Pages

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Αν ήμουν πιστός Χριστιανός.

Γράφει ο mitsos175

«Αλίμονο σας "θεούσες" υποκριτές! Ήρθε η τιμωρία από το Θεό για τις αμέτρητες και μεγάλες αμαρτίες σας.

Που άλλα λέτε και άλλα κάνετε. Που μιλάτε για Θεό Αγάπης και Ελέους, αλλά σκορπάτε το μίσος σας στο φτωχό και τον αδύναμο.

Καπηλεύεστε τη θρησκεία. Πάτε στο ναό για να δείξετε στους άλλους πως πιστεύετε, αλλά δεν πιστεύετε σε τίποτε παρά μόνο στο χρήμα και τη βόλεψή σας.

Κατακρίνετε τους φτωχούς ακόμα κι όταν δεν φταίνε σε τίποτε, όμως όχι μόνο σωπαίνετε όταν εγκληματεί ο ισχυρός, τον υποστηρίζετε από πάνω!

Πρώτοι στο φαγοπότι και το ρουσφέτι! Κι ενώ έχετε τις κοιλιές γεμάτες, δεν θέλετε να έχει ο άπορος ένα ψίχουλο. Τέτοια καθάρματα είστε!

Εκμεταλλεύεστε το συνάνθρωπο. Πατάτε επί πτωμάτων για να πλουτίσετε, χτυπάτε ανέργους, ανθρώπους που δεν είναι κηφήνες και παράσιτα σας εσάς.

Αλίμονο σας αν ξυπνήσουν οι σκλάβοι. Θα αρπάξουν το βούρδουλα και σας αρχίσουν εσάς, δήμιοι και ντροπή του ανθρώπινου είδους!

Κάνατε κόμμα με τους ναζί εγκληματίες σατανιστές. Δίπλα - δίπλα στα εθνικιστικά πανηγύρια κατά ανθρώπων που δεν σας πείραξαν ποτέ.

Ψεύτες, συκοφάντες, υποκριτές, άπληστοι και άρπαγες. Μια ζωή είσαστε απατεώνες, εγκληματίες και προδότες!

Λέτε υπέρ της δικτατορίας, υπέρ των καθαρμάτων που βασάνιζαν και σκότωναν τον κόσμο, όσο εσείς κι οι ελεεινοί σας πρόγονοι έτρωγαν τις σάρκες των πτωμάτων.

Ανθρωπόμορφα τέταρτα, χαίρεστε με τη δυστυχία και βρίσκετε ευκαιρίες να γδέρνετε τους άλλους.

Τιποτένιοι δειλοί, βρίζετε, διώχνετε και χτυπάτε τους αθώους.

Θα έχετε κακό ψόφο γιατί ψοφίμια είστε κι όχι άνθρωποι. Σάπιοι ως το μεδούλι, τυμβωρύχοι που εκμεταλλεύεστε τη συμφορές για να σκορπάτε τον τρόμο.

Φονιάδες, γιοί φονιάδων και προδοτών! Δεν θα γλυτώσετε τη δίκαιη τιμωρία!»

Αυτά θα έλεγα, ΑΝ ήμουν πιστός πραγματικός Χριστιανός. Θα πίστευα πως ο ιός είναι πράγματι τιμωρία για ορισμένους. Παπάδες, μπάτσους, νεογιδοκράτες φασίστες, οι οποίοι μας πήραν στο λαιμό τους.

Όμως είμαι Άθεος Κομμουνιστής. Η χούντα εκμεταλλεύεται την κατάσταση που η ίδια δημιούργησε με την πολιτική της. Δεν περιμένω καμία Θεία Δίκη. Η δικαιοσύνη θα έρθει όταν εξεγερθούν οι καταπιεσμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου