Pages

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο Γ. Στουρνάρας έχει αυτογνωσία


Τουλάχιστον ο Γ. Στουρνάρας έχει αυτογνωσία για τα αισθήματα που τρέφει προς το πρόσωπο του ο Ελληνικός λαός.  Ο υπουργός οικονομικών στην Γερμανική εφημερίδα Bild δήλωσε: «Εχουν αυξηθεί τα μέτρα για την ασφάλεια μου. Δεν τολμώ να εξέλθω μόνος έξω από την πόρτα. Να κάνω σπορ ή να πάω έξω με φίλους. Αυτό είναι πλέον αδύνατο».

Ο δήμιος που κατακρεουργεί τα λαϊκά στρώματα για να εξυπηρετήσει την αποστολή που του έχει ανατεθεί, έχει πλήρη συναίσθηση της αποστολής του και γνωρίζει φυσικά ότι ο εγκληματικός του ρόλος θα δημιουργούσε τα ανάλογα συναισθήματα για τον ίδιον από τον ελληνικό λαό.

Απ’ όλο το μαύρο μπλοκ –Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης κ.α- ο Στουρνάρας μαζί με τους Βορίδη, Πάγκαλο και Γεωργιάδη είναι η τετράδα των πιο ένθερμων υποστηρικτών της μνημονικής πολιτικής εξόντωσης του απλού λαού μας. 

Να θυμηθούμε κάποιες χαρακτηριστικές δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα:
«Το Μνημόνιο είναι διαβατήριο εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη της χρεοκοπίας». «Το Μνημόνιο είναι ένα αναγκαίο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής (...). Αν βγούμε από το Μνημόνιο σήμερα αυτό σημαίνει ακαριαίος θάνατος. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αμέσως (...)». «Χωρίς τη στήριξη της τρόικας, η ελληνική οικονομία θα είχε υποστεί μια απότομη συρρίκνωση...». «Η μόνη εναλλακτική στο Μνημόνιο είναι η χρεοκοπία (...) το Μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο έναντι της χρεοκοπίας, που είναι και η μόνη εναλλακτική εκδοχή».

2 σχόλια:

  1. Ο παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΔΝΤ=HΠA και της Ε.Ε.=E.Π.E.(ENOMEN. ΠOΛ. EYP.=USA), καλώντας το λαό να αντισταθεί απέναντι σε αυτούς, που όπως είπε, «πίνουν το αίμα του λαού με φόρους και χαράτσια».
    Και χωρίς να είμαστε ειδικοί επί των νομικών, κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει και η έρευνα για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στο στόμα του λύκου που λέγεται ΔΝΤ (USA). Και βέβαια κάποιοι πρέπει να πληρώσουν, κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν για το κατάντημα της χώρας. Κάποιοι πρέπει να οδηγηθούν σε ένα νέο Γουδί. Κάποιοι πρέπει να απολογηθούν για την τεράστια φτώχεια, την ατελείωτη εξαθλίωση, τα 2 εκατομμύρια άνεργους, τους χιλιάδες άστεγους, τις χιλιάδες των πολιτών που περιμένουν στα συσσίτια για τις 3.500 αυτοκτονίες σε όλη τη χώρα. Its O.K. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει βγάλει και τα συμπεράσματά του από την εποχή Jeffrey - Παγκαλου. Καλό γι ' αυτόν είνια να μην πολυκυκλοφορεί , αλλά κι αυτό κατ΄αναγκη δεν τον σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή