Pages

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Ποιος κυβερνάει; Ο Ρουσόπουλος;



Όντως ζούμε πρωτόγνωρες πολιτικές καταστάσεις. Ποιος θα το περίμενε ποτέ ότι ο Δημήτρης Ρίζος θα έκανε τέτοια προσωπική επίθεση στον Κώστα Καραμανλή μέσα από την εφημερίδα του!!

Γράφει πρωτοσέλιδα στον «Αδέσμευτο Τύπο»:

«Σε ποιο δημοκρατικό κράτος, στον κόσμο ολόκληρο, φιμώνουν τους βουλευτές, τους εκπροσώπους του λαού, και δεν τους επιτρέπουν να έχουν άποψη; Και όμως έκπληκτοι οι πολίτες αυτού του τόπου αντιμετωπίζουν την πιο σχιζοφρενική πραγματικότητα: Ένα καθ’ ‘όλα δημοκρατικό πρωθυπουργό να επιβάλει στους εκλεγμένους βουλευτές του την απόλυτη σιωπή. …
… Και να διαγράφει και να αποπέμπει όσους δηλώνουν την αγάπη τους στο πρόσωπο του!!!
Διαβάστε τις δηλώσεις και του Γιαννόπουλου και του Δαϊλάκη. Τίποτα πιο αυτονόητο και πιο φυσιολογικό.
Κι όμως…
Τελικά ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;
Μήπως ο Θόδωρος Ρουσόπουλος;».

Δεν τον τσίμπησε μύγα τον Ρίζο. Απλώς ο άνθρωπος έχει πολιτική διορατικότητα και βλέπει ότι αν συνεχίσει την ίδια τακτική ο Καραμανλής ή διαφορά που έχει με το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι αναστρέψιμη.

Και δεν είναι μόνο ότι «πονάει» την δεξιά παράταξη.
Ο ίδιος –όπως έχουν γράψει τα «ΝΕΑ»- από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η Ν.Δ είναι «σύμβουλος» στην Ε.Τ και τσεπώνει 7.000 ευρώ τον μήνα. Αν χάσει η Νέα Δημοκρατία την εξουσία θα πουλέψει κι αυτός απ’ την αργομισθία.

Γ’ αυτό χτυπάει την καμπάνα. Θα τον ακούσει ο Καραμανλής ή θα παραμείνει να ακούει μόνο τα σήμαντρα απ’ το μοναστήρι Βατοπαιδίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου