Pages

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Aπαλλάχθηκε ο Ακροδεξιός Εύελπις από το πειθαρχικό της Σχολής: τώρα επιτρέπεται να απαγγέλλει τον ύμνο της Χούντας και να βασανίζει ανενόχλητος!!!

Τέσσερις ολόκληρες μέρες χρειάστηκε το Πειθαρχικό της Σχολής, καθώς συνεδρίαζε από  την Τρίτη έως την Παρασκευή, για να αθωώσει τον ακροδεξιό τραμπούκο Εύελπι που πρόσβαλλε βάναυσα την ιστορική μνήμη του λαού μας και αποκάλυψε με τις αλητείες του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και στην επέτειο του Πολυτεχνείου ότι ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός ξέρει να προστατεύει τους πραιτοριανούς του.
Ο νέος ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αναγορεύεται σε Προστάτη Άγγελο επικίνδυνων ακροδεξιών τραμπούκων αφού η αθώωση του αχαρακτήριστου Εύελπι και της συμμορίας του στην Σχολή Ευελπίδων, έπεται της αθώωσης των ακροδεξιών ΟΥΚάδων που φώναζαν εμετικά συνθήματα μαζί με μέλη της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Εύελπις έτυχε της υπεράσπισης του αφάν κατέ της κοινωνίας μας:  δύο καθηγητές της Σχολής  Ευελπίδων, που δεν ξέρουν και δεν άκουσαν τίποτε για το εμετικό κλίμα που επικρατεί στην Σχολή, τέσσερις απόστρατοι στρατηγοί κι ένας ιερέας!

Με 3-2 ψήφους απαλλάχθηκε ο Εύελπις! Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι τα πραγματικά γεγονότα με τους ακροδεξιούς Ευέλπιδες είχε εκμεταλλευτεί πολιτικά ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος, δίνοντας ξεχωριστή προβολή σε συνεργασία με την ΕΥΠ και το αμαρτωλό δημοσιογραφικό συγκρότημα. Επί της ουσίας ο Δ.Αβραμόπουλος συνεχίζει με προσεκτικούς χειρισμούς την πολιτική Μπεγλίτη. Η προβολή του κινδύνου στρατιωτικού πραξικοπήματος   που προέβαλε ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης έγινε αντικείμενο προπαγάνδας από τον νέο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο που ακολουθεί πιστά τα σχέδια αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων του προκατόχου του.
Αφού ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος έκοψε τη φόρα των στρατιωτικών για αυτοτελή παρέμβαση και προβολή διεκδικήσεων, αφού νομιμοποίησε τη μαζική σφαγή των ανώτατων αξιωματικών του προκατόχου του, τώρα έρχεται να βάλει κάτω από τις φτερούγες του τους στρατιωτικούς. Τους αφήνει εκτός ενιαίου μισθολογίου, δεσμεύεται ότι δε θα τους απολύσει και προτάσσει τα στήθια του προ της Τρόικας «στα μέτρα που έχουν από κοινού συμφωνήσει», προχωρά τα μέτρα πολεμικής αναβάθμισης και τους εξοπλισμούς.

Εμείς προειδοποιούμε τον εργαζόμενο λαό μας ότι πλέον μπαίνουμε σε μια φάση επικίνδυνης κλιμάκωσης πολεμικής και κατασταλτικής που το αστικό σύστημα εξουσίας αποφασίζει να εγκολπωθεί ξανά τους στρατιωτικούς για να τους χρησιμοποιήσει ως αιχμή του δόρατος του σύγχρονου μιλιταρισμού, του πολεμικού τυχοδιωκτισμού που εμπεριέχεται  στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό και στην ένταση της συμμετοχής των ενόπλων δυνάμεων  στις νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Διαβάστε επίσης:
ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΨΟΝΙΑ:

7 σχόλια:

  1. 3-2. Μάλιστα. Έτσι για να έχουν άλλοθι ότι τάχα μειοψήφησαν. Τι θες να πεις; θα ρωτήσει κάποιος. Θέλεις δηλαδή ένα νέο παιδί να τιμωρηθεί επειδή φώναξε συνθήματα; Όχι. Δεν θέλω την τιμωρία κανενός. Το σύστημα είναι αυτό που πολεμάω. Ορισμένοι πλουτοκράτες, πολιτικοί, στρατιωτικοί, διευθυντές, το απαρτίζουν. Ο νέος αυτός προορίζεται για μεγάλος στρατηγός. Πρέπει όμως να γνωρίζει, σαν μελλοντικός ηγήτορας, πως δεν πρέπει να μισείς τυφλά. Το τυφλό μίσος έκανε τους Γερμανούς να καταστρέψουν τον κόσμο πριν τους καταστρέψουν. Η χούντα νέε μου, πούλησε την Κύπρο. Έκανε ένα πραξικόπημα, για να ρίξει τον "Κάστρο της Μεσογείου" με τα γνωστά τραγικά επακόλουθα. Επιπλέον, νομίζω, ότι ορκίστηκες πίστη στο Σύνταγμα, και επομένως, το ισχύον πολίτευμα. Δεν τα έχω μαζί σου. Τα έχω με αυτούς που σε εμβολίασαν με μίσος, με αυτούς που σε κάνουν δικό τους. Εύχομαι μαζί με την λαμπρή σταδιοδρομία που έχεις στο στρατό, η πείρα να σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις τις παγίδες, τις απάτες. Να σου διδάξει ότι το θάρρος μαζί με την υπομονή και την ψυχραιμία οδηγεί στη νίκη, ενώ ο φανατισμός οδηγεί σε λάθη και καταστροφές. Ότι ο βαθμοφόρος δεν πρέπει απλά να θέλει, αλλά και να γνωρίζει. Κυρίως όμως να ΕΝΩΝΕΙ, όχι να διχάζει. Αλλιώς δεν μπορεί να έχει την ευθύνη άλλων ανθρώπων. mitsos175.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mitsos 175 Η χούντα δεν πούλησε την Κύπρο αλλά τα μεγάλα λαμόγια (Καραμανλής-Μακάριος) για να πέσει η χούντα. Δεν αναρωτιέσαι γιατί 38 σχεδόν χρόνια μετά, δεν έχει ανοίξει ο φάκελλος της Κύπρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχω καμια υποψια οτι αυτο το σκατο θα γινει μεγαλος στρατηγος.μεγαλος φασιστας σιγουρα τωρα που αυτο το τσογλανι οπως και τα αλλα ζωα των ουκ με την ατιμωρισια που απολαμβανουν πειραν πανω τους ! εμπασει περιπτωσει το συστημα δειχνη με καθε τροπο τη ειδους στρατο και στρατιοτικους χρειαζετε! οσω για αυτο το αγραματο τσογλανι θα ερθει και η ωρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ περιττά! Το θέμα είναι αν είναι ένοχος ή όχι, αν το ΕΚΑΝΕ ή όχι!
    Προφανώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!! Ο «κύριος» αυτός είναι ΥΠΕΡΑΝΟ του νόμου και των κανονισμών, αυτό να το θυμόμαστε όλοι οι υπόλοιποι!

    ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Και πάλι ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. red1917 ..mitso νομιζω οτι απο ιστορια δεν τα πας καλα !το ξεπουλημα της κυπρου αρχιζει απο την στιγμη τησ ανοδου στην εξουσια του καραμανλη πραξικοπηματικα και με τησ ευλογιες των ξενων ! ακριβως για αυτο το δωρο ο καραμανλης θα συρει την κυπρο στην συμφωνια ζυριχης λονδινου που αναγνωριζει σαν εγγυητρειες δυναμεις την ελλαδα την αγγλια και την τουρκια ! αυτο το χαλουσε η παραμονη της ελληνικης ταξιαρχιας στην κυπρο που φροντισε η χουντα να την τραβηξει πισω,μετα απο αυτο ο δρομος ειχε ανοιξει! χρειαζωνταν απλος το πραξικοπημα εναντια στον μακαρια για να εχουν οι τουρκοι και τυπικα τον λογω για την εισβολη !καθολου ομως δεν διαφωνο οτι δεν ανοιξε ο φακελος γιατι και παρα πολλα πολιτικα πρωσοπα επεξαν των βρωμικο ρολο τουσ σε αυτη την τραγωδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χούντα του Παπαδόπουλου, όπως αυτή του Παπαδήμιου πούλησαν τη χώρα. Το πραξικόπημα ήταν η αφορμή. Δεν το έκανε ούτε ο Καραμανλής (αυτός έκανε άλλα εγκλήματα μετά), ούτε φυσικά ο Μακάριος. Το πραξικόπημα δεν έδωσε μόνο πρόσχημα. ΑΔΥΝΑΤΗΣΕ την άμυνα της Κύπρου αφού οι Έλληνες και οι Κύπριοι πολεμούσαμε μεταξύ μας, ενώ ήδη γίνονταν απόβαση. Τα α/φη και τα πλοία της Ελλάδας θα μπορούσαν να πλήξουν άλλους στόχους, μέσα στην Τουρκία, εφόσον κηρύττονταν πόλεμος και ήθελαν να υπερασπιστούν το νησί. Για να μην αναφέρω την απόσυρση της Μεραρχίας πιο πριν. Ο φάκελος δεν άνοιξε, γιατί οι πολιτικοί επικύρωσαν την de facto κατάσταση, που δημιούργησε ο Ιωαννίδης και η κλίκα του. Να θυμίσω τι έλεγε; Ότι δεν επίκειται εισβολή κλπ κλπ; Ο δε Καραμανλής, λέγοντας "η Κύπρος είναι μακριά"! δέχτηκε, όπως σήμερα ο νέος δικτάτορας, τους όρους των ξένων. Ο λαός ξέρει πολύ καλά τι έγινε. Δεν πέρασαν και τόσα χρόνια. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που τα έζησαν από πρώτο χέρι. Και αυτοί, οι δικτάτορες, είχαν πάει στη Σχολή Ευελπίδων, και αυτοί ονειρεύονταν μεγάλες εκστρατείες, ένδοξες μάχες και τρίχες. Από τη βλακεία των φημισμένων στρατηγών, και την απληστία των εντιμότατων πολιτικών έχουν χαθεί αμέτρητες ζωές. mitsos175.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε διαφωνώ ότι το ξεπούλημα άρχισε πιο πριν. Με το πραξικόπημα όμως έγινε πράξη. Ήταν η κρίσιμη στιγμή, Το μοιραίο. Όπως κατ αναλογία με το μνημόνιο. Άρχισε η δουλεία από τη στιγμή που ο Καραμανλής μας έμπασε της ΕΟΚ. Αλλά το μνημόσυνο υπογράφηκε από τον ΓΑΠ. mitsos175.

    ΑπάντησηΔιαγραφή