Pages

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη Τύπου της "Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία"


Πρωτοβουλία Για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

Υποστηρίζεται από το ΚΚΕ(μ-λ), το Μ-Λ ΚΚΕ

                                                        και ανένταχτους αγωνιστές


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 Με αφορμή την πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, στις 7:00 το απόγευμα στο θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11) για να παρουσιάσει της βασικές της πολιτικές κατευθύνσεις και να συζητήσει με τον κόσμο του αγώνα, η «Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία», διοργανώνει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεντεύξεων της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2, ισόγειο).

5 σχόλια:

  1. Καλες ειναι αυτες οι πρωτοβουλιες αλλα το κυραρχο
    μεταξυ Μ-Λ ΚΚΕ και ΚΚΕ(μ-λ)παραμενει το ζητημα της ενοτητας των δυο αυτων οργανωσεων. Ιδεολογικο ζητημα δεν υφισταται και δεν επιτρεπεται "ο ασπροςη μαυρος γατος...." του Τενγκ Τσιαο Πινγκ η "η κλικα της Σαγκαης" να ειναι αιτια αυτες οι οργανωσεις να ειναι σε διασπαση. Αν σας χωριζαν βαθειες ιδεολογικες διαφορες ουτε λογος περι ενοτητας αλλα...Η ενοτη
    τα ολων των Μ-Λ ειναι διακαης ποθος. Στις ηγε σιες αυτων των οργανωσεων η ενοτητα μπαινει ως επιτακτικο καθηκον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ - ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ - ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ; Χρειαζόμαστε κι άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 7.27 ,εντάξει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,αλλά να λες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιμπεριαλιστική συνεργασία δεν το θέλει ούτε ο Θεός.Τον Παπαδημούλη και τον Τσίπρα τους ρώτησες;Σιγά μη σκίσουνε καμιά φόδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε 2.46 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ουτε καν αποδεχεται την υπαρξη ιμπεριαλισμου η το θεωρει μια δευτερευουσα συνθηκη αφενος και αφετερου διατεινεται πως η ελλαδα δεν ειναι χωρα εξαρτημενη και υποτελης αλλα αντιθετα ειναι ιμπεριαλιστικη καθως διαφορα ελληνικα ταχυφαγεια δραστηριοποιουνται στην ευρυτερη περιοχη των βαλκανιων!οποτε δεν υφιστανται αλλες δυναμεις περα απο το μ-λ κκε και κκε μ-λ που να θεωρουν αναγκαια και ικανη συνθηκη την εξοδο απο την εε και το νατο προκειμενου ο λαος να δει καλυτερες μερες ,μερες σοσιαλιστικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.09 Σωστός.Το ζήτημα του ιμπεριαλισμού ειναι βασικότατο.Ειδικά με αυτά που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα.Άρα θες αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο.

    2.46

    ΑπάντησηΔιαγραφή