Pages

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Όσο πλησιάζουμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου τόσο η τρομοκρατία της ΝΔ θα αυξάνεται.

Γράφει ο mitsos175

14 Νοέμβρη 1973: Ο κόσμος αψηφά τους δήμιους πραξικοπηματίες. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, η Αντίσταση στη Χούντα και κάθε δικτατορία αρχίζει. Στις 17 οι δεξιοί δολοφόνοι θα χτυπήσουν χιλιάδες ήρωες που ήθελαν Ψωμί Παιδεία και πάνω από όλα Ελευθερία. Όμως σε λιγότερο από ένα χρόνο η στυγνή δικτατορία της δεξιάς και της CIA θα καταρρεύσει. Η Εξέγερση είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Η ΝΔ φοβάται, τρέμει. Το έδειξε με την σπασμωδική της αντίδραση να στραφεί με τους δικαστές της σε βάρος της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνης Κατσίμπα    

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Δεν ξεχνά τα βασανιστήρια, την καταπίεση, τις διώξεις, τους φόνους, την προδοσία. Όσοι συμμετείχαν στην εξέγερση δεν φοβήθηκαν πολύ χειρότερα από ένα ιό. Δεν φοβήθηκαν τα δεξιά αποβράσματα, τους δήμιους της ΕΣΑ, τους φονιάδες. Πάλεψαν και νικήσαν.

Όλα αυτά τα χρόνια κάθε 17 του Νοέμβρη οι δεξιοί πονάνε. Θυμούνται τα εγκλήματα που έκαναν και την συντριβή τους από τον κόσμο που κατέβηκε μαζικά να στηρίξει ένα δίκαιο αγώνα. Ημέρα ντροπής και ήττας για τους δεξιούς, ημέρα νίκης και υπερηφάνειας για μας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τιμήσουμε όπως εμείς θέλουμε τους ήρωες μας, τους νεκρούς μας, στους οποίους χρωστάμε τόσα πολλά.

Στην προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου επιστρατεύεται και ο ιός, που χάρη στην πολιτική της ΝΔ κάνει θραύση. Ακόμα και οι παπάδες! Κόλλησε λέει όλη η Ιερά Σύνοδος. Μπα; Τι μας λέτε; Αφού στην Εκκλησία δεν κολλάει.

Το ξέρουμε πως το παπαδαριό είναι τίγκα στον κορονοϊό, αλλά ο χρόνος που το παραδέχονται είναι ύποπτος. Για να μην ανησυχούν όμως οι φασίστες και ο Χρυσοχουντίδης, λέμε πως στη διαδήλωση δεν πρόκειται να γλείψουμε κανένα κουτάλι ούτε να φιλήσουμε εικόνες ή χέρια. Άλλωστε δεν θα είμαστε σε κλειστό χώρο.

Και τώρα μερικές απαντήσεις στις απορίες.

Γιατί ο ιός κολλάει από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 πρωί και όχι τις άλλες ώρες;

Γιατί οι σκλάβοι πρέπει να δουλεύουν καθημερινά αλλά να υπακούν κιόλας σε παράλογες εντολές.

Γιατί στα Δημοτικά δεν κολλάει ενώ στα Γυμνάσια και τα Λύκεια ναι;

Γιατί στα Δημοτικά πρέπει οι είλωτες γονείς πρέπει να φυλάξουν τα παιδιά αν μείνουν σπίτι. Τα μεγαλύτερα μένουν και μόνα τους.

Οι μπάτσοι που έχουν ιό μπαίνουν μες τα λεωφορεία και κολλάνε και όσους βάζουν πρόστιμο. Μακριά από μπάτσους και βουλευτές ΝΔ. Είναι γεμάτοι. Και παπάδες φυσικά.

Μητσοτάκη, είμαστε ενήλικες. Που σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε άδεια να βγούμε από το σπίτι μας. Επίσης έχουμε τελειώσει το στρατιωτικό. Άρα ούτε αδεία εξόδου και αναφορές χρειαζόμαστε.

Μάζεψε τους δικούς σου βουλευτές που κόλλησαν σχεδόν όλοι και μετά κάνε μας κήρυγμα. Πες και στα φερέφωνά σου στα κανάλια να φοράνε μάσκες. Αυτές του κουμπάρου που είναι μπόλικες και μπορούν να γίνουν και τραπεζομάντιλα.

Ό,τι και να κάνεις, εμείς στη συγκέντρωση θα πάμε. Φυσικά θα τηρηθούν τα σωστά μέτρα ασφαλείας, γιατί εμείς δεν είμαστε μαλάκες σαν αυτούς που σου έδωσαν την κουτάλα. Πήδα τώρα μέχρι το ταβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου