Pages

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Α. Λοβέρδος: Προκλητική αναίδεια και αλητεία

Της Τ. Γ.

Κ. Λοβέρδο! Αν στο χαρακτήρα σας υπήρχε το παραμικρό ψήγμα ήθους και ανθρωπιάς, μια δημόσια συγγνώμη, θα ήταν η απάντηση στην επιστολή της μητέρας της  Μαρίας ,που έσβησε στα 32 της χρόνια, έχοντας γνωρίσει , χάρη σε σας , την απόλυτη ταπείνωση και τον εξευτελισμό!

Αλίμονο όμως! Αυτό προϋποθέτει ηθική και εντιμότητα, στοιχεία που ως γνωστό, δεν διαθέτετε! Τον δικό σας ύπνο, δεν ταράζει η δολοφονία, πρωτίστως, της ψυχής δεκάδων κοριτσιών που οδήγησε και στην απώλεια τους! Το δικό σας ύπνο ταράζει μόνο το τσαλάκωμα του πολιτικού σας προφίλ!

Κι έτσι καμιά συγγνώμη δεν ζητήθηκε, από τη πονεμένη μάνα, καμιά απάντηση δε δόθηκε για τον εφιάλτη που βίωσαν τα δυστυχισμένα αυτά πλάσματα! Προσπάθεια μόνο αποποίησης των ευθυνών! Λες και εξαφανίστηκε η  υπογραφή σας από τις υγειονομικές διατάξεις που οδήγησαν στην διαπόμπευση των κοριτσιών αυτών!

Και είναι προκλητική αναίδεια και αλητεία να μιλάτε εσεις ''για την οδύνη της απώλειας ενός ανθρώπου''! Είστε ο ηθικός αυτουργός πολλών θανάτων! Αποδεχτείτε το και την επόμενη φορά που θα περάσετε από καθρέφτη , σταθείτε μπροστά του και φτύστε τον!

Διαβάστε ακόμα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας βασανιστής αδυνάμων και αρρώστων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου