Home » , » Ο "Ρουβίκωνας" και το Γκεμπελικό δόγμα της "κυρίας στρατηγού"

Ο "Ρουβίκωνας" και το Γκεμπελικό δόγμα της "κυρίας στρατηγού"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 | 3:12 π.μ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου αναπαράγει σχεδόν αυτολεξεί «δελτίο τύπου» της ασφάλειας για τον «Ρουβίκωνα» παρουσιάζοντας το μάλιστα προϊόν δημοσιογραφικού ρεπορτάζ.

Αυτή την φορά η «κυρία στρατηγού» -έτσι αποκαλούν την δημοσιοκάφρο οι ομόσταυλοι της, εξ αιτίας ότι ο άντρας της είναι μπάτσος- έγραψε στην ιστοσελίδα CNN Greece, όπου εργάζεται, το σενάριο που της είχαν υπαγορεύσει οι κατασταλτικοί μηχανισμοί. σχετικά με τις δυο συλλήψεις μελών της συγκεκριμένης αναρχικής ομάδας, μετά την χθεσινή παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΕΒ.

Το πρόβλημα εκτός των άλλων στην προκειμένη περίπτωση είναι, ότι ο πυρήνας του σχετικού δημοσιεύματος ανακυκλώνεται από αρκετά ειδησεογραφικά καθεστωτικά ΜΜΕ.
Μαθαίνουμε δηλαδή ότι τα δυο μέλη του "Ρ" που συνελήφθησαν σαν εμπλεκόμενα σ' αυτή την ενέργεια της συλλογικότητα τους, συμμετείχαν σ' αυτή την δράση της ομάδας τους αφού τα  "έχουν καταγραφεί τα πρόσωπά τους ξεκάθαρα στις κάμερες ασφαλείας", όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η Καραμήτρου.
Εχουμε εδώ μια απόλυτη εφαρμογή του Γκεμπελικού δόγματος: "Ενα ψέμα που επαναλαμβάνεται συνεχώς γίνεται αλήθεια".

Προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη με την σύλληψη των δυο μελών του "Ρ" τα οποία oι ασφαλίτες τα παρουσιάζουν σαν εμπλεκόμενα σ' αυτή την δράση της αναρχικής ομάδας.

Η εμπειρία μας όμως μας οδηγεί να αποδεχθούμε την εκδοχή που παρουσιάζει -με ανάρτησή του στο f/b- ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, παρά τα όσα ισχυρίζεται το παπαγαλάκι της ασφάλεια Καραμήτρου.

Ας δούμε αρχικά την κείμενο της "κυρίας στρατηγού"΅

Δύο βασικά μέλη του Ρουβίκωνα συνελήφθησαν πριν από λίγο για την επίθεση στο κτήριο του ΣΕΒ στο κέντρο της Αθήνας.

Έχουν καταγραφεί τα πρόσωπά τους ξεκάθαρα στις κάμερες ασφαλείας. Στο σημείο της επίθεσης δε, έβγαλαν και εγκατέλειψαν και τα γάντια που φορούσαν την ώρα που πετούσαν με πυροσβεστήρα μπογιές στο κτήριο.

Τα δύο μέλη του Ρουβίκωνα αμέσως μετά άλλαξαν ρούχα, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ακόμα και το τσαντάκι ενός από τα μέλη του Ρουβίκωνα, το οποίο μάλιστα είχε πάνω του και υπολείμματα από τις μπογιές που είχαν πετάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν πάρει μέρος σε αρκετές επιθέσεις της αναρχικής ομάδας και, μάλιστα, στο πρόσφατο διάστημα.

Νωρίτερα, τα μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας είχαν πετάξει μπογιές στο κτήριο του ΣΕΒ στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τρία άτομα είχαν τοποθετήσει χρώμα μέσα σε έναν πυροσβεστήρα και πέταξαν μπογιές στο κτήριο, πριν τραπούν σε φυγή και εξαφανιστούν.

Ας παρακολουθήσουμε τώρα την απάντηση που δίνει στα παραπάνω το μέλος του "Ρ" Γιώργος Καλαϊτζίδης

Παραμύθια της Χαλιμάς είναι και τα γάντια, και τα τσαντάκια, και η αλλαγή ρούχων και τα πρόσωπα που φαίνονται ξεκάθαρα σε βίντεο.

Η παρέμβαση του Ρουβίκωνα έγινε σε μια αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή πλησίον της βουλής (χωρίς να συλληφθεί φυσικά κανείς) και οι προσαγωγές των συντρόφων μας έγιναν ώρα μετά στους Αμπελόκηπους κοντά στα σπίτια τους.

Η μέθοδος που ακολουθήθηκε, η γνωστή και δοκιμασμένη επί ΣΥΡΙΖΑ. Άτομο της κρατικής ασφάλειας "αναγνώρισε" από βίντεο γνωστά μέλη της ομάδας μας με βάση σωματότυπο, γλώσσα του σώματος και τον λοβό του αυτιού.
Τακτική που χρησιμοποιεί κατά κόρον η ασφάλεια απέναντι μας τα τελευταία χρόνια και με μαθηματική ακρίβεια καταρρέει στα δικαστήρια.
Ουσιαστικά η ΝΔ χρησιμοποιεί τις μεθόδους του ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ να κάνουμε δράσεις.

Εν συντομία: Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με "μηδενικές ανοχές" θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν.

Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια γερμανών τουριστών.

ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Ιουλίου 2019 στις 8:59 π.μ.

Αν ο Ρουβικωνας καταφερει περαν των γνωστων δρασεων να δημιουργησει
μια ογκωδη λαικη βαση τοτε σιγουρα θα υπαρξουν πολλοι απλοι ανθρωποι
απ ολες τις κοινωνικες ομαδες που θα τον πλαισιωσουν οποτε μπορουμε
να μιλαμε να οτι ο Ρουβικωνας πετυχε στην αποστολη που ανελαβε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger