Pages

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας

Επειδή πήραμε κάποια e-mail σχετικά με την λειτουργία του διαδικτυακού μας σταθμού να γνωστοποιήσουμε κάποια πράγματα. Ο σταθμός μας εκπέμπει δοκιμαστικά και μόνο με μουσική ενώ όσοι/ες θέλουν μπορούν να πάρουν τους κωδικούς του που αναγράφονται κάτω απ’ το λογότυπο του και να τον παραθέσουν στο μπλογκ ή στην ιστοσελίδα τους.

Τα όποια «ζωντανά» προγράμματα γίνονται και θα εξακολουθούν να γίνονται στην διάρκεια του καλοκαιριού έχουν στόχο να εξοικειωθούν μ' αυτή την διαδικασία κάποια άτομα που θα αναλάβουν να κάνουν εκπομπές.
Επιδίωξη μας είναι τον Σεπτέμβρη σε ανοιχτή συζήτηση και στην οποία θα καλέσουμε κοινωνικές συλλογικότητες, αντιρατσιστικές οργανώσεις, στέκια καταλήψεων κ.α να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα με την συμμετοχή σ’ αυτό το εγχείρημα όσο περισσοτέρων ατόμων και συλλογικοτήτων γίνετε.

2 σχόλια:

  1. "Τα όποια «ζωντανά» προγράμματα γίνονται και θα εξακολουθούν να γίνονται στην διάρκεια του καλοκαιριού έχουν στόχο να εξοικειωθούν μ' αυτή την διαδικασία κάποια άτομα που θα αναλάβουν να κάνουν εκπομπές."

    Θα υπάρξει ανάρτηση για τις "έκτακτες" εκπομπές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σέρβερ μας παρέχει την δυνατότητα να υπάρχουν 6 "παραγωγοί" εκπομπών. Αυτή την στιγμή έχουν κωδικούς 4 σύντροφοι που κάνουν κάποιες δοκιμαστικές εκπομπές. Λογικό είναι, λοιπόν, να μην ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ποιος κάνει "ζωντανή" εκπομπή να το ανακοινώνουμε. Αν υπάρξει κάποια εργατική κινητοποίηση ή κινηματική εκδήλωση που θα προσπαθήσουμε κα καλύψουμε με τον σταθμό μας στην διάρκεια του καλοκαιριού θα το ανακοινώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή