

Ποιος κανονικός άνθρωπος, θα ήταν πρωθυπουργός  την περασμένη Δευτέρα στην Ελλάδα και δε θα «αποκεφάλιζε» τους 4-5 αρμόδιους υπουργούς, έστω και για λόγους πολιτικής επιβίωσης;
Ο Τσίπρας, όχι μόνο δεν έκανε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έκανε δεκτή, ούτε την παραίτηση του Τόσκα, διότι λέει, την ώρα της μάχης δεν προχωράς σε καρατομήσεις!
Σα να είσαι προπονητής σε ποδοσφαιρική ομάδα, ο τερματοφύλακάς σου να τρώει το ένα κοροιδίστικο γκολ, πίσω από το άλλο, στο 6ο γκολ, που έχει δεχτεί να σου φωνάζει «κόουτς κάνε με αλλαγή, δε μπορώ άλλο» κι εσύ να του λες «όχι, διότι την ώρα του ματς πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, δηλαδή να βάλουμε γκολ»!
Και ολοκλήρωσε την παρέμβασή του περί τα πράγματα, δηλώνοντας «αναλαμβάνω ακέραια, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου και ενώπιον του ελληνικού λαού, την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία», παραμένοντας Πρωθυπουργός!

Ποιος κανονικός άνθρωπος, θα ήταν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης την περασμένη Δευτέρα στην Ελλάδα και δε θα είχε παραιτηθεί μέσα σε 5 λεπτά;
Ο Καμμένος, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά έλεγε ψέμματα στους πυρόπληκτους, , ότι το Λιμενικό βρισκόταν εγκαίρως στις φλεγόμενες παραλίες, ενώ συγχρόνως δήλωνε στο ΒΒC, ότι για όλα φταίνε οι πολίτες, που έχτιζαν παράνομα κι ότι η εν λόγω παράνομη δραστηριότητα των πολιτών, δεν έλαβε χώρα επί των ημερών της παρούσας Κυβέρνησης. Κι αυτό, το δήλωσε ο Καμμένος, ο οποίος είναι μόνιμος βουλευτής και υπουργός από τις αρχές της δεκαετίας του ’80!

Ποιος κανονικός άνθρωπος, θα ήταν Υπουργός Εσωτερικών την περασμένη Δευτέρα στην Ελλάδα και δε θα είχε παραιτηθεί με τα κλάματα, συγκλονισμένος, από όσα είδε και μετά το γεγονός, ότι οι περισσότεροι κάτοικοι στο Μάτι, ενημερώθηκαν από την τηλεόραση ότι καίγεται η περιοχή;
Ο Σκουρλέτης, όχι μόνο δε συγκλονίστηκε, όχι μόνο δεν παραιτήθηκε, αλλά 3 μέρες μετά το φονικό, περιδιάβαινε τη Ραφήνα, δηλώνοντας, ότι «είναι  ανάγκη να υπάρξει πολιτική βούληση για σύγκρουση με συμφέροντα ώστε να προχωρήσει ο ανασχεδιασμός στο Μάτι και σε άλλες ανάλογες περιοχές»!

Ποιος κανονικός άνθρωπος, θα ήταν Υπουργός ΠροΠο την περασμένη Δευτέρα στην Ελλάδα και δε θα είχε αυτοκτονήσει με πιστόλι magnum 357 python, ιδίως μετά την αποκάλυψη, ότι η Αστυνομία, αντί να κατευθύνει -μέσω της Λ. Μαραθώνα -τους οδηγούς, που κινούνταν από την Αθήνα, προς άλλες περιοχές, τους κατηύθυνε μέσα στο Μάτι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες εκεί οδηγούς.
Ο Τόσκας, όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε, αλλά έδωσε και μια τραγική συνέντευξη τύπου-παρωδία, λέγοντας «Προσπαθώ και για λόγους συνειδησιακούς να βρω τα λάθη, αλλά επιχειρησιακά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη»!


Ποιος κανονικός άνθρωπος, θα ήταν Περιφερειάρχης Αττικής την περασμένη Δευτέρα στην Ελλάδα και δε θα είχε μετοικήσει στην Άνω Βόλτα (νυν Μπουρκίνα Φάσο);
Η (γαϊ)Δούρου, όχι μόνο δεν μετανάστευσε μονίμως στην τέως Άνω Βόλτα, αλλά ουσιαστικά κρυβόταν επί 3ήμερα, για να σκάσει μύτη σήμερα, με εγκύκλιό της προς τις κρατικές υπηρεσίες, να κατεδαφιστούν όλες οι αυθαίρετες κατασκευές στην περιοχή Ν. Βουτζάς, Ραφήνα και Μάτι!

                                                                       
Πολλοί, τους αποκαλούν «ζώα». Ως φιλόζωοι, διαφωνούμε κάθετα με τον προσβλητικό-για τα ζώα-  χαρακτηρισμό. Τα ζώα έχουν υψηλότατου βαθμού συναισθηματική νοημοσύνη.
Η Μάρθα, η γάτα μου, εκτός από τετραπέρατη, είναι και συναισθηματικότατη! Θυμάμαι μια φορά, που …μουγκάνιζα λόγω πονόδοντου, έτριβε το κεφαλάκι της στο δικό μου, συναισθανόμενη προφανώς το …προσωπικό μου δράμα.

Κι όλα αυτά, στην ίδια χώρα, όπου πέρσι τα λαμόγια, που παριστάνουν τους υπουργούς, κορόιδευαν ξεδιάντροπα την κοινωνία, με Διαστημικές Υπηρεσίες κι εκτοξεύσεις δορυφόρων (Hellas Sat).

Υπάρχει όμως και η κωμική έκφανση των ημερών. Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κηρύξει εμπάργκο  στο ΣΚΑΙ, επειδή μετέδωσε πληροφορία, πως ο Τσίπρας σκέφτεται να… παραιτήσει τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής! Δε θα μιλήσουμε τώρα, για το βρώμικο ρόλο της τηλε-χαβούζας του Φαλήρου, το’ χουμε κάνει 100δες φορές.
Όταν η τηλε-κομμαντατούρα του ΣΚΑΙ (προς εξυπηρέτηση της Μέρκελ και των αρπακτικών των αγορών), τρομοκρατούσε χυδαία κι απροκάλυπτα τον ελληνικό λαό παραμονές του Δημοψηφίσματος το 2015, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδιναν το παρόν στα πάνελ του Αλαφούζου, χαριεντιζόμενοι με τα τηλε-ζόμπι της Τρόικας (Κοσιώνη, Οικονόμου, Μπάμπη, Πορτοσάλτε κτλ), ψελλίζοντας άρες μάρες κουκουνάρες. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε αισθανθεί την ανάγκη να μπουικοτάρει το μερκελοκάναλο.

Μάλιστα, είχε διορίσει και ειδικό …καρπαζοεισπράκτορα, ονόματι Σεβαστάκης, τον οποίο έστελνε σε μόνιμη βάση στις εκπομπές του Αλαφουζέικου, για να τον ξεφωνίζουν οι Μπάμπηδες κι οι Πορτοσάλτηδες κι αυτόν με τη σειρά του να συμφωνεί στο μονόδρομο της ΕΕ και του ευρώ.       


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger