Pages

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Αν πλέον αριστερός και πατριώτης είναι ο Μίκης δηλώνω απερίφραστα και με περηφάνια ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

 Κείμενο που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Γιώργος Μ.

Ευτυχώς τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν σταθεροί και αταλάντευτοι σε αυτό που πιστεύουν, τιμώντας παράλληλα και τους προγόνους τους!! Δεν καταλήγουν στα γεράματα να διασύρονται με τον χειρότερο τρόπο όπως ο Μίκης ο οποίος κατάντησε να δέχεται τα συγχαρητήρια του Κασιδιαρη!

Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν ήταν παρά μια αντικυβερνητική διαδήλωση υπό την ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς για ενα θέμα το οποίο η ίδια έχει ξεπουλήσει εδώ και δεκαετίες έχοντας παράλληλα και βασική ευθύνη για τη σημερινή παρακμή!
Βέβαια δεν εντυπωσιάζομαι. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα είχαμε κάνει ένα βήμα πιο μπροστά ως λαός και θα βαδίζαμε προς μια κοινωνία με θεμέλιο λίθο την προτεραιότητα των ανθρωπίνων αναγκών και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο!

Δυστυχώς ο σημερινός ελληνικός λαός (και όχι μόνο αυτός) απέχει παρασάγγας από κάτι τέτοιο, άγεται και φέρεται από τους πατριδοκάπηλους, ενώ παράλληλα κάνει αντίσταση με παπάδες, καλόγριες, Αδωνι, Ψωμιαδη, (ακομμάτιστα-γελάν και τα τσιμέντα), φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα, όντας πραγματικά ανίκανος να αντιδράσει στα καθημερινά πραγματικά του κοινωνικά προβλήματα.

 Όπως ακούγεται από πολλούς αυτή την περίοδο ( και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου) εδώ έχει πουληθεί το σπίτι μας και μας νοιάζει τι όνομα θα γράφει στο κουδούνι!!
Φυσικά το να αντιπαλέψεις την νεοφιλελεύθερη πολιτική σίγουρα έχει και προσωπικό κόστος, εν αντιθέσει με ένα δήθεν εθνικό ζήτημα το οποίο στα πλαίσια ενός κλίματος εθνικιστικού παροξυσμού μπορεί ανέξοδα να πλημμυρίσει τους συμμετέχοντες με συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι τα τελευταία χρόνια δε βιώνουν τίποτα άλλο παρά ήττες και η θέση τους γίνεται ολοένα και δυσχερέστερη.

 Ας κονταροχτυπιούνται οι δυστυχισμένοι και των δύο χωρών στην υγεία των εκατέρωθεν μπουρζουάδων, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., εκπροσωπούμενοι στις υποτιθέμενες εξεγέρσεις τους από αυτούς που δεν τολμούν να ψελλίσουν λέξη για όλα τα παραπάνω, και ας χαρακτηρίζουν όλους εμάς ανθέλληνες και προδότες! ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ! Αν πλέον αριστερός και πατριώτης είναι ο Μίκης δηλώνω απερίφραστα και με περηφάνια ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

Τα μόνα συναισθήματα που νιώθω μετά τα γεγονότα της Κυριακής είναι απογοήτευση και θλίψη.
Εν κατακλείδι δεν μπορώ από την άλλη να μην αναφερθώ στη μικρή ελπίδα που εξακολουθεί να ζει μέσα μου, καθώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν αυτοί οι οποίοι τολμούν να ονοματίσουν και να στοχοποιήσουν τον πραγματικό εχθρό, τολμούν να αναμετρηθούν μαζί του στο μετρό του εφικτού ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, (πράγμα που έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές) και που εν τέλει χαράσσουν συλλογικά το δρόμο, ρίχνοντας το σπόρο,για την κοινωνική χειραφέτηση.
Αν ποτέ ο σπόρος ανθίσει τότε και μόνο θα μπορώ να πω πως είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας. Εως τώρα αυτός ο λαός με γεμίζει μόνο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου