Pages

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

2017: Ένα έτος γεμάτο Νίκες για τους Φαντάρους!

[Παρουσιάζουμε μερικές μόνο από τις πρόσφατες αναμετρήσεις του Κινήματος των Φαντάρων]
Νομίζουμε ότι είναι κοινή πεποίθηση πλέον για όσους ζουν από κοντά την χακί καθημερινότητα ότι τα στρατόπεδα αποτελούν χώρους μαζικής αμφισβήτησης και νικηφόρας δράσης της νεολαίας.
Παρά τους μύθους ότι "στον Στρατό δεν υπάρχουν δικαιώματα", "στον στρατό όποιος υπερασπίζει τα δικαιώματα του βρίσκει τον μπελά του", "βάλε βύσμα, κάνε υπομονή, άστο να περάσει"...
Η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποδεικνύει ότι μόνο όταν αμφισβητείς, μόνο όταν συγκρούεσαι, μόνο όταν παρεμβαίνει το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό απαντιέται η Αυθαιρεσία και η Παρανομία, κρύβονται οι Φασίστες και σταματά η εθνικιστική προπαγάνδα μπαίνει εμπόδιο στην πολεμοκαπηλεία και το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, στον πόλεμο κατά των προσφύγων και στην εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, στην Κατασταλτική δράση του Στρατού και στην Στρατολόγηση Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Πλέον, εδώ και χρόνια μπορούμε να μιλάμε για Κίνημα Μέσα στον Στρατό από συναδέλφους στρατιώτες που βγαίνουν μπροστά, κάνουν προσωπική τους υπόθεση όλα αυτά.
Είναι κάτι που τρομοκρατεί την κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας, που σπέρνει τον πανικό στις διοικήσεις των μονάδων.

Ας δούμε πως απαντά το κράτος:
  • Έφτασαν να μας διώξουν δικαστικά. ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Η δικαστική δίωξη έπεσε στο κενό...
  • Έφτασαν να φτιάξουν "Γραφείο Παραπόνων του Οπλίτη" για να αφοπλίσουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΛΕΗΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΥΕΜΕΝΩΝ. Οι καταγγελίες των φαντάρων αυξήθηκαν.
  • Έφτιαξαν Ενώσεις Στρατιωτικών που έγιναν κομματικά μαγαζιά των "συνδικαλιστών υπαλλήλων" του Υπουργείου Άμυνας, της ΝΔ και των ΝΑΖΙ δολοφόνων της Χρυσής Αυγής που οι Υποκριτές Καιροσκόποι είναι αντίθετοι, με την στήριξη δημοσιογράφων όπως ο Κότζακ και η Χοντρή Κυρία. Όμως κάθε στρατιωτικός "που θέλει να βρει το δίκιο του" θα απευθυνθεί στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΙΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ


8η ΕΑΝ Καλπάκι: Με ΝΙΚΗ αποχαιρετά το 2017 το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ http://diktiospartakos.blogspot.gr




ΝΙΚΗ: Άρον άρον μετάθεση Διοικητή στο ΚΕΠΒ Θήβας μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Άσκηση Καταστολής Πλήθους;http://diktiospartakos.blogspot.gr







ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου