Pages

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Πολυγαμία; Ασφαλώς! Αλλά για όλους. Επίσης ποιες αδερφές είναι «κακές».

Γράφει ο mitsos175

Αφορμή είναι μια ρατσιστική φωτογραφία (αυτή που παραθέτω είναι άσχετη αλλά την βρήκα στο Ιντερνέτ και μου άρεσε) σε μέσο δικτύωσης, όπου η λεζάντα γράφει πως δήθεν οι λευκοί χάνονται γιατί έχουν μια γυναίκα και δύο παιδιά, ενώ «οι άλλοι» έχουν 4 γυναίκες και 12 παιδιά. Ολοφάνερος ο ρατσισμός, η βλακεία, αλλά εμείς θα τρολλάρουμε λιγάκι.

Αν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι η μονογαμία, τότε να γίνουμε όλοι πολυγαμικοί. Γιατί μόνο 4 γυναίκες; 14! Όσες θέλεις. Με μια προϋπόθεση όμως. Να έχουν κι οι γυναίκες το ίδιο δικαίωμα, να πάρουν όσους άντρες θέλουν. Μια μπορεί να θέλει 10, 20, γιατί να βάλουμε περιορισμούς;

Η Καλλιόπη πχ έχει και μένα και τον παπά. Βέβαια κανείς μας δεν είναι «επίσημος», αλλά δεν έχει σημασία. Αν είναι χαρούμενη, γιατί όχι; Έμενα δεν με ενοχλεί καθόλου, κάθε άλλο. Έχω περισσότερο χρόνο για άλλα. Λίγο οργάνωση χρειάζεται και τίποτε άλλο. Αγάπη, θα κάνουμε σεξ μαζί ή να δω ταινία; Θα κάνεις σεξ σήμερα με τον παπά; Τέλεια! Γυρνώντας φέρε κι ένα πρόσφορο, μείναμε πάλι από ψωμί.

Πάντως δεν νομίζω πως η μονογαμία έχει σχέση με την υπογεννητικότητα. Γιατί για αιώνες ήμασταν μονογαμικοί και είχαμε πολλά παιδιά. Άλλωστε οι γυναίκες είναι περίπου όσο κι άντρες οπότε αν κάποιος έχει 4, κάποιοι δεν θα έχουν καμία. Με μαλακίες παιδιά δε γίνονται.

Είχα ρωτήσει κάποτε ένα φιλαράκι από τη Θράκη για την πολυγαμία. Η απάντηση ήταν «έχω βρει το μπελά μου με τη μία, θέλω κι άλλες;» Πιστεύω πως αυτό ισχύει και για πάρα πολλές γυναίκες. Φαντάσου πχ αντί για ένα «αχαΐρευτο κι ανεπρόκοπο γαϊδούρι», να έχεις να νταντεύεις δυο τρία ή περισσότερα «βόδια»! Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου.

Γι αυτό ελεύθερος έρωτας, όλοι με όλους! Ο γάμος λένε πως σκοτώνει τον έρωτα και για το λένε κάτι ξέρουν. Υπάρχουν μάρτυρες, που το αποδεικνύουν.

Ας μιλήσουμε τώρα για καλές και κακές αδερφές. Συνήθως οι αδερφές είναι καλές. Μάλιστα οι αδερφές νοσοκόμες πιστεύω πως είναι οι καλύτερες. Και οι αδερφοί είναι καλοί. Βέβαια υπάρχουν και οι αδερφές που δεν είναι τόσο καλές, όπως και αδερφοί. Γνωστή η φράση. «Ποιος σου έβγαλε το μάτι; - Ο αδερφός μου. Γι αυτό είναι τόσο βαθιά η πληγή».

Όταν λένε για αδερφές οι ομοφοβικοί, κι εννοούν τους ομοφυλόφιλους; Υπάρχουν δυο κατηγορίες ομοφυλόφιλων: Ο χρήσιμος gay του συστήματος, που είναι συνήθως πλούσιος, χαρούμενος και άκακος για την εξουσία, κι κείνος που μάχεται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, πεθαίνει από τις κλωτσιές στο κεφάλι, ενώ οι φονιάδες του πέφτουν στα μαλακά ή αθωώνονται. Ο δεύτερος θεωρείται «κακιά αδερφή» που μπορούν οι νοικοκυραίοι δολοφόνοι να σκοτώσουν (μαζί με τους μπάτσους) και να τον συκοφαντήσουν μετά θάνατο. Φαντάζεστε κάποιο μπάτσο να χτυπήσει τον Ψινάκη πχ που είναι της κυβέρνησης; Που θα βρεθεί την επομένη και βέβαια καλώς θα τον υποδεχτούν στη φυλακή. Για το Ζακ όμως ένας στρατός ναζί καθαρμάτων μαζί με τα ΜΜΕ ξέπλενε τους εγκληματίες.

Αγάπη, ο πόλεμος είναι ταξικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου