Home » , » Διαδικτυακή ασέβεια στην δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της

Διαδικτυακή ασέβεια στην δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της

Από giorgis , Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 | 8:52 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Στην κυριολεξία τα επικοινωνιακά επιτελεία των αστικών κομμάτων έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις ανακοινώσεις τους μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε από την προκλητική δικαστική απόφαση η οποία αποφυλάκισε τον Φλώρο.

Γιατί μην μας πείτε ότι δεν είναι κωμικό να διαβάζεις ανακοίνωση της Ν.Δ η οποία τονίζει ότι "Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση για τους πολίτες να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις" όταν αρχικά δικηγόρος του Φλώρου ήταν το στέλεχος της Ν.Δ., Βορίδης, και όταν το 2014 ο γενικός γραμματέας της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, ήταν αυτός που πρωτοστάτησε να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ δημοσίου και της εταιρείας που είχε στήσει ο Φλώρος.

Από την άλλη είναι εξ' ίσου γελοίο απ' την πλευρά της κυβέρνησης να πετάει την μπάλα στην εξέδρα κάνοντας λόγο ότι «τα βουλεύματα εκδίδονται από τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια και δεν είναι κυβερνητικές αποφάσεις», ενώ ο Κοντονής ζητάει να να ελέγξει το βούλευμα με το οποίο αποφασίστηκε η αποφυλάκιση «το διατακτικό του βουλεύματος δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά».

Αυτό που μας κάνει εντύπωση εμάς πάντως είναι ότι δεν βλέπουμε καμιά ανακοίνωση υπεράσπισης του "δικαστικού λειτουργήματος" από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τον πλέον αρμοδίων. Τι έγινε ρε παιδιά; Διακοπές έχουμε ή συμβαίνει κάτι άλλο; Το λέμε αυτό γιατί θέλουμε να σας συμπαρασταθούμε στην επίθεση που δεχόσαστε. Οπως ακριβώς κάναμε και στο παρελθόν με την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Κάτω τα χέρια από τους λειτουργούς της Θέμιδας, "αναρχοάπλυτοι"!».

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει η πλέμπα να ειρωνεύεται και να χλευάζει έναν θεσμό του συστήματος όπως είναι η δικαιοσύνη!












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger