Pages

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ποιος θα φάει το καπέλο του;

Γράφει ο mitsos175

Ο Τζον Ρόμπαξ είναι χαρακτήρας των κόμικς της Disney. Είναι μεγάλος αντίπαλος του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Διάβαζα Μίκυ Μάους πολύ παλιά, κι όταν αυτοί οι δυο πλούσιοι συναντιόνταν, ήξερα πως στο τέλος ο ένας θα φάει το καπέλο του. Αυτός δεν ήταν άλλος από το Βαγγέλη! Βαγγέλη είπα; Πως μου ήρθε;

Ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι με κανένα πλούσιο. Τα πλούσια παπάκια θα ήθελα να τα κάνω με πορτοκάλι. Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί για το κέρδος μεταξύ τους και μάλιστα άγριοι.

Να δούμε ένα κόλπο του Ρόμπαξ εναντίον του Σκρουτζ που γύρισε όπως στο κόμικ εναντίον του. Πρέπει να ομολογήσω πως δεν ξέρω όλες τις επιχειρήσεις που έχει το Μαρινάκη. Πως μου ήρθε να σκεφτώ το Μαρινάκη; Κι εγώ απορώ. Ποιος θα λύσει την απορία;

«Για να μην έχετε απορίες ο Μαρινάκης βάζει το in να γράψει δυσφημιστικό άρθρο για το skroutz και από πάνω πετάει διαφήμιση του shοpflix (το οποίο μαντέψτε, ανήκει στον Μαρινάκη). Ξεφτίλες. Αν ήμουν skroutz θα βάραγα αγωγές εκατομμυρίων στο μπουρδέλο τους».

«Καλημέρα στους υπαλλήλους του Μαρινάκη που έφτιαξαν το #cancel_skroutz μπας και πάρουν μερίδιο από την πίτα».

Αυτό πόνεσε σαν ήττα του Ολυμπιακού εντός έδρας με βαρύ σκορ.

«Μετά την επίθεση του Μαρινάκη με in. gr και πρώτο φλέμα κατά του #Skroutz ξαφνικά ανοίγονται λογαριασμοί με 0 followers/following και τυγχάνει το 1ο tweet να είναι αυτό. #cancel_skroutz Μόνο και μόνο λόγω της ίδια ιδιοκτησίας με τα ΜΜΕ του χοντρού, ποτέ shopflix»

«Μαρινάκη δεν θα σου δώσουμε ούτε τον πυρετό μας, πόσο μάλλον να στηρίξουμε το shopflix! Το #σκρουτζ είναι άψογο τόσα χρόνια! Ουστ! #cancel_skroutz not!!»

Μην τα πολυλογώ, ο κόσμος εξαγριώθηκε.

Ευάγγελε: Είναι άλλο να διαφημίσεις το μαγαζί σου, κι άλλο να λες συκοφαντίες και ψέματα για τους ανταγωνιστές σου. Το κάνεις και με το υποκατάστημα της ΝΔ, δεν πρέπει.

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Για να εξοργίζεται έτσι, μάλλον άλλος έχει το πρόβλημα.

Τα όσα γίνονται είναι μια απάντηση και στους νεοφιλελέ. Δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Εκείνος που έχει άκρες, θα κάνει μονοπώλιο. Αυτός είναι ο σκοπός. Όχι μόνο του Μαρινάκη, κάθε πλούσιου. Βέβαια ο τρόπος διαφέρει. Του Βαγγέλη είναι πιο πονηρός.

Αλλά το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Κοίτα εσύ το μαγαζί σου, Βαγγέλη μου, κι άσε τα άλλα. Άμα είναι καλό, θα έρθει ο κόσμος μόνος του. Δε χρειαζόμαστε κηδεμόνες. Έχουμε μυαλό, δυστυχώς για μερικούς - μερικούς.

Στο μεταξύ Βαγγέλη, δεν πληρώνεις εκείνα τα δάνεια της ΝΔ, μιας κι είσαι ιδιοκτήτης της ; Για να μην πει κανείς ανταγωνιστής σου τίποτα το λέω… Άλλα όποιος πει, κάτι ξέρει αυτός. Τσιμέντο να γίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου