Pages

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ο εξευτελισμός των επιβατών από την Ελλάδα στο Μόναχο

Γράφει ο melito  

Ακουγα και διάβαζα τα όσα γίνονταν από τους Γερμανούς "φίλους" στα αεροδρόμια της Γερμανίας σε βάρος των επιβατών που προέρχονταν από την Ελλάδα άλλα είχα την τύχη στις 29 του μήνα να τα ζήσω προσωπικά στο αεροδρόμιο του του Μονάχου.

Η συνθήκη Σέγκεν την οποία υπέγραψαν οι "πολιτισμένοι και ενωμένοι" της ΕΕ είναι πλέον ένα κουρελόχαρτο και μάλιστα ποδοπατημένο.

Κατεβαίνοντας τη σκάλα του αεροπλάνου μας υποδείχτηκαν ασφαλίτες και ένστολοι αστυνομικοί οι οποίοι "χτένιζαν" τον κάθε επιβάτη από την Αθήνα.
 Αφού μας οδήγησαν στο χώρο έλεγχου διαβατηρίων όπου κάποτε δεν γινόταν κανένας έλεγχος μας υποδέχτηκαν 4 σιδερόφρακτοι αστυνομικοί οι οποίοι με ισχυρούς μεγεθεντικούς φακούς έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο διαβατηρίων όλων των επιβατών, αλλά επέμειναν στον έλεγχο επιβατών
μεσογειακής και αφρικάνικης προέλευσης.

Η ουρά που σχηματίστηκε ήταν ατελείωτη και πολλοί επιβάτες είχαν εκνευριστεί λόγω κούρασης αλλά και διότι είχαν βιασύνη λόγω ανταποκρίσεων πτήσεων. Ήταν μια τυραννική κατάσταση
την οποία κάθε επιβάτης καταδίκαζε με τον τρόπο του.

Τα όσα ισχυρίζονται οι ελληνικές αρχές του Κοτζιά περί συνεννοήσεως μεταξύ των Ελληνικών και των Γερμανικών αρχών για διευκόλυνση των επιβατών από την Ελλάδα είναι ένα τρανό ψέμα.
Οι επιβάτες από την Ελλάδα θα συνεχίσουν να βασανίζονται στα γερμανικά αεροδρόμια γιατί η συνθήκη Σέγκεν ανήκει στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου