Pages

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

4η μέρα "Αγανακτισμένων Πολιτών' (Βίντεο)

Για τέταρτη συνεχόμενοι μέρα οι λεγόμενοι «Αγανακτισμένοι Πολίτες» πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος και στην πλατεία του Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη. Για αύριο προγραμματίζονται ανάλογες συγκεντρώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Και ενώ αυτές οι κινητοποιήσεις προβάλλονται από όλα τα αστικά ΜΜΕ, και αποτελούν είδηση, τα σημερινά συλλαλητήρια που οργάνωσε το ΠΑΜΕ σε πολλές ελληνικές πόλεις είναι ανύπαρκτα για όλα τα ΜΜΕ.



6 σχόλια:

  1. Εκπλήσσομαι από την τόση αθωότητα και αν μη τι άλλο σέβομαι την τόση ειλικρίνειά σας. Μοιάζει να σας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό και λογικό, ό,τι είπατε στο κείμενό σας.
    Όμως εγώ, ας πούμε, αν έψαχνα τι να κάνω για να βλάψω αυτό το σύστημα και από αυτό το κείμενο επρόκειτο να διαλέξω με ποιον θα πάω στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, θα διάλεγα το ΠΑΜΕ, αφού με διαβεβαιώνετε ότι αυτούς επιλέγουν τα αστικά μμε, για να παραστήσουν ότι είναι ανύπαρκτοι. Δεν μπορεί να πιστεύετε στ' αλήθεια ότι αυτό το σύστημα θα διαφήμιζε κάτι από το οποίο θα κινδύνευε πραγματικά...
    Το κείμενό σας μοιάζει σαν να νομίζετε ότι διεξάγεται αγώνας δημοσιότητας, σαν να πρόκειται η τηλεθέαση να καθορίσει την έκβαση της επαναστατικής διαδικασίας.

    Καλημέρα σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω η Ζουγκλα ειχε σε λειτουργια την καμερα στο Συνταγμα και μιλουσαν συνεχως για τους αγανακτισμενους που ειναι ειρηνικοι και πολιτισμενοι, σε σχεση με καποιους αλλους υποθετικους κανιβαλους, μολις εμφανιστηκε το ΠΑΜΕ, διεκοψε τη μεταδοση.

    Επιτακτικη αναγκη το ΚΚε , η αριστερα να μπουν στο παιγνιδι της εικονας και να μην κρεμονται απο τα αρχ...δια του Μακη που φαινετε πεντακαθαρα οτι δουλευει σε διατεταγμενη υπηρεσια προβοκατορα.

    Με ανησυχει η συνεχης επαναλυψει γκαιμπελιλιστικων αισχρων υπονοουμενων, φιλησυχων αγανακτισμενων σε αντιθεση με ολους τους αλλους ταραξιες.

    τι ετοιμαζουν τα σκοτεινα επιτελεια;

    Χρειαζεται συνεχη παρακολουθηση των λεγομενων της Ζουγκλα ραδιο και ξεσκεπασμα της αθλειας και επιδεικτικα ολοφανερης ταχτικης που ακολουθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάγκη να υπάρξει πολιτικός φορέας...ενωτικός,δημοκρατικός,κομμουνιστικός!

    Οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ "πΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ
    http://www.youtube.com/watch?v=AfpHwKmmgoQ
    οι συγκ΄ρισεις αναπόφευκτες.

    Οι διαδηλωτές της κατσαρ'ολας αλλά Χιλή - Ουκρανια και Γεωργια παλιοτερα και Λιβύη (ενοπλα) προσφατα δείχνουν ότι ο Αλαφουζοσ και ο Βαρδινογιάννης με τα κωλοκαναλα τους ..δεν κάνουν απλα κατι τυχαία .. αλλά υπάρχει συγκεκριμενο πλάνο.

    Οι σφυριχτρακηδες και βουβουζελες στο Video είναι γνωστα απλιομουτρα κυβερνητικών ΜΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε ποιος το προβαλει και ποιος όχι, αυτοι τη δουλεια τους κ εμεις τη δικια μας,
    η βολτουλα παντως του παμε και το καθισιο σε εδρανα πλαι πλαι με προδοτες ειναι υποπτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκέψεις για την πλατεία Συντάγματος

    «…Μόνο αφού βουτήχτηκε στο αίμα των εξεγερμένων του Ιούνη η τρίχρωμη σημαία έγινε η σημαία της ευρωπαϊκής επανάστασης, η κόκκινη σημαία.» (Μαρξ, Ταξικοί Αγώνες στη Γαλλία από το 1848 ως το 1850)

    Το «κίνημα» των αγανακτισμένων, διανύει την τέταρτη του μέρα και για ένα τμήμα της αριστεράς (και της εξωκοινοβουλευτικής εκδοχής της) και της αναρχίας στην πλατεία Συντάγματος λαμβάνει χώρα μια πολιτική αφύπνιση των μαζών που εν δυνάμει μπορεί να εξελιχθεί σε γνήσιο αμεσοδημοκρατικό, αυτό-οργανωμένο, και τέλος πάντων με όποιο θετικό επιθετικό προσδιορισμό θέλει καθένας, κίνημα.

    Aνάγνωση του υπολοίπου: http://wp.me/pryYN-FQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή