Pages

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Τι είναι τούτοι ωρε;;;;;!!!!!!


Αυτό που συμβαίνει, πέρα από εντελώς ακατανόητο, ξεπερνά και τα όρια της γελοιότητας.
Αντί να μας ξεκαθαρίσουν ότι δεν γουστάρουν το blog μας κάτι που θα τους λέγαμε "μαγκιά σας και καπέλο σας", δικό σας είναι το μαγαζί ότι θέλετε κάνετε, μας στέλνουν συνεχώς δεκάδες μαιηλ με το ίδιο ποίημα, όπως αυτό:

    Γεια σας,

          Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Οδηγίες κοινότητας 

(https://blogger.com/go/contentpolicy) περιγράφουν τα όρια όσων επιτρέπουμε  και όσων δεν επιτρέπουμε στο Blogger. Η ανάρτησή σας με τίτλο  Μεταλλάξεις: Ενα μικρό ιστορικό αφήγημα - Με αφορμή την ανατίναξη των γραφείων της δωσιλογικής οργάνωσης ΕΣΠΟ που έγινε σαν σήμερα το 1942 από την οργάνωση ΠΕΑΝ επισημάνθηκε για έλεγχο από εμάς. Διαπιστώσαμε ότι παραβαίνει τις οδηγίες μας και καταργήσαμε τη δημοσίευση του URL http://tsak giorgis.blogspot.com/2020/06/1942.html, κάνοντάς το μη διαθέσιμο στους αναγνώστες του ιστολογίου.

ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΚΑΙ 19 ΧΡΟΝΙΑ!!!!


4 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ πονάει την ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Ν.Δ. Βαράτε στο ψαχνό σύντροφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλτε τους κι εσείς ένα mail, επαναλαμβανόμενο αυτόματα ως απάντηση κάθε φορά που φτάνει το δικό τους, όπου θα τους γράφετε τέσσερις απλές λεξούλες: Να πάνε στο διάολο! Μπορείτε επίσης να φροντίσετε ώστε όσα δικά τους μονότονα συνεχή μηνύματα γεμίζουν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, να καταλήγουν απευθείας στον κάδο των απορριμμάτων σας κι όχι στα εισερχόμενά σας. Φυσικά το πιο αποτελεσματικό από όλα θα ήταν να καθίσουν κάτω οι δικοί μας τεχνικοί και επιστήμονες του τομέα της πληροφορικής και να δημιουργήσουν νέα δίκτυα επικοινωνίας και πλατφόρμες αναζήτησης και σύνδεσης στον ιστό που να μην υπόκεινται στη δικαιοδοσία καμίας απολύτως Google. Αυτό μπορεί να μοιάζει δύσκολο, αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο. Κι ακόμη καλύτερα θα ήταν αν παράλληλα με τη δημιουργία νέου δικτύου επικοινωνίας κι αποθήκευσης πληροφοριών έφτιαχναν κι έναν γερό ηλεκτρονικό κόφτη για κάθε παρόμοια google. Οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και οι δυτικοευρωπαίοι τσάτσοι τους διέδωσαν τη βλακώδη εκείνη "υπεριμπεριαλιστική" θεωρητική κατασκευή περί παγκοσμιοποίησης, όχι μόνο επειδή -λόγω παλινόρθωσης του καπιταλισμού- η ανθρωπότητα στερήθηκε τη γερή βάση ενός ρωμαλέου ενωμένου σοσιαλιστικού στρατοπέδου, αλλά και επειδή είχαν το μονοπώλιο στη διαδικτυακή διακίνηση της πληροφορίας. Τα πράγματα όμως αλλάζουν έστω κι αν ακόμα δεν αποκαταστάθηκε ένα νέο σοσιαλιστικό σύστημα στον κόσμο. Οι καπιταλιστές της Κίνας έγιναν πια ιμπεριαλιστές ανταγωνιστές των ΗΠΑ για παγκόσμια κυριαρχία. Οι Ρώσοι νεοϊμπεριαλιστές δυνάμωσαν ξανά και ήδη με πόλεμο αποκρούουν την επέκταση των δυτικών προς ανατολάς, επεκτεινόμενοι οι ίδιοι όσο μπορούν. Στις συνθήκες αυτές νομίζω ότι είναι πλέον θέμα χρόνου η εμφάνιση άλλων παράλληλων κι ανταγωνιστικών προς το δυτικό διαδικτύων και μηχανών συγκέντρωσης πληροφοριών και αναζήτησης - επεξεργασίας τους Εδώ πλέον απειλείται βάσιμα το ... δολλάριο, στο διαδίκτυο της Google θα κολλήσουν τώρα οι ανταγωνιστές των Αμερικάνων; Στις συνθήκες του ήδη διεξαγόμενου, επισήμως ακήρυχτου, και σαφώς ιδιότυπου, τρίτου παγκόσμιου πολέμου, η προσπάθεια να πεταχτoύν στα σκουπίδια η Google, η Microsoft , το Facebook και όλες οι παρόμοιες μηχανές ηλεκτρονικού χαφιεδισμού που σκάρωσαν οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εις βάρος της ανθρωπότητας, είναι σίγουρα σε εξέλιξη εκ μέρους των άλλων ιμπεριαλιστών, των ανταγωνιστών των ΗΠΑ. Κάθε παρόμοια πλατφόρμα τους που μπορεί να λειτουργήσει μες στους επόμενους μήνες, μπορεί καταρχάς να γίνει κι ένα αντικείμενο εκμετάλλευσης για το παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα ώστε να παρεμβαίνει σε λαϊκές μάζες που θα αρχίσουν με κάθε τρόπο να ξεκόβουν από την ηλεκτρονική προπαγάνδα και από τα δίκτυα των δυτικών ιμπεριαλιστών. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει η αρχή μέχρι το κίνημα να αποκτήσει μια δυνατή βάση για δικό του ανεξάρτητο παγκόσμιο διαδίκτυο. Όλα γίνονται, αρκεί να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και συντονισμού δυνάμεων μεταξύ διαφόρων ομάδων επαναστατών ανά τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://m-kopsoheris.blogspot.com/2023/02/blog-post_43.html
    Σύντροφε, δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημεια των καιρων. Ο Φασισμος επανερχεται και οσο και να το πεις ειναι σα να θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή