Φήμες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 | 8:22 π.μ.

Προβληματιστήκαμε αν θα κάναμε αυτή την ανάρτηση, αφού πάγια αρχή μας είναι να μην δημοσιεύουμε φήμες που κυκλοφορούν.
Αυτή την φορά το ρισκάρουμε όμως γιατί εμπιστευόμαστε στην πηγή μας. 
Σύμφωνα μ' αυτή, λοιπόν, αυτός που ανέλαβε βασικός λογογράφος του Α. Τσίπρα στις ομιλίες που θα κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην συζήτηση στην βουλή για πρόταση μομφής μου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Θανάσης Καρτερός.

Μέχρι εδώ τίποτα το ενδιαφέρον. Ο Θ. Καρτερός, πέρα από πρώην διευθυντής της "Αυγής" και σημερινός βασικός αρθρογράφος της εφημερίδα, είναι ανέκαθεν "αλεξίσφαιρο" του Τσίπρα, στενός συνεργάτης του, ενώ χρημάτισε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του όταν ο Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός. 

Αυτό που μας προκάλεσε το ερέθισμα για να κάνουμε αυτή την δημοσίευση είναι η πληροφορία που μας μεταβίβασαν, ότι ο Θ. Καρτερός έχει κάνει "φύλλο και φτερό" όλα τα  Tweet που έχει κάνει ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας. Τα αποτελέσματά της "έρευνα" του τα διάνθισε με τα σχετικά σχόλια και το πόνημα του το παρέδωσε στον Τσίπρα για να το απαγγείλει σε λίγες ώρες από το βήμα της βουλής.

 Προσεχώς θα ξέρουμε αν ο "αστερισμός" του Μένιου θα κάνει την παρουσία του και στον ναό της δημοκρατίας τους, για να μιλάμε σ' αυτή την περίπτωση για εντελώς ευτελισμό του αστικού πολιτικού σκηνικού.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Ιανουαρίου 2022 στις 10:28 μ.μ.

Η αριστερά του κράτους και του κεφαλαίου στα καλύτερα της,βαρατε τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger