Pages

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ναζί υποκρισία και Γιουροβίζιον

Γράφει ο mitsos175

«Δαμασκός, SANA- Η Συρία κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και τα Ηνωμένα Έθνη να καταδικάσουν τις επιθέσεις της ισραηλινής κατοχής στη συριακή κυριαρχία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών και Ομογενών ανέφερε σε επιστολή που απηύθυνε το Σάββατο στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας ότι στις 20:23 το απόγευμα της Παρασκευής, ο ισραηλινός στρατός κατοχής εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση με πυραύλους πάνω από τη Μεσόγειο, δυτικά του Μπάνιας, με στόχο ορισμένα σημεία στην κεντρική περιοχή.

Αυτή η βάρβαρη ισραηλινή επίθεση προκάλεσε το θάνατο πέντε μαρτύρων, εκ των οποίων ένας άμαχος, και τον τραυματισμό επτά πολιτών, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, εκτός από την πρόκληση υλικών ζημιών…»

Οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν συνεχώς και εντελώς απρόκλητα τους Σύριους εδώ και χρόνια. Κανείς σε ΕΕ και ΝΑΤΟ δεν καταδικάζει αυτές τις άθλιες επιθέσεις.

Το Ισραήλ συμμετέχει στο σόου της Γιουροβίζιον, αν και δε βρίσκεται στην Ευρώπη. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν κάποιος έγραφε τραγούδι γι αυτές τις βάρβαρες ενέργειες του Ισραήλ, αν θα το δέχονταν οι υποκριτές φασίστες της Γιουροβίζιον.

Αυτοί που δήθεν απαγορεύουν τα τραγούδια με πολιτικά μηνύματα, εκτός αν είναι των Ουκρανών ναζί.

Αυτών που εξολοθρεύουν μειονότητες, ανάμεσά τους κι Έλληνες, δένουν σε στύλους και βασανίζουν αμάχους, εκτελούν αιχμαλώτους, διώκουν ομοφυλόφιλους και γενικά οποιονδήποτε δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Που πήγαν γυρεύοντας για πόλεμο και που θέλουν να μπλέξουν τον υπόλοιπο κόσμο σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Εδώ και χρόνια δε βλέπω αηδίες, ούτε με ενδιαφέρει ποιο τραγούδι βγαίνει. Νομίζουν κάτι χάπατα πως μετράει η γνώμη τους, και πως τα κριτήρια δεν είναι πολιτικά, καλά.

Αλλά δεν μπορεί να μη σχολιάσουμε την απίστευτη υποκρισία της Ευρώπης. Των αποικιοκρατών, των υποταγμένων στις ΗΠΑ, των ιμπεριαλιστών, που βάζουν ψευτοδίλημμα ή με τον εισβολέα Πούτιν ή με τους Ουκρανούς ναζί.

Να πούμε λίγο για το Αφγανιστάν. Εκεί εισέβαλαν οι Αμερικάνοι. Σίγουρα εμείς δεν ήμασταν με τα Ταλιμπανιστήρια, τους φανατικούς που έχουν σκλάβες τις γυναίκες, αλλά αυτό δε σήμαινε σε καμία περίπτωση πως ήμασταν με τα άλλα καθάρματα, τις ΗΠΑ.

Που σημαίνει πως μπορεί να μην είμαστε με κανένα από τους δυο αντιμαχόμενους. Σε αντίθεση με τα σκουλήκια που έχουν διαλέξει το ΝΑΤΟ και που μας κουνάνε το δάκτυλο. Καταδικάστε τις επιθέσεις τους Ισραήλ στη Συρία. Αυτές των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας και μετά πείτε μας για Ειρήνη.

Επαναλαμβάνω, 6 δις δολάρια θέλει ο ΟΗΕ για να εξαλείψει εντελώς την πείνα από τον πλανήτη. Και τι κάνουν οι ΗΠΑ; Δίνουν πολλαπλάσια για να συνεχιστεί ο πόλεμος ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πείνα! Τραγουδήστε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου