Pages

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Λαϊκή "λατρεία" προς τον κυβερνητικό μνημονική θίασο του ΓΑΠ

 Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι συνέβη σήμερα στην Λάρισα –πραγματοποιείται το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Imperial" Περιφεριακή Συνδιάσκεψη Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ με θέμα την «αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας», με την συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου που έχει επικεφαλής τον πάλε ποτέ αντιμνημονικό Παντελή Οικονόμου.
Απ’ ότι μας είχε γράψει αναγνώστης Λαρισαίοι ετοιμάζουν «ενθουσιώδη» υποδοχή στα κυβερνητικά στελέχη, Οικονόμου, Ξυνίδη, Ρόβλια, για  να δείξουν την «λατρεία» που τρέφουν απέναντι στην κυβέρνηση. (Πιστεύουμε ότι αργότερα θα μας ενημερώσουν σύντροφοι, αναγνώστες του μπλογκ μας απ’ αυτή την πόλη).

Πάντως το ωραίο είναι ότι και παρά τις χθεσινές προτροπές του τύποις πρωθυπουργού προς την κοινωνία να αντιμετωπίζει με «σεβασμό» το αστικό πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης, τα κυβερνητικά στελέχη είτε βρίσκονται αποστειρωμένα στην γυάλα τους, εφευρίσκοντας προφάσεις για να μην παραστούν σε προγραμματισμένες εμφανίσεις τους, (όπως δεν πήγε ο Ν. Σηφουνάκης σε αναγγελθείσα ομιλία του στα Λιόσια ..προφασιζόμενος οσφυαλγία και όπως δεν παρουσιάστηκε ο υπουργός μπάτσων και καταστολής Παπουτσής στον Πύργο σήμερα σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που είχε προγραμματιστεί), είτε αν ξεγελαστούν και κάνουν δημόσια εμφάνιση, οι αυθόρμητες αποδοκιμασίες που εισπράττουν (όπως ο Χρ. Πρωτόπαπας σε ταβέρνα στα Μελίσια) τους κάνουν να σκεφτούν το .. τόλμημα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου