Pages

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Συμφωνώ και καταλαβαίνω.

Γράφει ο mitsos175

Τράβηξε την προσοχή μου ένα σχόλιο του Κύρτσου, στο οποίο απάντησε ο Ηλίας Κυριόπουλος, γιός του καθηγητή Γ. Κυριόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απεβίωσε από τον κορωνοϊό.

Το σχόλιο του Κύρτσου ήταν αυτό:

Έφυγε από κορονοϊό ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γ. Κυριόπουλος. Ήταν τριπλοεμβολιασμένος. Το ποσοστό των τριπλό εμβολιασμένων σε ΜΕΘ και θανάτους ανεβαίνει. Είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα; Ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται…

Η απάντηση του Κυριόπουλου ήταν:

Προς ενημέρωσή σας, ο πατέρας μου ήταν ανοσοκατεσταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου.

Συμφωνώ και με τους δυο.

Συμφωνώ με τον δεξιό ευρωβουλευτή, όσον αφορά την παρατήρηση για τη αύξηση των θανάτων και τα ερωτήματα, τα οποία είναι και δικές μας απορίες. Συμφωνώ επίσης και καταλαβαίνω απόλυτα τον γιο του μακαρίτη καθηγητή όταν λέει «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική».

Πράγματι θα πρέπει επιτέλους να πάψει αυτός ο πλαστός διχασμός μεταξύ εμβολιασμένων ή «μπολιασμένων» και ανεμβολίαστων ή «ψεκασμένων». Λένε κι άλλους χαρακτηρισμούς ακόμα βαρύτερους.

Κύριε Κυριόπουλε, συμφωνώ μαζί σας περισσότερο από όσο συμφωνώ με τον Κύρτσο. Έχω χάσει ανθρώπους μου από διάφορες αιτίες περιλαμβανομένου του καταραμένου αυτού ιού. Αυτό το αίσχος, να κοιτάμε, αν ήταν εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος ο θανών, πρέπει να σταματήσει. Δεν ενοχλεί μόνο εσάς ενοχλεί, εμένα και όλους όσους χάσαμε ανθρώπους μας να το ακούμε.

Ποιος το ξεκίνησε; Εδώ έχει δίκιο ο Κύρτσος. Η κυβέρνηση ήταν πρώτη που έκανε αυτή την αθλιότητα. Δεν έβγαιναν να μας πουν στα πετσωμένα ΜΜΕ «είναι τόσοι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ» κατηγορώντας ουσιαστικά τα θύματα της πολιτικής τους, της υποβάθμισης του ΕΣΥ;

Κι όταν έλεγαν οι συγγενείς των θυμάτων «μα είχαν και άλλα νοσήματα», δεν έλεγαν «γι αυτό πρέπει να εμβολιαστούν, ώστε να προφυλαχθούν»; Τώρα λοιπόν που πεθαίνουν και τριπλά εμβολιασμένοι, βγαίνουν οι ΑΡΔ (δεν αναφέρομαι σε κανένα συγγενή κανενός) και λένε διάφορες σαχλαμάρες.

Μα τα εμβόλια τα κάναμε εμείς, που έχουμε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, για να προφυλαχθούμε, δεν τα κάναμε για να πεθάνουμε! Αν δεν προφυλάσσουν, να το πουν. Οικογένειες γνωστών και φίλων κόλλησαν από τα παιδιά, τα οποία, παρότι δεν έκαναν εμβόλιο, δεν αρρώστησαν σοβαρά, σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους υπερήλικες που κάποιοι δυστυχώς απεβίωσαν.

Δεν ρωτάμε λοιπόν για έναν άνθρωπο, αλλά για δεκάδες χιλιάδες κι απαιτούμε την αλήθεια. Αν δεν προφυλάσσουν εμάς, που είμαστε ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα, να φτιάξουν άλλα εμβόλια, καλύτερα.

Απαιτούμε επίσης φάρμακα, γιατρούς, ΜΕΘ, νοσοκομεία. Έχουμε 28.274 νεκρούς τόσους δεν έχουν ούτε σε πόλεμο! Φτάνει, ως εδώ!

ΥΓ: Βγάζουν τις μάσκες με 70+ νεκρούς την ημέρα, ενώ μας είχαν κάνει χειρότερα από τη Σαγκάη με λιγότερους από 10. Είδατε ο τουρισμός;

1 σχόλιο:

  1. Μη λες τέτοια - ορθότατα - τα έλεγα πριν από 1 χρόνο και- για τα εμβόλια φίλε mitsos175, θα στην πέσει άσχημα ο Leo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή