Pages

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τη Δευτέρα κυκλοφορεί η "Εφημερίδα των Συντακτών"

Aπό τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η "Εφημερίδα των Συντακτών", από το συνεταιρισμό που συγκρότησαν εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον, ειδικά στις μέρες που διανύουμε...
Για περισσότερα:
http://www.efsyn.gr

9 σχόλια:

  1. Την τελευταία φορά είχαν το Σαβόπουλο και παραμύθιαζαν τον κόσμο της αριστεράς ότι είναι αντιμνημονιακοί και τα ρέστα.Μόνο ο ciaoant1 σε αυτό το blog και ο Αντώνης στο leninreloaded τόλμησαν να κριτικάρουν τους απατεώνες της Ελευθεροτυπίας.

    Τώρα έχει φύγει και ο ciaoant1,ο leninreloaded έχει μεταβληθεί σε γραφείο τύπου του ΚΚΕ,και όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια.Πώς να πάμε μπροστά με ανθρώπους που είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αλλάξουν τα πράγματα;

    Γιατί να στηρίξουμε; Εγώ απέχω από τέτοιες φυλλάδες που γράφουν άνθρωποι που ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που εσύ τουλάχιστον αξίζεις...
    Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι όλοι απατεώνες; Οι φυλλάδες που διαβάζεις εσύ, φαντάζομαι πως γράφονται από ανθρώπους που αξίζουν, μπορείς να μας τις υποδείξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σύντροφοι!
    τώρα διαφημίζουμε και αστικό τύπο, και μάλιστα αφιλοκερδώς!
    Τι να πει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολοκοτρώνη 8 η έδρα, ένα τετράγωνο από τη Χ. Λαδά 3.
    Μια χαρά κι ενδιάμεσα κάτι τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε σείς οπορτουνιστές του βαθέως κόκκινου.Δεν φτάνει που διαφημίζετε'αστικές φυλλάδες',θέλετε και να τις διαβάζετε από πάνω.Δεν σας αρκεί ο κομματικός τύπος της μιας και μοναδικής αλήθειας,που και'αντικειμενικός'είναι και δεν λέει ποτέ ψέμματα.Τι και αν πρόκειται για μια προσπάθεια των εργαζομένων για αυτοδιαχείρηση του μέσου που εργάζονται;Τι και αν το κόμμα του'λαού'ευαγγελιζεται στην δική του'λαικη'εξουσία,τα μέσα παραγωγής ότι θα περάσουν στους εργαζόμενους;Σημασία έχει ο λαός να μην ενημερώνεται απο αστοφυλλάδες.Μόνο το δικό μας μαγαζάκι διαθέτει τα γνήσια κομματικά έντυπα,που δεν αποπροσανατολίζουν και δεν αποκοιμίζουν το λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα: Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Που κυκλοφορεί αυτή η εφημερίδα; Που κάποιοι θα τη διαβάζουν αντί να παίρνουν το ΕΘΝΟΣ ή ΤΑ ΝΕΑ; Που το Βαθύ Κόκκινο δημοσιεύει την είδηση της κυκλοφορίας μιας νέας εφημερίδας; Σε λίγες ώρες θα έχουμε το πρώτο φύλλο της και θα μπορούμε να της κάνουμε όση κριτική θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8QkBrpxJzSU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά τώρα που κυκλοφόρησε η φυλλάδα, γιατί δεν κάνετε μια κριτική; Εκτός και αν απλά τη διαφημίζετε, αλλά χωρίς να βγάζετε άχνα για το περιεχόμενο της (που ήταν 'μία από τα ίδια', δηλαδή η χαρά του κάθε αριστερούλη της πλάκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμένω ακόμα την κριτική σας ........

    (ο ανώνυμος που έγραψε και στις 5:35 μ.μ. το προηγούμενο σχόλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή